Eşim olmadan tatile gitmek.

Ayh gözümmm

Herkesin deniz kum plaj anlayışı farklı, gerçi güneşin göbek erittiğini duymadım ama olsun adamcağız kendini öyle avutuyor demek ki :)))
Evet öyle bir inanmış ki buna anlatamam.Her akşam aynaya bakıp bak biraz kuculdu diyor inanıyor yazık. Eskiden o çocukken yaz tatillerinde klima olmadığı için kilo verirmiş oda bu yuzden odada klima açmayacak nerdeyse.hiç bozmuyorum inansın da yeterki tatilde keyfi yerinde olsun.;-))))

Bana da garip gelmedi açıkcası hem birbirinizi özlersiniz ikinize de iyi gelebilir ama takıldığım konu 15 gün biraz fazla değil mi sanki

Valla benim annem sıcaktan kaçmak için 1 ay memlekete gider babamın orda canı sıkılıyor o gitmez,65 yaşında adam git gez serin serin dur ne zaman canın isterse gel der. Annem bi kaç çeşit yemek yapar bırakır sonrasında babam kendi halleder her şeyi. Ne olacakmış sizin için sorun yoksa, kime ne Allah aşkına kim duyarsa duysun herkes karışmasın Allah Allah ya sinirlerim tepeme çıktı

Motive edin evet küçülmüş hayatım bugün daha fit görünüyorsun diye :))) önemli olan keyif almak zaten, böyle keyifliyse inansın, iyi tatilleriniz olsun, ağız tadıyla keyifle

Benim eşim de 1 ay yalnız kalacak. O çalışıyor da biz de imkanımız varken çoluk çocukla istanbul sıcağını niye cekelim yahu?
Benim komşular evi terk ettigimi falan düşünüyorlardı onceleri. :)
Tuhaf falan değilsiniz 15 gün de çok degil.
Konuşan konuşsun. Sinek de vizildiyor ama laf anlatmıyoruz.

Son düzenleme:
Motive edin evet küçülmüş hayatım bugün daha fit görünüyorsun diye :))) önemli olan keyif almak zaten, böyle keyifliyse inansın, iyi tatilleriniz olsun, ağız tadıyla keyifle
Evet cok dogru valla:))
Çok teşekkürler Munecim sizlerede bol keyifli sağlıklı mutlu tatiller.

Ben çocuk olduktan sonra, eşimi 1-2 ay bırakıp annemin yanına gidiyorum. Gerçi şuan ücretsiz izinde olduğum için rahatım, normalde 1 haftalığına gidiyorum.

Arkadaşlarımdan da öğretmen olanlar mesela yaz tatilinde çocukları alıp yazlıklara gidiyorlar, eşlerin o kadar izni olmadığı için. Mesela eşi 1-2 hafta izin alıp gidiyor. Kadın ve çocuklar ise 1-2 ay kalıyor orada.

Aslında bu tamamen eşinizle sizin aranızdaki bir durum.

Ben kv ye gidiyorum bile demedim. Eşim söylemiş annesine. Geldiğimde sadece aradı torunum nasıl diye. Ama tabi biz uzaktayız, aynı şehirde yaşamıyoruz.

Aman git yap tatilini ya 15 gun nedir ki, 3 gunlugune gidecek degildin ya.

Ay yok ne benim için ne de eşim için sıkıntı yok, haklısınız aslında kime ne

canım ya.... Allah aşkına KV. den kıskançlık krizine girmiş...

anneyle, ablayla tatil mis...
hadi sende coş...

eşine de bol bol denizin resmini çekip yollarsınnn :)

:) Bir kez daha şaşırdım. Genelde erkeklerin tatil anlayışı kum, deniz, güneş oluyor.

Ay yok ne benim için ne de eşim için sıkıntı yok, haklısınız aslında kime ne
Eşin için sıkıntı yoksa takma başkalarını canım bu akrabalar beni delirtiyor vallahi, boşver kendileri böyle ufak tefek hesaplarla dünyanın yükünü sirtlansin mutsuz mutsuz ölsünler çok istiyorlarsa. Keyfinize bakın güzel tatiller

ohh anam ohh dünya ne hale gelmis sorna kadınlar aglar ahh kocam diyeee

tabiki gidiceksin yaaa gidemeyenleri görüyoruz kocasının dizi dibinde 15 gunden bisey olmaz kimse ölmez

ben de eşimi bırakıp sizle takılabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…