Eşim nerede kalmalı?

Başta matematik problemi sandım. Değilmiş.

Bu ziyareti güç gösterisine çevirmeye gerek yok. Kırk yılın başında olan bi durumsa sen kendi ailenle kal, eşin kendi ailesiyle kalsın, herkesin gönlü olsun.

Eşimin bir kardeşi yeni evli gelin de bunları çok istemiyor ve biz daha önce onda hiç kalmadık diğer kardeşinde kalıyorduk hani o da çok meraklımız değil diyebilirim.Kardeşim oraya taşındığından beri bir kaç keredir gidiyoruz bu sorun karşımıza çıkıyor ve bundan sonra da bu gidişlerimiz sürekli olacak ve kalınacak yer meselesi canımı sıkıyor.Ben kendim giderim her şeye rağmen kalırım fakat bütün her şeyimizin görümcemin kontrolünde olması ,bizim kalacağımız yeri bile onun belirlemesi canımı sıkıyor.

Eşinizin kardeşleriyle kalmasında ne gibi bi sorun olabilir ki, siz nasıl kardeşinizle kalmak isterseniz o da kendi kardeşleriyle kalmak isteyebilir gayet normal ve engellenmemeli diye düşünüyorum.
Görümcenizin pek iyi bir insan olmadığından, yuva yıkan bir kadın olduğundan bahsetmişsiniz ancak bu kardeş oldukları gerçeğini değiştirmez

Adil olunacaksa her iki tarafta da kalınabilir.
Ama bence herkes ayrı da takılabilir.
Empati yapmakta fayda var ;)

Eğer ev müsaitse hep beraber.yok değilse bırak adamı tatil etsin

bir birey tüm aileyi nasıl yönetiyor hayret ettim.
siz eşinizin ailesine gitmeyecekmisiniz.
günlerinizin her ikinizin de ailesinde geçirseniz olmaz mı?

Eşinizin kardeşleri eşinizi sığdırıp bir sizi mi sığdırmıyor evlerine?

Bir insan bir aileyi çok güzel yönetiyor duygu sömürüsü ,aklınızın almayacağı yalanlar ,numaralar ve oyunlarla yönetiyor.Bu aile atalarından bugüne böyle yaşamışlar hep ailelerini evlerindeki kadınlar yönetmiş(kız kardeş,anne)bunun aksi bir durumu kabul etmiyorlar yani ailelerindeki bütün erkekler ablalarının ağzına bakıyorlar inanılır gibi değil görmeyen inanmaz ama maalesef durum böyle.

Merhaba arkadaşlar sizin bir konudaki fikrinizi merak ettim paylaşırsanız sevinirim.Biz a şehrinde oturuyoruz eşimin abileri ve benim kardeşim de b şehrinde oturuyor.Biz b şehrine gideceğimiz zaman benim kardeşimde kalacağız çünkü orası daha müsait ve eşimin kardeşleride bize çok bayılmıyorlar.Eşim gündüz gece yarısına kadar zaten kardeşleriyle olacak sizce yatıya bizim yanımıza gelmesi daha uygun olmaz mı?Yoksa gidip kardeşlerinde mi kalması uygun olur?
Bu arada kardeşleri evli .Ben bizimle kalmasını uygun buluyorum da sizin fikirlerinizi merak ettim acaba ben mi yanlış düşünüyorum??
Ne istiyorsa onu yapsın

Bir insan bir aileyi çok güzel yönetiyor duygu sömürüsü ,aklınızın almayacağı yalanlar ,numaralar ve oyunlarla yönetiyor.Bu aile atalarından bugüne böyle yaşamışlar hep ailelerini evlerindeki kadınlar yönetmiş(kız kardeş,anne)bunun aksi bir durumu kabul etmiyorlar yani ailelerindeki bütün erkekler ablalarının ağzına bakıyorlar inanılır gibi değil görmeyen inanmaz ama maalesef durum böyle.
Bana da maddi ve manevi çok zararları dokundu gidip onları görürdüm fakat yatıya benim için de eşim için de kardeşimin evi daha müsait.Ben bir gün orada bir gün burada kalalım desem bile görümce burada kalacaksın diye programlandığı için eşim orada kalacağım diyor.Burada derken görümcenin evi değil erkek kardeşinin evi,görümce de on bir aylık misafir .

Bana da maddi ve manevi çok zararları dokundu gidip onları görürdüm fakat yatıya benim için de eşim için de kardeşimin evi daha müsait.Ben bir gün orada bir gün burada kalalım desem bile görümce burada kalacaksın diye programlandığı için eşim orada kalacağım diyor.Burada derken görümcenin evi değil erkek kardeşinin evi,görümce de on bir aylık misafir

Gece yarısına kadar ayrı olduktan snr
Aynı yerde yatsanız nolur yatmasaniz nolur
Ayrıysanız herkes oldugu yerde yatsin madem

Back
X