- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Evet tabii, aynı inançtayiz..Amin amin... Ben inanclara saygiliyim bilmiyorum müslüman misiniz ama söylemeden gecemeyecegim mezarda bizi duyuyorlar sadece cevap veremiyorlar yine konusun bende konuşuyorum saatlerce gelemiyorum öyle çok şey anlatıyorum ki
Öncelikle basın sagolsun rabbim sabır versin kimsenin derdi yok ben mutsuzum dersen asla mutlu olamazsın canım herkesin başka başka derdi var evet zor durum annem babamı çok erken kaybetmiş 2.5 yıllık evlilermis 1.5 yaşında ben 20 günlük kardeşim iki çocukla ve 17 yaşındaymış annem.allah herşeyin sabrını verir kuluna taşıyamayacağı yük vermezmis çocuğuna sımsıkı sarıl dua et elinden başka bişey gelmezKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Başın sağolsun canım.Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Özel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor
Tam da bu yoldan geçtim o sebeple şu anda ne desem boş ;kendimden biliyorum. ..ama şunu da biliyorum; inan kardeşim geçecek. .benim de kızım 3.5 yaşındaydı daha...inan herkesin sınavı baSka ...Rabbim evlat acısı ike sinamasin. ..ben çok yandım çok. ..o geceleri bilirim. ..gün agarmalarini. ..ilk beyaz saçı görünce 29 yaşında ölümden sonra ;nasıl mutlu oldum ben de yaşlanicam diye...hergün ayrı dram ..ama inan ki geçecek ...boyke kalmayacak. ..uyku umut ve unutmak birer lütuf. ..istediğin zaman yazabilirsin canım benim...sevgiler sizeKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Offf cok üzüldüm cokkkkKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Allah sabır versin üzülmeyin lütfen zor ama hayat devam ediyor çocuğun için ayakta durmak zorundasın kimseye özenme belki senin kaderin onlardan güzeldir .Allah sabır versin kendini harap etme yavrun icinKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Yaranı deşmek istemem ama nasıl oldu? Hastamıydı canım? Benim de erkek kardeşim var. Yazdıklarınız çok dokundu. Çok üzüldümSağol canım teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için, kimseyi üzmek değildi amacım ama bu benim hayatım artık, destek de aldım hiçbişey değişmiyor, her sabah uyandığımda ilk önce onun son gördüğüm güzel yüzü aklıma geliyor, akşam yemeğinden sonra midem bulanır üzüntüden nasıl yemek yedim o yokken diye peynir yemiyorum artık hiç, çok severdi kardeşim diye vs..
Önce evlat sonra kardeş acısı diyorlar, imtihanımız büyük oldu ama napalim derdi veren Allah dermanıni sabrını veren de o olacaktır.. Allah kismeyi bu acılarla sınamasın..
Tekrar teşekkür ederim..Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?