- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi Melek Eren
Kalmak istiyorsa kalsın adam ne bar tani sonuçta kardeşlerinin evi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne istiyorsa onu yapsınMerhaba arkadaşlar sizin bir konudaki fikrinizi merak ettim paylaşırsanız sevinirim.Biz a şehrinde oturuyoruz eşimin abileri ve benim kardeşim de b şehrinde oturuyor.Biz b şehrine gideceğimiz zaman benim kardeşimde kalacağız çünkü orası daha müsait ve eşimin kardeşleride bize çok bayılmıyorlar.Eşim gündüz gece yarısına kadar zaten kardeşleriyle olacak sizce yatıya bizim yanımıza gelmesi daha uygun olmaz mı?Yoksa gidip kardeşlerinde mi kalması uygun olur?
Bu arada kardeşleri evli .Ben bizimle kalmasını uygun buluyorum da sizin fikirlerinizi merak ettim acaba ben mi yanlış düşünüyorum??
Bir insan bir aileyi çok güzel yönetiyor duygu sömürüsü ,aklınızın almayacağı yalanlar ,numaralar ve oyunlarla yönetiyor.Bu aile atalarından bugüne böyle yaşamışlar hep ailelerini evlerindeki kadınlar yönetmiş(kız kardeş,anne)bunun aksi bir durumu kabul etmiyorlar yani ailelerindeki bütün erkekler ablalarının ağzına bakıyorlar inanılır gibi değil görmeyen inanmaz ama maalesef durum böyle.
Bana da maddi ve manevi çok zararları dokundu gidip onları görürdüm fakat yatıya benim için de eşim için de kardeşimin evi daha müsait.Ben bir gün orada bir gün burada kalalım desem bile görümce burada kalacaksın diye programlandığı için eşim orada kalacağım diyor.Burada derken görümcenin evi değil erkek kardeşinin evi,görümce de on bir aylık misafir .