eşim öldü dayanamıyorum

Amin amin... Ben inanclara saygiliyim bilmiyorum müslüman misiniz ama söylemeden gecemeyecegim mezarda bizi duyuyorlar sadece cevap veremiyorlar yine konusun bende konuşuyorum saatlerce gelemiyorum öyle çok şey anlatıyorum ki
Evet tabii, aynı inançtayiz..

Bende bizi duyduğunu hissediyorum, oradayken bebeğim ağlayınca hiç susturmuyorum dayısı sesini duysun diye, anlatıyorum herşeyi doğum günü pastasını götürüyorum onu hiç unutmadığımizi hep bilsin istiyorum, gücüm yetene kadar..

Allahım hepimize dayama gücü versin...

O
Öncelikle basın sagolsun rabbim sabır versin kimsenin derdi yok ben mutsuzum dersen asla mutlu olamazsın canım herkesin başka başka derdi var evet zor durum annem babamı çok erken kaybetmiş 2.5 yıllık evlilermis 1.5 yaşında ben 20 günlük kardeşim iki çocukla ve 17 yaşındaymış annem.allah herşeyin sabrını verir kuluna taşıyamayacağı yük vermezmis çocuğuna sımsıkı sarıl dua et elinden başka bişey gelmez

Çok üzüldüm gözyaşlarını tutamadım okurken Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah acınızı şuan hiçbirşey hafiflemez biliyorum ama evladınıza sarılın rabbim evladıniza uzun ömürler versin.
Hayatta herkesin içinde bir acı var malesef kuzenimin 4 sene çocuğu olmadı sonra mucize şekilde hamile kaldı öyle güzel öyle tatlı bir bebektiki yosun yeşili gözleri inci gibi dişleri vardı biz kuzenimle aynı evde büyüdüğümüz için onun çocuğu benim çocuğum gibi olmuştu geçen yaz balkonda oynarken tirmanmis demirlere daha 3 yaşındaydı annesinin babasinin ilk göz ağrısıydı melek oldu gitti. Acısı yüreğimize kor gibi düştü bu hayatta ölümden başka herşey yalan.. Rabbim sabırlar versin hem size hemde bize.. kurban olduğum verdiyse bu acıyı vardır bi bildiği.

Başın sağolsun Allah evladına sağlıklı ömür versin
Hepsini okuyamadım başın sagolsun 12yıl önce kaynım vefat etmiş kazada eltim evlenmedi bidaha zor ama evlatları içn dayanıyo şimdi eltim 35yaşında düşün yani onlarda 7yılılık falan evliydi küçük evlenmişler çok zor bi acı ama şöyle düşün kalan o acıyla yaşamaya alışıyo ama o çocuğunun büyüdüğünü göremiyo yani bi yerden görüyo deriz ama sarılıp koklayamıyo onun yerine öp kokla şuan acın yeni taze daha
Bi arkadaşım da 2.yıllarında kaybetti kazada eşini yaşına girmemiş bebeğiyle daha 19 yaşında dul kaldı şimdi 21inde kayınları mutlu geziyo tozuyo o garibim evde evladıyla avunuyo biz eltimi yalnız bırakmayız mesala herşeyde danışırız biyere gitceksek gel deriz
Çok zor bi acı inan yaşamayan anlamaz derler ama böyle olaylar olunca eşim de abisi gibi yola gidiyo korkuyorum dua ediyorum ama sürekli de o korkuyla yaşanmıyo inan çok zor ama kadar böyleymiş kaza şu bu bahanesi oluyo
Eşin için iyi olman lazım sana emaneti var onu yetiştirmen lazım güçlü olman lazım karan daha yeni hemen kabuk bağlamaz ama iyileşsede hep izi kalır anladın sen beni 12yıldır eşimin ailesinin halini anlatamam sana ben hiç tanımadım ama abimi o kadar özlüyorum benim abim yoktu o duyguyu tattırdı yokken bile Lütfen üzme kendini malesef ölenle ölünmüyo onun için yapacağın en güzel şey dua etmek

Asıl gerçek dert bu olsa gerek ..gerçekten çok acı ve çok zor bir yük .Allah yardımcın olsun sabır versin size .yalnız kalmamaya çalışın . Mümkünse o evde yaşamayın artık daha acı vereblr ..ki verr bnce ..
Dua edin namaz kılın .birgün orada inşallah kavuşacaksınız bunu düşünün..

Başın sağolsun canım.

Canım başın sağolsun. Rabbim güç kuvvet versin inşallah çok üzüldüm

Bunu okuyunca insan yasadigim da dert mi diyor cnm rabbim sabrini bol versin mekanini cennet eylesin evladin icin dayanacaksin unutmayacaksin ama alışacak sin daha doğrusu aci taze kalmayacak kabuk baglayacak hatta kabuklari dökülecek ama izi hep kalacak onsuz yasamayi ogreneceksin ogrenmek zorundasin evladina bol bol saril ve dua et rabbim sizi cennetinde kavuştursun

Okurken ağladım
.Allah binlerce kez sabır versin size. .çok zor ..Mekanı cennet olsun.. Rabbim cennette ebedi olarak kavuştursun sizi..

Tam 2 sene once bugun bizde babami kaybettik
Herkesin acisi kalbinde icinde

Tam da bu yoldan geçtim o sebeple şu anda ne desem boş ;kendimden biliyorum. ..ama şunu da biliyorum; inan kardeşim geçecek. .benim de kızım 3.5 yaşındaydı daha...inan herkesin sınavı baSka ...Rabbim evlat acısı ike sinamasin. ..ben çok yandım çok. ..o geceleri bilirim. ..gün agarmalarini. ..ilk beyaz saçı görünce 29 yaşında ölümden sonra ;nasıl mutlu oldum ben de yaşlanicam diye...hergün ayrı dram ..ama inan ki geçecek ...boyke kalmayacak. ..uyku umut ve unutmak birer lütuf. ..istediğin zaman yazabilirsin canım benim...sevgiler size

Başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah,
Allah yardımcınız olsun size evladınıza hayırlı uzun ömürler versin çok üzüldüm.

Rabbim sabır versin gani gani rahmet eylesin eşinize öncelikle...

Ölüm çok farklı bir acı hiç bir zaman geçmiyor ve geçmeyecekte. Ama şuan çok taze daha. Bir müddet sonra hayat devam edicek hafifleyecek acınız. Umarım tez zaman da toparlanırsınız.
Maalesef hayatın acı gerçeği bu.

Bir çocuğunuz var ve onun için çabuk toparlanmaya çalışın. rabbim yardımcınız olsun. Başınız sağolsun.

Offf cok üzüldüm cokkkk
Allahım dayanma gücü versin

Allah sabır versin üzülmeyin lütfen zor ama hayat devam ediyor çocuğun için ayakta durmak zorundasın kimseye özenme belki senin kaderin onlardan güzeldir .Allah sabır versin kendini harap etme yavrun icin

Allahım sana sonsuz sabırlar versin,altı gün önce arkadaşımda trafik kazasında kaybetti eşini, 6 yaş ve 6 aylık iki kızı var,benim kalbim bu kadar agirken,günlerdir kendime gelememisken onu düşünemiyorum seni düşünemiyorum
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm,4 yıl öncede kardeşim eşini kaybetmişti,kızı iki yaşındaydı, çok iyi anlıyorum sizi
Konuşmak isterseniz diye burdayım,başınız sağolsun,Allah mekanlarını cennet eylesin.

Öyle herkes göründüğü gibi mutlu değil.
Size öyle geliyor.

Başınız sağolsun.

başınız sağ olsun allah evladınıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin. bu dünya fani.. geçici.. dua edin ki bir gün kavuşun eşinize. o sizi beklerken yıllar dakika gibi gelecek ona.. sizin için elbet çok zor. Allaha sığının. alın abdestinizi geçin bir köşeye diz çökün. sığının Rabbimize. konuşun anlatın... dilinizden içinizden geçenleri eşiniz duyuyor gibi söyleyin. gülümseyerek size baktığını hayal edin. özleminizi anlatın. çocupunuzdan bahsedin. isterseniz hiç konuşmayın. sadece sessizce ağlayın.. Allah içinizden geçeni bilir. sadece ona sığının...

Yaranı deşmek istemem ama nasıl oldu? Hastamıydı canım? Benim de erkek kardeşim var. Yazdıklarınız çok dokundu. Çok üzüldüm

Başın sağolsun inşallah uzun yıllar evladınla sağlık ve huzurla yaşarsın. Dilerim allahtan bundan sonra dökeceğin her gözyaşı sadece mutluluktan olsun. En kısa sürede hayat sana en güzel kapıları açsın. Ben sevdiklerimiz vefat ettiği zaman bizi genede koruyup kolladıklarına yanımızda olduklarına inanırım. Eşinin mekanı cennet ruhu şad olsun. Sen bu kötü günlerden çıkıp evladını sarıp sarmalayacak çok güçlü bir kadınsın böyle hissediyorum. Tekrar başın sağ olsun birtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…