eşim öyle bi laf etti ki

yaptgi cok ama cok zoruma gtti saygszlga hic ama hic tahammulu olmayan bir insanim bu sekilde rencide edilmeyi haketmedim

Hayir normal bir sekilde senin ile konussaydi "Ben ay sonunu zor getiriyorum, seninde çalisman iyi olur, hem ilerde emeklilik içinde iyi" felan gibi birseyler deseydi baska zamanda normal olurdu. Ancak kapi açmak ile ne alaka. Adam en küçük lafi bile kaldiramiyor, hemen tekrar sana vuruyor.

En azindan yaptigi odunlugu anlayana kadar küs kal. Ve ne yemek yap ona, ne ütü. Neticede su anda çalisiyorsun ama evde çalisiyorsun. Senin yaptiklarin için bir gündelikçi çagirsa dünya para harcamak zorunda kalirdi. Birak evi mok götürsün. Kendini sakin ezdirme.

Valla yazmayim dedim ama olur olmadık şeyleri bitişik yazmışsınız,bitişik yazacağınız şeyi ayrı yazmışsınız :KK70: kpss ye çalışmaya Türkçe'den başlayın bari. Eşiniz çok büyük densizlik etmiş bu arada bana çalıştığım için eve para getirdiğim için değer veren adam hiç vermesin daha iyi.
canim elim ayagm ttryor sinirden yoksa türkçem iyi kız rastgele yazdim burayada sen de hemen kusurumu aramayaydın iyiydi 😁

Hayir normal bir sekilde senin ile konussaydi "Ben ay sonunu zor getiriyorum, seninde çalisman iyi olur, hem ilerde emeklilik içinde iyi" felan gibi birseyler deseydi baska zamanda normal olurdu. Ancak kapi açmak ile ne alaka. Adam en küçük lafi bile kaldiramiyor, hemen tekrar sana vuruyor.

En azindan yaptigi odunlugu anlayana kadar küs kal. Ve ne yemek yap ona, ne ütü. Neticede su anda çalisiyorsun ama evde çalisiyorsun. Senin yaptiklarin için bir gündelikçi çagirsa dünya para harcamak zorunda kalirdi. Birak evi mok götürsün. Kendini sakin ezdirme.
zaten oyle yapiyorum yemegini felan kendi yapsin biraz akli basina gelsin kuzum dedgin gbi yok zaten ezdrmem kendimi annem beni elin ogluna ezil diye mi dogurdu😁

canim elim ayagm ttryor sinirden yoksa türkçem iyi kız rastgele yazdim burayada sen de hemen kusurumu aramayaydın iyiydi 😁

Yok ya kusur aramak değil benim Türkçe dört dörtlük de değilde dikkatimi çekti baya bı bitişik görüp demi yazmaya çalışıp de mi diye görünce elim durmadı😄😄😄🙈 sen bakma bana 🤣

Yok ya kusur aramak değil benim Türkçe dört dörtlük de değilde dikkatimi çekti baya bı bitişik görüp demi yazmaya çalışıp de mi diye görünce elim durmadı😄😄😄🙈 sen bakma bana 🤣
ya bide telefon kucuk zaten zar zor yazinca valla nasil yazdgma bile bakamdim herkesten de ozurdilerim ayrica hem kafanizi hem gozunuzu yordum😁

Başkalarını örnek göstererek yapılan şakalar çok sinir bozucu, böyle şaka olmaz. Siz başlatmışsınız.
Hem adam kapıyı tutsa ne olur tutmasa ne olur? Böyle beklentileri hiç anlamıyorum. Elim kolum tutuyor, kendi kapımı kendim açarım.
Bu kadarı hizmetçiliğe giriyor artık.

Eşinizin verdiği cevap da hoş değil. Ama içinde tuttuklarını fırsatını bulunca çıkarıvermiş.
Kendisi devlette mi çalışıyor bilmiyorum ama sonuçta çalışıyor. İkiniz meslektaşken ve o çalışıp çabalarken sizin evde oturmanız rahatsız etmiştir.
Hem sınavı bahane edip özelde çalışmıyorsunuz hem başka bahanelerle sınava çalışmıyorsunuz.
Kim olsa rahatsız olup laf sokar.

"Geçmişini bilmem naparım" dediğinde de ağzını yırtmalıydınız.

İnş kpss olur ama bence o zamana kadar olay zaman aşımına uğrar
Kpss kazanmak günümüzde kolay değil malesef
Bence hemen bi iş bulun başlayın
O sizin çalışmcağnıza çok emin
Şok olur büyük ihtimal
Bi tanıdık eşine ima ediyordu çalışmıyo diye
Kadın iş buldu bu sefer de gitmesini istemedi
Kadın ilk bulduğu işe başladı adam kadının ilgisi azaldı diye panikledi onu evde görmek istediğini söyledi kadın işi bırakmadı
İşte zorlandı kadın ama kocası dersini alsın diye de çıkmadı
Sonra kadın işten ayrıldı kocası havalara uçtu
Kadın iş hayatına dönme niyetinde değil ama kocasına bilerek "kafama göre iş bulursam kaçırmıcam" diyor. Adam kadın işe girecek diye 3buçuk atıyor şimdi

Son düzenleme:
Başkalarını örnek göstererek yapılan şakalar çok sinir bozucu, böyle şaka olmaz. Siz başlatmışsınız.
Hem adam kapıyı tutsa ne olur tutmasa ne olur? Böyle beklentileri hiç anlamıyorum. Elim kolum tutuyor, kendi kapımı kendim açarım.
Bu kadarı hizmetçiliğe giriyor artık.

Eşinizin verdiği cevap da hoş değil. Ama içinde tuttuklarını fırsatını bulunca çıkarıvermiş.
Kendisi devlette mi çalışıyor bilmiyorum ama sonuçta çalışıyor. İkiniz meslektaşken ve o çalışıp çabalarken sizin evde oturmanız rahatsız etmiştir.
Hem sınavı bahane edip özelde çalışmıyorsunuz hem başka bahanelerle sınava çalışmıyorsunuz.
Kim olsa rahatsız olup laf sokar.

"Geçmişini bilmem naparım" dediğinde de ağzını yırtmalıydınız.
Yorumlarınızı çok beğeniyorum saygılar 💞

Calısan kadın bulsaydın ozman diyemediniz mi?
Calısmak istemiyorsanjz sırf kocanız laf sokuyor diye ise girmeyin.
Daha cok mutsuz olursunuz gun sonunda.

kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin 😥😥😥
Niye bu kadar hırs yapıyorsunuz ki, adam parayı görünce kapıyı açacak diye mi, yoksa elinize para geçince ondan öç almak için mi
Merak ettim, parayla saygın olacaksa o iş zor
Yine olmayacaktır bence

İnş kpss olur ama bence o zamana kadar olay zaman aşımına uğrar
Kpss kazanmak günümüzde kolay değil malesef
Bence hemen bi iş bulun başlayın
O sizin çalışmcağnıza çok emin
Şok olur büyük ihtimal
Bi tanıdık eşine ima ediyordu çalışmıyo diye
Kadın iş buldu bu sefer de gitmesini istemedi
Kadın ilk bulduğu işe başladı adam kadının ilgisi azaldı diye panikledi onu evde görmek istediğini söyledi kadın işi bırakmadı
İşte zorlandı kadın ama kocası dersini alsın diye de çıkmadı
Sonra kadın işten ayrıldı kocası havalara uçtu
Kadın iş hayatına dönme niyetinde değil ama kocasına bilerek "kafama göre iş bulursam kaçırmıcam" diyor. Adam kadın işe girecek diye yusuf yusuf şimdi
Kırılıp kızmazsanız 'yusuf yusuf' tamlamasının beni rahatsız ettiğini söylemek isterim.
Bir özel ismi bu şekilde kullanmak yerine 'adam üç buçuk atıyor' diyerek de meramımızı anlatabiliriz diye düşünüyorum.
Yusuf oğlumun ismi, hassasiyetimin asıl nedeni de bu.

Back
X