- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi yaren060716
-
Bende atanamadim özelde çalışıyordum.kac yılında mezunsunuzbir yandan kendimi cok sucluyorum neden atanamadim calsmadim diye ama bir yandanda grrcek yuzunu gormus oldum
Oda madem oyle dusunuyor calisan kadin alsaymis.calismak zorunda degilsiniz sonucta her kadin calisacak diye bi kural yok.kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin
sosyal bilgiler ogretmenligi insallahenkisa zamanda atanmaniz dileğiyle bransiniz nedir
Bende aynı bölüm çocuk olunca özelden ayrıldım evdeyimsosyal bilgiler ogretmenligi insallah
herseye alinmam ama biz cok severek evlendik onun butun huylarini laflarini biliyodum ama boyle laflari duymak zoruma gtti ilk defa issizim diye beni kucumsedi kaldrlcak bi soz degildikiDaha 2 bucuk senelik evliyiz ne alaka ki en büyük kavgalar zaten ilk senelerde oluyor genel olarak
Bide bu kadar herseye alınır mısınız?
Kufur Laf söz
Bence cok toysunuz. Ya da cok hanimefendi . 2sinden biri.
Onun harici kocanız da terbiyesizlik yapmis.
kesinlikle oyle ama insallah bi gun bizde ataniriz Allah buyukBende aynı bölüm çocuk olunca özelden ayrıldım evdeyimzor Bizim atanmalar
Paşa'nın mesleği nekesinlikle oyle ama insallah bi gun bizde ataniriz Allah buyuk
Paşa'nın mesleği ne
KPSS sınavı mı?evetbende oyle dusundum zaten ögretmenlik mezunuyum seneye kpss sinavina girip atanacagim kafaya koydum o kadar agrima gtti ki
kesinlikle hatali o yuzden cok krldm gercekten nolursa olsun boylebir soz denir miDoger konulari bilmem ama sunu demek istemis olabilir yani calistigi icin para getirdigi icin pohpohluyor yoksa takmazdi anlaminda demis olabilir ama yinede yanlia bir soz nereden baksan hatali
kesinliklecok ama cok haklsnzHerkes çalışın yazmis
Evet çalışın kendiniz için ama çalışınca mi değer görülüyormuş
Para getirilince mi kapı açılıyormuş ne alakası var
Çok itici düşüncesi
Değer hakedene gösterilmeli para getirene degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?