eşim öldü dayanamıyorum

Bilmem ölum disinda herşeyin bir çaresi var sanki herkes bir gün mutlu olacak ama ben yarım kalacagim

Kesinlikle hak veriyorum, insanlar iyi niyetli olarak, bir tür "motive" için söylüyorlar ama maalesef çok da doğru bir şey değil. Ben de ruh sağlığı alanında çalışıyorum, yas sürecinde olan birine "Güçlü ol, çocukların için ayakta kal" demekten kaçınırım. Zira bu birden atlatabileceğiniz bir şey değil, bu süreci mecbur yaşayacaksınız. Hele ki beklenmedik ölümlerde bu süreç daha zor geçiyor. Eskisi kadar canınızı acıtmayacak bir gün, kendinizi birden bir şeye gülerken bulacaksınız, başta suçluluk hissedeceksiniz sanki gülmeniz ayıpmış, hep yasta olmanız gerekiyormuş gibi. Sonra alışacaksınız ama arada sızlayacak içiniz. Çok doğal, çok insani inanın. Arada içinizi dökmek isterseniz sizi dinlerim her zaman, özelden yazabilirsiniz. Belki acınızı hafifletemem ama duygularınızı içtenlikle anlamaya ve paylaşmaya çalışırım.

Basiniz sagolsun cok uzuldum her olum erkendir.hepimizin son duragi inanin kimse sandiginiz gibi mutlu degil.bir yakinim kazada hem esini hemde tek evladini kaybetti.geriye tek kendi kaldi.
Benzer bir cok hayat.cocugunuz icin gucl olmak zorundasiniz allah yardimciniz olsun gercekten cok uzucu bir durum alah sabir versin

Ne güzel oğlun sana umut ışte eşinden kalan bir parça, onun kokusu vardır ömür boyu içine çekebileceğin Allahım sana bağışlasın evladını...

Endişe etme hiç geçmiyor zaten sadece bu acıyla yaşamaya alışıyor insan..

En iyi koşullarda dahi hüzün ve acı getiren bir yanım var artık, ondan yüz çeviremiyorum..Aklıma geliyor yokluğu, gülüşlerimi hep yarıda kesiyorum..Ama öyle yada böyle devam ediyor hayat Allah bizlere dayanma gücü versin kardeşim...

Özel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor

Konu sahibi arkadaşım başınız sağolsun Rabbim yüreğinize ferahlık versin.
Annem kendi babasını kaybettiğinde küçüktüm.
O kadar etkilenirdim ki annemin üzülmesinden.
Sonra sonra annem normal hayata dönüp güldüğünde o kahkaha sesi benim için kelimelerle anlatamam, tam bayram olmuştu.
Demem o ki oğlunuz küçük bedeninde koca yüreğiyle sizden o beklentide olacak bunu ihmal etmeyin olur mu

Ne güzelsiniz yureginiz ne güzel çok teşekkür ederim

Ona aglamiyorum kimseye aglamiyorum
Arabaya boş duvarlara yastığima kim konusmayacaksa ona agliyorum

Amin amin... Ben inanclara saygiliyim bilmiyorum müslüman misiniz ama söylemeden gecemeyecegim mezarda bizi duyuyorlar sadece cevap veremiyorlar yine konusun bende konuşuyorum saatlerce gelemiyorum öyle çok şey anlatıyorum ki

Allah hepimize sabır versin çok zor onun durumu çok daha zor hangi birine yanacak

Bugün birşeye canım sıkkındi ta ki konunu okuyan kadar. Ne desek bos sözün bittiği yer. Hiç birşey diyemiyorum Allahım yar ve yardimciniz olsun...

Allah sevgisi kadar sabrını da versin. Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Yüreğim parçalandı rabbim sabır verin
Mekanı cennet olsun insallah

Annem hala ağlar aklına geldikçe andıkça hatırladıkça hatırlatıldıkça 19 yıl oldu babam vefat edeli sorsan anneme sanki dün gibi acısı
Nediyebiliriz ki bundan sonrası için Rabbim eşinizin acısını unutturacak başka acı göstermesin size
Çok zor ani kayıplarda kabullenmek de zaman alıyor ama çaresizlik, mecburi kabulleniş zor canım gerçekten.
Allah size bol sabır versin inşallah cennette kavuştursun Rabbim sizleri

Allah rahmet eylesin eşin hasta miydi ne zaman kaybettin genc miydi

ne desek acınız hafiflemez Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
sizlere de sabır versin
pek sormaktan hoşlanmam ama hasta mıydı eşiniz?
bide çalışıyor musunuz? aileniz yanınızda mı?
Hayır trafik kazasinda kaybettim çalışıyorum sağlık personeliyim ailemle aynı şehirde yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…