Eşim neden böyle yaptı ?

Öyle desem gelirdi ama sonuçta bu benim o kadar hassas bi isteğim ki.Ben zaten demişim ona gitmek istedigimi.Ayrica mezarlık orası.İnsan karısını tek yollar mi hiç
Ölüden değil diriden kork derdi babannem. Eşinizden önce kimle gidiyorsunuz? Bu meseleyi uzatmayın derim soğukluk girer isteklerinizi açıkça söyleyin ben şu gün babamı ziyarete gideceğim sende gel benimle de.

Gittiginiz yerden donmediginizde merak etmek,evde yalniz kalmamanizi istemek falan ne gereksiz seyler. 3 yasinda degilsiniz ki,merak ediyor diyorsunuz ya, acikca hesap soramayip kibarca boyle yapiyor iste,aldanmayin. Mezarliklar issiz olur zaten,malum yasayan kimse yok, sadece ziyaretciler var. Ve siz tek basiniza mezarlik ziyareti yapabilecek yastasiniz. Lutfen abartmayin her seyi. Bir yere gidecekseniz de kimsenin keyfini beklemeyin,gidin. Cok isteyen simdiye kadar gelirdi zaten.

E kendiniz demissiniz haftaici gidecegim diye. Karsinizdaki kisi sizin beyninizi okuyup istediginiz cevabi veremez ki. Hele erkekse.

Erkeklerden incelik beklemeyin talepkar olun ne istiyorsanız açıkça söyleyin yoksa daha çok üzülürsünüz

Sen gitmek istiyorsun diye seni ertelemek istemedi belki de, hayır beni bekle haftasonu gideriz. Tek gidemezsin desede ona alınacaktın bu sefer :)
İyi düşün güzelce konuş...
Mekanı nur dolsun babanın...

Başiniz sagolsun.
Ama siz israrla ben haftta ici gidicem, çok ozledim smdi gidicem demissiniz anlattiginiz kadariyla.
Senlede havalar isininca gideriz demissin.

Belki o an babanin sana iyi gelcegini dusunup, ve yanliz kalmak istediginizi dusunmustur..

O yuzden sesini cikarmamistir. Ben burda abartilcak birsey gormedim.

Sonucta bu yasiniza kadar esiniz yoktu yaninizda degil mi ?
Tek basinizida birseyler yapabilirsiniz.

Issiz demissiniz hafta sonundan once, ona citlatip cok ozledm birlikte gidebilirmiyiz korkuorum deseydiniz emin ol goturmeseydi, cok haklisiniz derdim.

Ama siz kendi kendinizi beklenti icine sokmussunuz.
Kendi kendinize hayal kirikligina ugramissiniz gibime geldi..

Arkadaşın yorumuna katılıyorum.. Belki gerçekten size moral anlamında iyi gelmeyeceğini düşünmüş bile olabilir.. ama konu hassas ve karşı tarafın önem verdiğini görmeyi arzuladığı için konu sahibi kırgın.. Eşi ona göre ilgisiz/kayıtsız kalmış gibi görüyor.Eşinizi en iyi siz bilirsiniz..

Arkadaşın yorumuna katılıyorum.. Belki gerçekten size moral anlamında iyi gelmeyeceğini düşünmüş bile olabilir.. ama konu hassas ve karşı tarafın önem verdiğini görmeyi arzuladığı için konu sahibi kırgın.. Eşi ona göre ilgisiz/kayıtsız kalmış gibi görüyor.Eşinizi en iyi siz bilirsiniz..
Yok normalde ilgisiz değildir.Sanieim ben fazla alınganım...

Ben mezardaki mevtalardan değil, yaşayan insanlardan korkmak gerektiğini düşünüyorum.
Evli olmasaydınız kabir ziyareti yapmayacak mıydınız?
İlle eşinizin götürmesini istiyorsanız niye açıkca ifade etmiyorsunuz bunu?
Beklenti içinde olmak yerine, açık iletişimi tavsiye ederim size...

Ben mezardaki mevtalardan değil, yaşayan insanlardan korkmak gerektiğini düşünüyorum.
Evli olmasaydınız kabir ziyareti yapmayacak mıydınız?
İlle eşinizin götürmesini istiyorsanız niye açıkca ifade etmiyorsunuz bunu?
Beklenti içinde olmak yerine, açık iletişimi tavsiye ederim size...
Hayir gidecegim tabu ki
Ama.kiruldigim şuraya gidince haber ver işten çıkınca haber ver vb diyen eşimin mezara gitmek için sürekli ertelemesi ve beni yalnız göndermesi

Öncelikle başınız sağolsun.. "Konu başlığı eşim neden böyle yaptı?" kusura bakmayın ama eşiniz ne yapmış?? Babamı çok özledim gideceğim seninlede sonra gideriz diyen sizsiniz beklenti içerisinede siz girmişsiniz hemen kötü düşüncelere kapılmayın ortada bir hata göremedim ben.

Öncelikle başınız sağolsun.. "Konu başlığı eşim neden böyle yaptı?" kusura bakmayın ama eşiniz ne yapmış?? Babamı çok özledim gideceğim seninlede sonra gideriz diyen sizsiniz beklenti içerisinede siz girmişsiniz hemen kötü düşüncelere kapılmayın ortada bir hata göremedim ben.
Ama bu kadar hassas bir istek.Hafta sonu bekle beraber gidelim tek başına gitme diyemez miydi.

Ama bu kadar hassas bir istek.Hafta sonu bekle beraber gidelim tek başına gitme diyemez miydi.
Yani elbette diyebilirdi ama önceden konuşulmuş ve kapatılmıs birlikte gideriz demiş zaten siz tekrar üsteleyip direk planınızı bildirmissiniz açık kapı bırakmadan seninle sonra gideriz demissiniz o yüzden ben pek hatalı göremedim

“Havalar ısınınca gideriz” demesi benim bile içime dokundu
Belki istemsizce demiştir
İzleyin bakalım
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun :(

Bence beklentinizi yuksek tutmusunuz esiniz goturmem dememis sadece bekle demis ama acele etmissiniz.Bence siz ilgi istiyorsunuz. Oraya yanliz gidilmeyecegini bildiginiz halde illa gideyim demissiniz bende babamin mezarini yilla bir ziyaret edebiliyorum. Evlilik ayni evde yasamakta ortak kararlarla olur her zaman sizin isteginiz anında olmaz bazen beklemeniz lazim. Belki psikolojik olarak hazir hissetmiyor ya da sizin oraya gidince uzulmenizi gormek istemiyor.

Kızlar 2 ay sonra düğünüm var resmi nikahım yapıldı suan ailemle yaşıyorum.Esime bikaç kere babamın mezarına gitmek istediğimi söyledim ( mezarı benim memleketimde 2 saat mesafe var bulunduğumuz yer ile)Tamam gideriz havalar isininca filan dedi.Bugün hafta ici babamın mezarina gideceğimi söyledim.Seninlede sonra gideriz babamı çok özledim dedim.Bence gitme issiz olur dedi.ben çok özledim deyince tamam git bizde havalar isininca gideriz dedi.Acayip kırıldım.Hafta sonları izinli oluyor ondan hafta sonu birlikte gidelim demesini beklerdim.Ayrica babamın mezarı bulundugum ilin ilçesinde.Issiz bi mezarlik.Normalde gündüz bile bi yere gitsem merak eder.Bizimkiler evde yokken tek başıma evde kalmamı istemez vb.Hafta sonları musait olmasına rağmen bekle de birlikte gidelim çok mu zordu?Ona bisey demedim ama yarin konuyu açacağım
Belki de sizi yalnız bırakmak istiyordur. Ben olsam eşimin yalnız gidip dertleşmesi taraftarı olurdum herhalde. Bekçiler var mezarlıklarda gündüz bir sıkıntı olacağını sanmam. O açıdan da içi rahattır belki de.

Erkekler bazen odunlaşabiliyo. Sen direkt söyle beraber gidelim diye. Anlayamıyorlar bazen

Back
X