- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
evetbende oyle dusundum zaten ögretmenlik mezunuyum seneye kpss sinavina girip atanacagim kafaya koydum o kadar agrima gtti kiÇalışmaya ne dersiniz? Hem lafını yedirirsiniz hem kapınızı açtırırsınız.
bende ogretmenlik mezunuyum zaten insallah snavlaracalsp atanacagim kafaya koydumÇalışın ımkaniniz varsa sizde onun gelmisine geçmişine kolaylıkla sövün
evetbende oyle dusundum zaten ögretmenlik mezunuyum seneye kpss sinavina girip atanacagim kafaya koydum o kadar agrima gtti ki
ama atamalari siz de biliyosunuzdur hemen ha deyince atama olmuyoki ogretmenlikte ama ben ona yapacagimi biliyorum onao.lafi dedrttgine psman edecegimBelli ki çalışmanızı istiyor.
Yani hoş bu şekilde dile getirilmez ya...
yok motivasyon degilde zaten calsyordum ama snavlara bazi nedenlerden dolayi bu sene calsamadm snava az bi vakit kaldi dyede bir turlu baslayamadim bu sozleri motivasyon olmadi ama cok uzdu gercektenMotivasyon için böyle bir cümleye mi ihtiyacınız vardı yani?
farz oldu artik banaçalışın...
keske atanmadan evlenmeseydinizbende ogretmenlik mezunuyum zaten insallah snavlaracalsp atanacagim kafaya koydum
yok motivasyon degilde zaten calsyordum ama snavlara bazi nedenlerden dolayi bu sene calsamadm snava az bi vakit kaldi dyede bir turlu baslayamadim bu sozleri motivasyon olmadi ama cok uzdu gercekten
kesinlikle oyle ilk defa basima kalktikeske atanmadan evlenmeseydiniz
Erkeklerin birçoğu maalesef bunu kadinlarin basina kakıyor.fırsat vermemek lazim
enkisa zamanda atanmaniz dileğiyle bransiniz nedirkesinlikle oyle ilk defa basima kalkti
bir yandan kendimi cok sucluyorum neden atanamadim calsmadim diye ama bir yandanda grrcek yuzunu gormus oldumBir çok kişi calismadiginiza takılmış.yahu çalışıyor olsaydınız bu adam bu lafı etmeyecek miydi ? Adam basbayağı icindeki öküzü göstermiş çalışıyor olsaydınız da sende düzgün ev hanımı olsan felan der bu tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?