- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Haklısınız, teşekkür ederim.Eşin için sıkıntı yoksa takma başkalarını canım bu akrabalar beni delirtiyor vallahi, boşver kendileri böyle ufak tefek hesaplarla dünyanın yükünü sirtlansin mutsuz mutsuz ölsünler çok istiyorlarsa. Keyfinize bakın güzel tatiller
İyi tatillerÇok tatlısın sağolun valla burdaki yorumlarla doğru düşündüğüme iyice emin oldum.
Eşim de bu düşünce de aslında, gayet de kendini idare edebilir, kayınvalidemin bizim adetlerde şöyle , şu uygun bu uygun değil diye sürekli söylenmesinin etkisinde kaldım biraz sanırım.
:) Bir kez daha şaşırdım. Genelde erkeklerin tatil anlayışı kum, deniz, güneş oluyor.
Teşekkür ederim,ben de öyle düşünüyorum15 gün kendine bakamayacak adamı yetiştiren utansın
iyi tatiller şimdiden, arada çiftlerin ayrı takılması da iyi gelir
Haklısınız ama şöyle bir durum var,daha kışın tatile gidelim dedim istemedi kaç kere söyledim beraber gidelim bak diye e yok diyince annemler de çağırınca ben de artık tamam dedim.Elalemin ne dedigi tabii önemli değil. Ama şahsi olarak evliliklerdeki uzun süreli ayriliklari sevmiyorum. Şöyle sorayim, siz çalışırken eşiniz sizi 15 gun bırakıp ailesiyle tatile gitse ne düşünürsünüz
Aynen eşimden yana zaten sıkıntı yok ama ailesinin bu şekilde konuşması sinirimi bozuyor takmayayim diyorum ama işte bir şekilde rahatsız oluyorum.Ah bu erkeler kadınlar olmasa ne yapacaklar yahu evlenmeden önce tek yaşayan bir suru erkek var.Ama gel gör ki o erkek evlenince kadını onu bırakmamamı ne yaparlar yazık adamcağız,bebekler ya sürekli beslemek lazım felan kv lerin gözünde.Malesef ben de ailemin yanına gelmek istediğimde eşim onay verdiği halde böyle konusmalar geçiyordu ha bi de düşüncesiz ilgisiz kadın oluveriyoruz.Evlilikle köleliği karıştırmaktan çıkıyor bunca sey.Evliyiz diye hiç mi farklı zevlerimiz olmasın hiç mi biraz ayrı kalıp özlemeyelim birbirimizi.Gittiginiz yer nasıl olsa güvenilir bir yer sonuçta
Yengeler eşlerini tek bırakmazlarmıs hiç de ondan bana laf ederlermiş.Yengenlere söyleme ne demekkıskanmışlar sizi , işe gelinin ailesi giriyor sa başına buyrukta davranınca koyuyor bunlara. ..
Teşekkür ederim Muneİyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?