- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Ayh gözümmmŞöyle ki; eşimin mesafeli olması ve yengelerle bayramdan bayrama görüşmeme rağmen, aptalca-yanlış anlaşılmasın bana göre-adetleri adı altında kocalarının her istediklerini yaptıkları ve sözlerinden çıkmadıkları için beni ayıplarlarmış, kocamı tek bırakacağım için , taaa memlekete kadar duyulurmuş. O kadar değişik mevzular ki eşim mesafeli olmasa çekemezdim heralde, ama yine de bu adetleri beni boğmuyor değil, evet uygulamıyorum ama laf edilmesi bile canımı sıkıyor.
Evet öyle bir inanmış ki buna anlatamam.Her akşam aynaya bakıp bak biraz kuculdu diyor inanıyor yazık. Eskiden o çocukken yaz tatillerinde klima olmadığı için kilo verirmiş oda bu yuzden odada klima açmayacak nerdeyse.hiç bozmuyorum inansın da yeterki tatilde keyfi yerinde olsun.;-))))
Herkesin deniz kum plaj anlayışı farklı, gerçi güneşin göbek erittiğini duymadım ama olsun adamcağız kendini öyle avutuyor demek ki :)))
Bana da garip gelmedi açıkcası hem birbirinizi özlersiniz ikinize de iyi gelebilir ama takıldığım konu 15 gün biraz fazla değil mi sankiMerhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Motive edin evet küçülmüş hayatım bugün daha fit görünüyorsun diye :))) önemli olan keyif almak zaten, böyle keyifliyse inansın, iyi tatilleriniz olsun, ağız tadıyla keyifleEvet öyle bir inanmış ki buna anlatamam.Her akşam aynaya bakıp bak biraz kuculdu diyor inanıyor yazık. Eskiden o çocukken yaz tatillerinde klima olmadığı için kilo verirmiş oda bu yuzden odada klima açmayacak nerdeyse.hiç bozmuyorum inansın da yeterki tatilde keyfi yerinde olsun.;-))))
Benim eşim de 1 ay yalnız kalacak. O çalışıyor da biz de imkanımız varken çoluk çocukla istanbul sıcağını niye cekelim yahu?Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Evet cok dogru valla:))Motive edin evet küçülmüş hayatım bugün daha fit görünüyorsun diye :))) önemli olan keyif almak zaten, böyle keyifliyse inansın, iyi tatilleriniz olsun, ağız tadıyla keyifle
Ay yok ne benim için ne de eşim için sıkıntı yok, haklısınız aslında kime neValla benim annem sıcaktan kaçmak için 1 ay memlekete gider babamın orda canı sıkılıyor o gitmez,65 yaşında adam git gez serin serin dur ne zaman canın isterse gel der. Annem bi kaç çeşit yemek yapar bırakır sonrasında babam kendi halleder her şeyi. Ne olacakmış sizin için sorun yoksa, kime ne Allah aşkına kim duyarsa duysun herkes karışmasın Allah Allah ya sinirlerim tepeme çıktı
Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
2.'yi de benden duyun :))) eşim kumu hiç sevmez, denize girer ama kayalık alanlarda, bende kumsalı çok severim, illa gel diye zorlamam o yüzden, beni plaja bırakıp döner akşamda alır.
jane eyre_
15 gün çok değil, ailenizin yazlığına gidiyorsunuz, eşiniz 15 gün yalnız kalsa birşey olmaz, sizin de kafa dinlemeye tatile ihtiyacınız var.
Eşin için sıkıntı yoksa takma başkalarını canım bu akrabalar beni delirtiyor vallahi, boşver kendileri böyle ufak tefek hesaplarla dünyanın yükünü sirtlansin mutsuz mutsuz ölsünler çok istiyorlarsa. Keyfinize bakın güzel tatillerAy yok ne benim için ne de eşim için sıkıntı yok, haklısınız aslında kime ne
ohh anam ohh dünya ne hale gelmis sorna kadınlar aglar ahh kocam diyeeeMerhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Ay yok ne benim için ne de eşim için sıkıntı yok, haklısınız aslında kime ne
ben de eşimi bırakıp sizle takılabilir miyimMerhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Çok tatlısın sağolun valla burdaki yorumlarla doğru düşündüğüme iyice emin oldum.tatil listesi yollayabilirim...
şort
t- shirt
mayo
güneş kremi
...... diye devam edermişim :)
Tabi, Balıkesir tarafları yakınsa beklerimben de eşimi bırakıp sizle takılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?