eşim öldü dayanamıyorum

Allah rahmet eylesin, acının tarifi ve tedavisi yok maalesef. Kalbinize ferahlık versin inşirah salsın Allah.

Seni çok iyi Anlıyorum . Benimde babsm çok genç bir yasta vefat etmişti hem de aniden bazı avukatın tarif yok gercekten ama sabır etmek dua etmek gerekiyor . Maddi manevi her yönü ile çok zor . Bak mesela sana bir Hatıra bırakmış oğlunuz . Ya o da olmasaydı ?
Sende evladına çok iyi sahip çık onu çok iyi Koru . Hayata daha sağlam bakabilmek için bu zor süreçte bir yardım da Alman'ı tavsiye ederim . Sana iyi gelir . Çok zor ama gececek . Bak babam gideli 7 sene oluyor acısı duruyor ama zaman geçti ne acı değil mi ?

Allah annenize rahmetiyle muamele etsin. Çok zor açıkçası bu öyle bir acı ki ya gecerde eşimi unuturdam diye bile korkuyorum
Eşini asla unutmayacaksın. Evladın onun yansıması olacak sana. Ben de annemle işgili dönem dönem yoklardım kendimi hâlâ da yaparım gülüşünü hatırlamaya çalışırım sesini kokusunu. Ateş sönecek ama küller orada kalacak. Biraz zaman. Kafanı biraz dağıtmaya çalış. Sen artık hem ana hem babasın. Sen iyi ol ki evladın da iyi olsun. Zaman ver kendine kafanda kurup daha da yaralama ruhunu. Ölenle ölünmüyor ne yazık ki.

Çok üzüldüm ..
Rabbim yar ve yardımcın olsun ..

çok çok üzüldüm acıların en çaresizi sanırım.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun . Ne denir,nasıl söylenir , nasıl teselli edilir inanın bilemiyorum. Yazıp yazıp sildim.
Çok isterdim acınızı hafifletecek bir şey söylemeyi. Acınızı sonuna kadar yaşayın. Geçmiyor elbette.
Çok genç yaşta halamı trafik kazasında kaybettim. Hiç geçmiyor ama insan acıyla yaşamayı öğreniyor.

Eminim o da sizi ve oğlunuzu bir yerlerden görüyordur. Allah sabır versin kelimeler boş

öyle anlatmışsınız ki içim parçalandı okurken. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun .

Size de dayanma gücü versin.
çok üzüldüm .

Başın saolsun canım Allah sabır versin kimse seni anlayamaz gibi geliyordur sana ama bunu tek başına aşamazsın yakının varmı aslında kayınvalidenle paylaşım yapbilirsin sonuçta acınız bir

Yaranı deşmek istemem ama nasıl oldu? Hastamıydı canım? Benim de erkek kardeşim var. Yazdıklarınız çok dokundu. Çok üzüldüm
Hayır hiç hasta olmazdı dişi bile çürümemişti 23 yaşına kadar..Askerden yeni gelmişti işe girmişti motora binmeyi seviyordu kaza yaptı şoka bağlı kalp krizi geçirmiş kimse görmemiş...Çok düşündüm çok ağladım eğer yakınında kalp masajı yapabilen biri olsaydı şimdi kardeşim benden yine çikolatalı kek isteyebilecekti...

Olmadı işte, öyle yarasız beresiz gitti...Allah bizden çok sevmiş ki yanına almış

Ben sevgimi çok gösterebilen biri değilim.Hayattaki en büyük pişmanlığım bu..Size söyleyebileceğim tek şey daha çok sarılın daha çok öpun kardeşinizi onlar o yaşlarda çok sevmiyorlar belki bebek gibi sevilmeyi ama sevin bebek sever gibi anne gibi...Şimdi ben geç kaldım..Bütün sevgiler anlamını yitirdi....

allah annenize sabır versin ne fedakar bir anne.. babanıza olan fevası da ayrı bir güzel ellerinden öperim..

aaynen oyle evlat için dayanılıyormuş evlat için gözyasları içe akıtılıyormuş.. insan kendine degil de en çok evladına aglıyormuş.. ailem var aynı sehirde yasıyoruz ama ben yakında baska bir yere yerleşmeyi düsünüyorum

Allah razı olsun. sizinde başınız sağolsun. Allah eşinize merhametiyle muamele etsin. kaç yıl oldu eşinizi kaybedeli...ani miydi?
inanın benim için o kadar zor ki daha eşimi kaybetmenin 1. haftasında aile problemleri tartışmalar dıslanmalar yasadım sonra trafik kazası olduğu için malesef davalar prosedürler, çalısıyorum aynı zamanda o kadar yogun oluyorum ki bunlardan ziyade yasadığım ve çalıştığım yerdeki bazı problemler acıma zaman bile bulamadım bazen oğlumdan uzak biniyorum arabama gidiyorum şehirden uzak bir yere bağıra bağıra aglayıp dönüyorum öyle dayanılmaz bir acı

Allah yar ve yardımcınız olsun. Evladınız için bir an evvel toparlayın kendinizi. Dünya böyle bir yer iyiler ölür bazılarının ölsün diye dua ettiği kötüler kalır.

esimin mezarı yasadığım yerdedeğil ailesinin yanıda köyde iki haftadabir mutlaka gidiyorum burası kış çok soguk mezara gitmek için kilometrelerce yürümek gerekiyor yaz olunca bende oglumu götüreceğim özlemiştir... öldüğünde oğlumuzun sacları kısacıktı şimdi uzadı, artık kendini ifade edecek kadar konuşabiliyor... belki oğlum anlatır da babası dinler..

sanki beniz yazmışsınız oğlum olmasa sabah aksam Allahım beni de al diye dua edeceğim şimdi diyorum ki ALLAHIM oğlum göz açıp kapayıncaya kadar büyüsün bana ihtiyacı kalmasın beni de eşimin yanına al... önceden yaşlanmak istemezdim dünyayı çok severdim simdi bakıyorum da her şey nasıl da boş bom boş.. kaç yıla dindi acınız eşinizi kaybedeli kaç yıl oldu.. ben unutmakta istemiyorum ama bu acı yüreğimi yakıyor bedenime ruhuma ağır geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…