• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapmaya çalışıyor?

laporoskopi özel hastanelerde 3,500 tl gibi bir fiyatla yapılıyormuş
araştırma hastanesinde çook daha uygun eşim ondan orayı istiyor bence

yani ..orada daaha ucuzdur tabi..

ve o 3.500 lira ya bebişe neler neler alınır..1 yıllık kıyafet mi desem bez mi desem..

hepinizden allah razı olsun beni çok rahatlattınız arkadaşlar

buraya yazmadığım şeyler var
bir geçmişte çok zor günler geçirdik kötü olaylar yaşadık ama geçti gitti yani
şimdiyse iyiyiz aslında öyle kavga falan etmiyoruz.
ama ne bileyim yani bazı davranışları bana çok dokunuyor tek bir lafını kaldıramıyorum.
para konusunda çalış diye üstelemez maaşımı sormaz ama parada ister gerektiğinde yani öyle senin paran benim param muhabbeti yok..
ama bi çok şeyin birikim sanırım bugün patlamama neden olan
mesela en basiti ben akşam 5,30 6 gibi evde oluyorum kendisi yarım gün çalışıyor ama en ufak işini bile bana yaptırıyor.
bütün gece istekleri bitmiyor..
ev işlerinde yardımcı değil,çocuk için tedavi sürecinde yeterince destek değil hep zorlaştırıyor işi
onun dışında evimizle ilgili bazı konularda sorumsuz..
mesela biz evimize 7 ay önce taşındık 7 aydır doğalgaz bağlanmadı ve yeterince ilgilenmedi bununla
evimizin avizeleri eksik 1,2 halı alınması lazım çünkü uymuyor bu eve eski halılar ama çok ilgisiz işte..
daha neler neler yani
ben değişsin istiyorum yaşıda büyük baba olsun artık istiyorum o ise başka alemde hani istemese ben asla çocuk yapmam zorlamayla olmaz bu işler ama istiyor ama ilgili değil..

bunlar genel erkek hareketleri emin ol
onlar görselliğe dikkat etmedikleri için o evde alakasız bir halı bile olsa rahatsız olmazlar
amacı yeri örtmek mi halı mı iş görüyor mu tamam onlar için
daha detaycı erkeklerde var tabi bu konulardan anlayan ama
emin ol onlarla anlaşmakta zor. her şey hakkında hele evle ilgili ben istemem eşim fikir sahibi olsun
ben beğenirim, alalım derim gider alırız ya da gidip alırım.
bunları dert edip kendini üzdüğüne değmez.

canm benm bende devlet hastanerını cok sevmıyorum... rabbım eksık etmesın ama bana cok hijyenık gelmıyo.. bebek hakkında kendı sorunlarını yazmıssın... eşin muayene oldumu belkı ona daırde problemler vardır....

bak işte..Allah korusun..kangren bile olur parmak yani.birkaç gün daha geç kalınsaydı.

evet körü körüne git demiyoruz zaten araştırma hastanesine...
bulunduğun yeri araştır..birkaç kişiye sorsan sana fikir verirler..

iyi kötü olarak söylerler..ben ikinci hamileliğimde devlet hastanesinde bir doktor var dediler..nasıl anlattılar adamı..dedim ben ona gideyim..bulunduğum ilçeden kalktım edremite gittim..yakın yarım saat arası ama .bulunduğum ilçenin devlet hastanesi kapımın önünde yani..ama işte edremitte daha iyi doktor..hakikaten süper ilgilendi..yine kapısında uzun bir kuyruk olurdu..182 yi arayıp randevu aldım..sabahın köründe hastane kapısına gitmeye gerek yok artık biliyorsun..

randevundan 15 dakika -20 dakika önce orada olman yeterli..

neyse çok acil durumlarda ise kapımın önündeki devlet hastanesine gitmiştim..ara kanamalar oluyordu 2. hamileliğimde..ama sağolsunlar yakın ilgi alaka onlar da göstermişti..fakat edremit teki hastanenin cihazları daha iyiydi..yani yine hangi doktoru seçeceğin sana kalmış..ama kısa bir araştırmayla en iyi doktoru bulacağına eminim ben.

sonra yine doğum için özele git..o konuda hem fikiriz seninle..çünkü daha hijyenik geliyor bana ...sonuçta bebek için anne için hijyen doğum esnasına şart ..hoş devlet hastanelerinde kimsenin mikrop kaptığıını duymadım ama yine de içime sinmemişti benim..

hayırlısı olsun bakalım..
bugünden araştırmaya başla araştırma hastanesini bence..kısa zaman içinde de bir randevu ayarlamanı tavsiye ederim.

Doğum kısmında hijyenden çok insan daha özel muamele bekliyor galiba öyle zamanlarda. Konfor da önemli.

Ben de bu yüzden sadece doğum için özel hastane geri kalan tüm işlemlerini araştırma hastanesinde yaptırmasını öneriyorum.

Ben daha evvel bi arastirma hastanesinde kist ameliyati oldum.ozel hastanelerdeku fiyatlar malum hem cocugunuz olucak Allahin izniyle ona cok para lazim olucak :) ayni islem icin neden para odeyesiniz ki?arastirma hastanesinde calisan bir doktor bulup ozel muhayenehanesine giderseniz isleri cabuklastirabilirsiniz ben ole yapmistim ameliyat gunumu kendim belirlemistim.yoksa aylarca bekliyebilirdim

öncelikle inşallah hayırlısıyla bebeğinin haberini alırsın.

eşinde bu durumun sıkıntısını yaşadığından ani tepki veriyo olabilir. yanız şunu söyliyim araştırma hastanelerinin en büyük avantajı şu. diyelimki senin durumundaki bir operasyon özeldeki doktorun bu operasyonu yapma sayısyla araştırma hastanelerindeki doktorların bunu yapma sayısı daha fazla oluyor. birde birçok tedavi yöntemi araştırma hastaneerinde denenip sonuca ulaşıldıktan sonra diğer doktorlara aktarılıyor. tecrübeleri gerçekten çok daha fazla. kimi zaman özeller seninle ilgileniyo sanarsın gelip gidip birsürü test yaparlar çünkü. ama araştırma hastanesi zamanını uzatsa bile ki buda her rahatsızlık için geçerli değildir. sadece gerekli tetkikleri yaptırıyor. benim annemde kadın doğum araştırmadan emekli. özellerin insan sağlığı ve memnuniyeti dışında olayı ticari düşünmeleri çok yaygın maalesef. ama sigortada çalışan doktor böyle değil. ben doğumumu da hamilelik öncesi ve sonrası tetkiklerimide araştırma hastanelerinde yaptırdım. evet odaya girdiğinizde özeldeki gibi doktorda bi gülümseme tebessüm yok ama şekerim ufacık yüselse bile hemen önlem alıyolardı. tüm tarama testlerim yapıdı. en önemliside bu. muaynehaneye girince banka veznedarı gibi sahte gülümseme görmek canımı sıkıyo çünkü. gerçi heryerde iyi ve kötü var. eşinzi dinleyin birkerede. eğerki operasyon gününü çok uzağa atarlarsa ozaman oturup konuşursunuz. hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben daha evvel bi arastirma hastanesinde kist ameliyati oldum.ozel hastanelerdeku fiyatlar malum hem cocugunuz olucak Allahin izniyle ona cok para lazim olucak :) ayni islem icin neden para odeyesiniz ki?arastirma hastanesinde calisan bir doktor bulup ozel muhayenehanesine giderseniz isleri cabuklastirabilirsiniz ben ole yapmistim ameliyat gunumu kendim belirlemistim.yoksa aylarca bekliyebilirdim

siz operasyonu çok önceden geçirdiniz sanırım. ssk da çalışan bir doktorun özel muaynehanede çalışması yasak uzun bir süredir. nedenide aynen sizin yazdığınız yüzünden. maalesef muaynehaneye gidip para veren işini erkenden halediyo parası olmayanda sıraını beklemek zorunda kalıyo. ee nerde kaldı vatandaşın sosyal güvencesi. diyerek böyle bişey uyguladılar.

bunlar genel erkek hareketleri emin ol
onlar görselliğe dikkat etmedikleri için o evde alakasız bir halı bile olsa rahatsız olmazlar
amacı yeri örtmek mi halı mı iş görüyor mu tamam onlar için
daha detaycı erkeklerde var tabi bu konulardan anlayan ama
emin ol onlarla anlaşmakta zor. her şey hakkında hele evle ilgili ben istemem eşim fikir sahibi olsun
ben beğenirim, alalım derim gider alırız ya da gidip alırım.
bunları dert edip kendini üzdüğüne değmez.

Kusura bakma, sizin etraftaki erkekler nasil bilemem fakat 7 ay dogalgazin baglanmamasi normal birsey degildir.
Karisi sabahtan aksama kadar çalismasina ragmen bide evde hiç birsey yapmayip ve bunun üzerine istekleri olmasi normal degildir.

Bu adamin hiç bir konuda sorumluluk sahibi degildir. Açikçasi konu sahibi neye güveniyor böyle bir adam ile çoçuk istiyor anliyamadim. Yalniz basinami büyütmek istiyor? Cünkü emin olun, öyle bir erkek çoçuk ilede ilgilenmez.

Arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim
mutlu giden bir evliliğim var ve bebek istiyoruz.
aslında şuan şüpheye düştüm eşimden yana sanki benim kadar istemiyor.
sorunumuz ise benim sol tüpüm tıkalı ve kist var eski konularımı okuyanlar bilir.
laporoskopi diye bir ameliyatı olmam gerekiyor.
ben şimdiye kadar bütün muayenelerim için özel hastaneye gidiyordum
ama eşim bu konuda beni engelliyor her defasında beni devlet hastanesine yada araştırma hastanesine gitmeye zorluyor.
ben oralar kötü demiyorum ama özel hastanelere kıyasla az ilgileniyorlar. maddiyat için olmadığını söylüyor eşim her defasında orda ki doktorlar daha tecrübeli falan diyor.
ve biz bu konuda hep çatışıyoruz.

bu ay hamile olduğumu düşünüyordum.adetim 5 gün gecikmişti.
ve bugün birden bire adet oldum.çok üzüldüm bunada
eşimi aradım bana moral versin diye verdide sağolsun zaten beni bu konuda hep sabırlı olmaya teşvik eder.
bende ona dedim ki üniversite hastanesine gitmeyeceğim iyi bir doktor bulup gidicem falan dedim.
e sen vermişsin kararını beni niye arıyorsun dedi daha ben konuşurken telefonu yüzüme kapattı
zaten üzgündüm tutamadım kendimi tuvalete gidip dakikalarca ağladım gözlerim kıpkırmızı kimse anlamasın diye uğraşıyorum..
neden böyle yapıyor anlamıyorum..
araştırma hastanesine gitmemiz çook uzun bir tedavi süreci demek bunu iyi biliyorum..
babaannem aylarca hastaneye gitti geldi tedavisi için..
beni yeterince anlamadığını düşünüyorum eşimin
telefonumu kapattım ve evede gitmek istemiyorum akşam
onu görmek istemiyorum:14::14:

canım ben tıp fakültesinde çalışıyorum biliyorsun..
ama sana kesinlikle katılıyorum..ne tıp fakültesi nede araştırma hastanelerine ben güven duymuyorum..
çünkü ilk aşamada sana proflar değil asisranlar bakıyor..öğrenmek içinde seni kobay gibi kullanıyorlar..o yüzdende işlemler uzun sürüyor...
ben şahsen artık güvenmem hastanelere...özellerde de iyisi var kötüsü var ama en azından insan muamelesi görüosun..
senin zaten psikolojin berbatt..
bu kadar ağırlığı kaldıramazsın...
eşinide anlamış değilimmm

haa şöle yaparsan üniv hastaneler vearaştırma hastaneleri olabilir..
iyi bir prof bulursun..muayehanesine gidersin özele..o zaten seninle iyi ilgilenir..
muayene parasıda 100-200 arasında değişir..
sonra seni ameliyat sobrası özel odaya alırsa böle iyi olur canım..
umarım bilgilandirmişimdir...

Son düzenleme:
Kusura bakma, sizin etraftaki erkekler nasil bilemem fakat 7 ay dogalgazin baglanmamasi normal birsey degildir.
Karisi sabahtan aksama kadar çalismasina ragmen bide evde hiç birsey yapmayip ve bunun üzerine istekleri olmasi normal degildir.

Bu adamin hiç bir konuda sorumluluk sahibi degildir. Açikçasi konu sahibi neye güveniyor böyle bir adam ile çoçuk istiyor anliyamadim. Yalniz basinami büyütmek istiyor? Cünkü emin olun, öyle bir erkek çoçuk ilede ilgilenmez.

pardon ama muhatabınız ben değilim, konu sahibi.
benim yorumuma değil konu sahibine varsa bir fikriniz yorum yapın.
çevremdeki erkeklerin nasıl olduğunu size izahat edecek değilim değil mi?
erkekler bizim için çok önemli görünen detaylara bizler kadar önem vermiyorlar hepsi bu.
6 aydır bağlanmayan doğalgaz için konu sahibi de pekala başvuru yapabilir diye düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
dün telefonumu kapalı tuttum akşama kadar
aslında çok küçük bir olay ama sanırım dün ki psikolojim yüzünden oldukça fazla abarttım durumu
dün çok moralsiz,umutsuz negatiftim işte
akşam abimin evine gittim abimlerle annemler karşılıklı binalarda oturuyorlar.
neyse annem abimde olduğumu öğrenince geldi bende anneme durumu anlattım,içimi döktüm.
eşimden olan şikayetlerimi vs..
annem daha sonra eşimi aradı deniz nerde diye
eşimde hemen paniklemiş eve gelmedi haberim yok iş arkadaşlarını arayalım demiş..
annem sonradan orda olduğumu söylemiş neyse geldi eşimde..
babam eve geçince bizim konu açıldı işte..
eşiminde haksız olduğu noktalar elbette ki var.ama benim haksız olduğum noktalarda var.
konuştuk orta yol bulduk ama hala kırgınlık var gibi arada..
eşimi seviyorum,önceleri bana çok sıkıntılar yaşattı ama değiştiğine çok inanıyorum..tabi ki kimse dört dörtlük olamaz buda bir gerçek..
eşimi yontamam istediğim kalıba sokamam..

konuşarak halletmek en doğrusuymuş umarım bir daha böyle sorunlar yaşamayız..
üniversite hastanesine gidicem,muayene olucam sonra duruma göre değerlendirme yapacağım..
ayrıca doğalgaz dün bağlandı..eşim bunu halledebildi sonunda :31::31:

dün sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum ama bugün biraz daha iyi niyetli olmaya çalışıyorum bunlarla ilgili
eve hiç birşey yapmamak değilde yeterince ilgili olmamak diyelim biz buna
yoksa evin kira,elktr.su,doğalgaz vs..tüm bunlarla eşim ilgileniyor.
ama halı zaten var diye mi bilmiyorum önemsemiyor.
doğalgaz içinde ben gerekli herşeyi yaptım bu benim suçum değil deyip durdu defalarca
bilmiyorum artık neyse zaten bağlandığı için daha fazla üzerine konuşmak istemiyorum.

eşimi seviyorum ve evli biri olarak ondan çocuk istememde gayet normal
yani çocuk istenmeyecek derecede kötü bir insan değil benim eşim..
buraya yaptığım yorumları bilmesem size hak vericem ama yanılıyorsunuz.
çocuk yapıp onu kocamla büyütmek istiyorum.
eviyle çok ilgilenmeyen erkek çocuğuylada ilgilenmeyecek diye bişeyde yok ayrıca:50::50:

denizcim sorunlarınız düzelicek elbet dün senin için zor bi gündü regl gerginliği zaten var hamilelik beklentisi sonucu hüsran üzüntü birde üstüne kavganız senin patlamana sebep oldu.sakin kafayla düşününce halledilmicek şeyler olmadığını ikinizde farkediceksiniz.hastaneye git bir bakalım kafana göre bir dr.da bul allahın izniyle bebişinde gelicek sana :emir_bebek:

dün telefonumu kapalı tuttum akşama kadar
aslında çok küçük bir olay ama sanırım dün ki psikolojim yüzünden oldukça fazla abarttım durumu
dün çok moralsiz,umutsuz negatiftim işte
akşam abimin evine gittim abimlerle annemler karşılıklı binalarda oturuyorlar.
neyse annem abimde olduğumu öğrenince geldi bende anneme durumu anlattım,içimi döktüm.
eşimden olan şikayetlerimi vs..
annem daha sonra eşimi aradı deniz nerde diye
eşimde hemen paniklemiş eve gelmedi haberim yok iş arkadaşlarını arayalım demiş..
annem sonradan orda olduğumu söylemiş neyse geldi eşimde..
babam eve geçince bizim konu açıldı işte..
eşiminde haksız olduğu noktalar elbette ki var.ama benim haksız olduğum noktalarda var.
konuştuk orta yol bulduk ama hala kırgınlık var gibi arada..
eşimi seviyorum,önceleri bana çok sıkıntılar yaşattı ama değiştiğine çok inanıyorum..tabi ki kimse dört dörtlük olamaz buda bir gerçek..
eşimi yontamam istediğim kalıba sokamam..

konuşarak halletmek en doğrusuymuş umarım bir daha böyle sorunlar yaşamayız..
üniversite hastanesine gidicem,muayene olucam sonra duruma göre değerlendirme yapacağım..
ayrıca doğalgaz dün bağlandı..eşim bunu halledebildi sonunda :31::31:

denizimm canımmm arkadaşımmm ameliyatını ol ama hemen çocuk yapma kuzucum..
önce kendi psikolojini bir düzelt..çok yıprandım arka arkaya yaşadıklarınla..
ve en önemlisi sen ne kadar eşime güveniyorum diye sölesende arkasında hayır güvenmiyorum diyorsunnn bunu hissedebiliyorumm eminim birçok kişi hissediyordur..
evliliğiniz biraz daha rayına otursun..eşin sorumluluklarını biraz daha öğrensin..
herşey senin üstünde tüm yük senin üstünde bu sana ağır gelebilir..
önce eşinle hayatı bir ortaklaşın ondan sonra bir evlat düşününn derim canım..
seni kırmak yada üzmek en son istediğin şey biliyorsunn

denizcim sorunlarınız düzelicek elbet dün senin için zor bi gündü regl gerginliği zaten var hamilelik beklentisi sonucu hüsran üzüntü birde üstüne kavganız senin patlamana sebep oldu.sakin kafayla düşününce halledilmicek şeyler olmadığını ikinizde farkediceksiniz.hastaneye git bir bakalım kafana göre bir dr.da bul allahın izniyle bebişinde gelicek sana :emir_bebek:
Amin inşallah canım kesinlikle öyle
dün ağlıyorum ama ortada bu kadar çok ağlanacak bir sebep bile yok diyordum kendime
çok çok üzüldüm çünkü kendimi hamile gibi hissediyordum.
hatta eşim bana defalarca bence bu ay hamilesin deniz öyle hissediyorum diyordu..
beraber bekliyorduk..ona bu haberi verdiğimde oda çok üzüldü işte..
haftaya randevu alıp gidicem doktora bakalım nasıl olacak:31:

hata ustune hata edıyorsun denız
aılene neden durumu hemen duyuruyorsun kendı ıcınzıde halledemeyecek kadar uzakmısınızkı...

denizimm canımmm arkadaşımmm ameliyatını ol ama hemen çocuk yapma kuzucum..
önce kendi psikolojini bir düzelt..çok yıprandım arka arkaya yaşadıklarınla..
ve en önemlisi sen ne kadar eşime güveniyorum diye sölesende arkasında hayır güvenmiyorum diyorsunnn bunu hissedebiliyorumm eminim birçok kişi hissediyordur..
evliliğiniz biraz daha rayına otursun..eşin sorumluluklarını biraz daha öğrensin..
herşey senin üstünde tüm yük senin üstünde bu sana ağır gelebilir..
önce eşinle hayatı bir ortaklaşın ondan sonra bir evlat düşününn derim canım..
seni kırmak yada üzmek en son istediğin şey biliyorsunn
biliyorum canım benim anlıyorum söylediklerini ama ben bu isteğimden vazgeçemiyorum
vazgeçmekte istemiyorum zaten anne olmak istiyorum..
kimse ilerde ne yaşayacağını bilemez nereye kadar bekleyeceğim ki ..

Denize ;
Öncelikle şuna bir yorm yapayım özel devlet uni. hastanesindeki ikilemi eşinin tekrar bir borcu olduğu ve sakladıgı tamamen maddıyatla alakalı oldugu dusunuyorum ote yandan 3.500 tl az para degıl unı.hastanelerinde yapılabilir

fakat sorun şuki ben erkekte olsam kadında olsam eşim her sorunda ailesine yansıtsa beni hizaya getirmeye calıssalar ben terk ederim adamı oyle değil böyle olur diye ,
eşinin cok kayıtsız kaldıgına emin ol artık kıymetınımı bılırsın yoksa aılene yansıtmaktanmı vazgecersın bılemem

sende en dıkkatımı ceken sey en ufak bırseyde eve gıtmemeyı dusunuyorum demen neden madem cok sevıyorsun neden bu sekılde en ufak bı yol ayırımında rayından cıkıyorsun hatalısın

eşinin eve 6 aydır dogalgaz baglatamamasını ilgi kaybı olarak görmüyorum bunuda maddiyata baglıyorum kış geldi kar yagacak nasıl olacak?

en önemlisi kendi aranızda sorunları halledemeyecek kadar uzakmısınız birbirinize? evlendiysen bir takım sorunları göze almış olamn gerekiyor gecmişte kötü seyler yasadınız toparlandınız artık onu oarada bıraksan dıyorum yoksa hiç olmadık zamanda hiç olmucak bişeyden cok üzüleceksin , karşındakide bir insan böyle üdşün

Back
X