- 27 Nisan 2012
- 15.856
- 19.146
- 498
Allah güç kuvvet versin yavrunuzla bir ömür mutluluklar dilerimHayır trafik kazasinda kaybettim çalışıyorum sağlık personeliyim ailemle aynı şehirde yasiyorum
Seni çok iyi Anlıyorum . Benimde babsm çok genç bir yasta vefat etmişti hem de aniden bazı avukatın tarif yok gercektenÖzel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor
Eşini asla unutmayacaksın. Evladın onun yansıması olacak sana. Ben de annemle işgili dönem dönem yoklardım kendimi hâlâ da yaparım gülüşünü hatırlamaya çalışırım sesini kokusunu. Ateş sönecek ama küller orada kalacak. Biraz zaman. Kafanı biraz dağıtmaya çalış. Sen artık hem ana hem babasın. Sen iyi ol ki evladın da iyi olsun. Zaman ver kendine kafanda kurup daha da yaralama ruhunu. Ölenle ölünmüyor ne yazık ki.Allah annenize rahmetiyle muamele etsin. Çok zor açıkçası bu öyle bir acı ki ya gecerde eşimi unuturdam diye bile korkuyorum
öyle anlatmışsınız ki içim parçalandı okurken. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun .Evet tabii, aynı inançtayiz..
Bende bizi duyduğunu hissediyorum, oradayken bebeğim ağlayınca hiç susturmuyorum dayısı sesini duysun diye, anlatıyorum herşeyi doğum günü pastasını götürüyorum onu hiç unutmadığımizi hep bilsin istiyorum, gücüm yetene kadar..
Allahım hepimize dayama gücü versin...
Başın saolsun canım Allah sabır versin kimse seni anlayamaz gibi geliyordur sana ama bunu tek başına aşamazsın yakının varmı aslında kayınvalidenle paylaşım yapbilirsin sonuçta acınız birKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Hayır hiç hasta olmazdı dişi bile çürümemişti 23 yaşına kadar..Askerden yeni gelmişti işe girmişti motora binmeyi seviyordu kaza yaptı şoka bağlı kalp krizi geçirmiş kimse görmemiş...Çok düşündüm çok ağladım eğer yakınında kalp masajı yapabilen biri olsaydı şimdi kardeşim benden yine çikolatalı kek isteyebilecekti...Yaranı deşmek istemem ama nasıl oldu? Hastamıydı canım? Benim de erkek kardeşim var. Yazdıklarınız çok dokundu. Çok üzüldüm
Amin çok sağolun..Teşekkür ederim.öyle anlatmışsınız ki içim parçalandı okurken. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun .
Size de dayanma gücü versin.
çok üzüldüm .
Annem hala ağlar aklına geldikçe andıkça hatırladıkça hatırlatıldıkça 19 yıl oldu babam vefat edeli sorsan anneme sanki dün gibi acısı
Nediyebiliriz ki bundan sonrası için Rabbim eşinizin acısını unutturacak başka acı göstermesin size
Çok zor ani kayıplarda kabullenmek de zaman alıyor ama çaresizlik, mecburi kabulleniş zor canım gerçekten.
Allah size bol sabır versin inşallah cennette kavuştursun Rabbim sizleri
allah annenize sabır versin ne fedakar bir anne.. babanıza olan fevası da ayrı bir güzel ellerinden öperim..Allah rahmet etsin cnaim ben 7 yasinda en kucuk kardeism 6 aylik kundakta arada bir kardesim daha var tabibabam 32 yasinda annem 25 yasinda iken babam vefat etti hayat grcekten zor oluyor aannem bizim icin mucadwle etti buyuttu acisi dinmedi sanirim hala ic ceker yasayamadiklarina simdi ben 32 en kucugumuz 26 yasina geldi hayat geciyor Allah sabrinizi arttirsin cocugunuz icin ayakta kalmalisiniz
evet trafik kazası malesef. insallah hayaller cennete kaldı...Ani vefat mı? Keşke bir şey yapabilsek de acınız hafiflese...
Allah yar ve yardımcınız olsun. O'na sığının. İnşallah ebedi hayatta birlikte olursunuz.
aaynen oyle evlat için dayanılıyormuş evlat için gözyasları içe akıtılıyormuş.. insan kendine degil de en çok evladına aglıyormuş.. ailem var aynı sehirde yasıyoruz ama ben yakında baska bir yere yerleşmeyi düsünüyorumÖncelikle basiniz sag olsun. Bir evlat sahibi olan bir Kadinin zor dayanacagi bir durum. Annem iki evlat ile kaldi babami kayip ettiginden sonra. Arkasindan üzülmeye firsat bile buldurmamislardi, ama evlat icin dayaniliyormus, buna Annem cok Örnek oldu.
Cevren var mi peki? Annem evlatlari ile basbasa gurbet ellerinde kendi capinda büyüttü bizi. Sakin icine kapilma veya disaridaki Hayata olan bagini kesme.
Öncelikle başınız sağolsun.
Sizi anlamak benim için zor değil .
Bende eşimi kaybettim kızım o zaman 3 yaşındaydı. Hiç kolay değil. Size tavsiyem acınızı yaşayın.
Bana bunu kimse söylemedi. İlk 1 yıl çalıştım çalıştım çalıştım.
Deli gibi bir maraton.
Kendimi unuttum diyebilirim .
1 yılın sonunda kızımın tek bir cümlesiyle evi barki sattım ailemin olduğu şehre yerleştim . Çalışmayı da bıraktım. Öyle bir boşluğa düştüm ki iki yıldır hala toparlanamiyorum. Biriktirdiklerim üstünü kapattiklarim icimde patladı .
Allah sabrını verecek. Asla acın geçmeyecek ama bu acıyla yaşamayı öğreneceksin. Vücudunda bir yara gibi taşıyor insan bu yarayı. .
Evladına sarıl. Şimdi onun sana herzamankinden daha çok ihtiyacı var.
Ağlamaktan acını yaşamaktan korkma. Bugün bundan kaçarsan ilerde daha kötü olur.
Allah sabır versin sana evladına uzun ömür versin.
sizi üzmek istemedimseverek ayrilmissiniz rabbim sabirlar versin..bense bebeklerimle tekim dunyada bi turlu ayrilik var
Evet tabii, aynı inançtayiz..
Bende bizi duyduğunu hissediyorum, oradayken bebeğim ağlayınca hiç susturmuyorum dayısı sesini duysun diye, anlatıyorum herşeyi doğum günü pastasını götürüyorum onu hiç unutmadığımizi hep bilsin istiyorum, gücüm yetene kadar..
Allahım hepimize dayama gücü versin...
Tam da bu yoldan geçtim o sebeple şu anda ne desem boş ;kendimden biliyorum. ..ama şunu da biliyorum; inan kardeşim geçecek. .benim de kızım 3.5 yaşındaydı daha...inan herkesin sınavı baSka ...Rabbim evlat acısı ike sinamasin. ..ben çok yandım çok. ..o geceleri bilirim. ..gün agarmalarini. ..ilk beyaz saçı görünce 29 yaşında ölümden sonra ;nasıl mutlu oldum ben de yaşlanicam diye...hergün ayrı dram ..ama inan ki geçecek ...boyke kalmayacak. ..uyku umut ve unutmak birer lütuf. ..istediğin zaman yazabilirsin canım benim...sevgiler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?