sende onun kocasıyla dertleşsen kocan ne tepki verir acabaEsim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Kızmakta çok haklısınız. Boşanmaya bile sebeptir bu benim için. Ne demek elin kadınına özelinizi anlatmak. Gözün açık olsun arkadaşım. Biraz takip et bakalım. İşkillendim bu durumdan.Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
BENCE KORK O KADINDAN HEMEN BİŞEYLER YAP BURNUMA KÖTÜ KOKULAR GELİYORRRREsim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Ewet kendi gelip dio o kadin bi de bunun patronu ya ben desem bnde gfiyim onun esiyle bi cozum yolu buluyum desem ne der acaba bulduklari cozum yollarini duysaniz varya kafayi yersiniz bunu dile getrsem de bu sefer evi terkedecek ben kotu olacam bu adam 2 defa evi terketti keske bu kadinin esiyle bi konusma sansim olsa diorum hep abi dio falan ama inanin ben korkuorum ve aklima olmadik seylerde gelio
Kadın patron yani bi de. Ne çözüm bulmuşlar merak ettim. Ben sana söyleyeyim arkadaşım bunlar herşeyi konuşmuştur. Kocanı sert bir dille uyar. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir/Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Ewet kendi gelip dio o kadin bi de bunun patronu ya ben desem bnde gfiyim onun esiyle bi cozum yolu buluyum desem ne der acaba bulduklari cozum yollarini duysaniz varya kafayi yersiniz bunu dile getrsem de bu sefer evi terkedecek ben kotu olacam bu adam 2 defa evi terketti keske bu kadinin esiyle bi konusma sansim olsa diorum hep abi dio falan ama inanin ben korkuorum ve aklima olmadik seylerde gelio
Benim eltim de kaynıma abi derdi ama şimdi kocacım diyor.Ewet kendi gelip dio o kadin bi de bunun patronu ya ben desem bnde gfiyim onun esiyle bi cozum yolu buluyum desem ne der acaba bulduklari cozum yollarini duysaniz varya kafayi yersiniz bunu dile getrsem de bu sefer evi terkedecek ben kotu olacam bu adam 2 defa evi terketti keske bu kadinin esiyle bi konusma sansim olsa diorum hep abi dio falan ama inanin ben korkuorum ve aklima olmadik seylerde gelio
Utanmaz kadın. Allah ıslah etsin böylelerini. Kesinlikle orda çalışmasını istemediğini, eğer evliliğinizin devam etmesini istiyorsa ordan ayrılıp başka bir iş bulmasını istediğinizi söyleyin. Kesinlikle orada kalmamalı eşiniz. O kadınla da tamamen irtibatı koparmalı. Gerekirse çıngar çıkarın bunlar anca o dilden anlar.Bnde bundan korkuorum esimi bu is yernden nasil uzaklastircam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?