esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Biraz sakin sakin yazar misiniz aciklayarak, çok yüzeysel şuan.

MMesela ben patronuma sorunlarimizi anlattim bak ne çözümler bulduk mu diyor gelip? Bu çözümler neler?

Esinizle evi terk edecek kadar ne gbi sorunlariniz var?

kocasına bu durumu kendinizi belli etmeden duyurun bence... ama bu arada kendinizi kocanızada hiç belli etmeyin bence akıllı kadını oynayın :)

Cozum yolu ne biliomusunuz cahil olunca bole oluo sanirim bzde buyu varmis hocaya gidecekmisiz tavrimi sert koydum desem nolcak 1 yasinda oglum var insan ondan utanir

bence kadınla hiç muhatap olma eşini de engelleyebileceğini sanmam. adam konuşur yani sen yanlarında değilsin göremezsin. konuşmuyorum derse sen nasıl takip etcen

yuh bu ne rahatlık oldu sen çekil aradan sorunları çözsünşel uygulasınlar bi de..
Seninle çözmesi daha mantıklı değil mi ? Oturup konuşmak daha iyi değil mi sonuçta bu sizin özeliniz buna müsade etmeyin bence

benim anlamadığım konuşuyor madem elin kadınıyla neden sizinle paylaşmış...normal birşey mi ki bu eşiniz için...
evinizin kötü durumu için elin kadınıylamı çözüm arıyormuş...peki ne sonuca varmışlar beyimizle, hanımefendimiz...
benide çağırında bende yardımcı olayım de bari...ikinizin aklı nın yetmediği yerde bende bir iki çift laf ederim de...
o nasıl işmiş yaaaa...mahrem bir durum olsa onudamı anlatacak... çözüm yolu arıyacağız derken başka şeyleri çözmesinler...

Cok hayra alamet degil bunlar dikkat et derim bu muhabbetler ortak dertler derken birbirlerine yakin hissetmeleri cok olasi cixgi asilmis bence evde ki sorunlari anlatip surekli muhabetle

Evet kendisi anlatti soyle deyim ben size bna geldi askm yazik kiza kocasi dovuyomus falan dedi bende uzuldum sonra niye falan dedim bi basladi anlatmaya iste buyu varmis bizdeki sorunlari o da yasiomus kocasi kiskancmis onlar bi hocaya gitmis bzde gidelim bilmem ne birsey demedim dinledim falan iste sonra iste bende soledim abi sizinki hocalik dedi falan dedi bende dedim sen niye anlation ailevi sorunlarimizi diye cozum yolu ariorm evliligmiz bozulmasin diye dedi bende iste bole yaparak evliligmiz bozuluo dedim aha yine basladi yandik valla falan dedi ama ben bu kiza guvenmiorum hani esime guvensrmde bu kizda bi fesatlik var biliorm

Cozum yolu ne biliomusunuz cahil olunca bole oluo sanirim bzde buyu varmis hocaya gidecekmisiz tavrimi sert koydum desem nolcak 1 yasinda oglum var insan ondan utanir
nasıl bir kadın böyle .sizin eşinizle probleminiz nedir sakıncası yoksa anlatırmısnız.hem siz niçin eşiniz evi terkedecek diye tepkinizi koyamıyorsunuz.eşinizin özelinizi anlatması bunu normalmiş gibi göstermesi birde evi terketmekle sizi korkutup istediği gibi davranması hiç normal değil.

Eşine bende bir çözüm buldum büyücüye vereceğimiz parayı psikologa verelim lütfen desen gelmez mi?
Rica edin kendisinden , hem doktor ona yaptiginin yanlis olduğunu anlatirsa daha iyi olur..

Simdi sen kizsan bagirsan yine anlatir ama söylemez sana bu durumu bu yüzden büyük tepkiler saklamasina yalan söylemesine neden olur sadece

Nasıl bir iş yeri burası müdürü çalışanına sizde büyü var diyor. Eşinizin tepkileri falan bana çok sulu geldi. Yine başladın yandık falan. Yani kadından çok eşinizden korkun bence. O kadını bir şekil uzaklaştırsanız bile eşiniz bu hareketinde yanlış bir şey görmüyorsa sonrasında yaşamayacağınızın garantisi yok.

Sorunumuz bole seyler iste allah bana bole kafaya takacak seyler cikartio sonra bunu ona soleynce ben cok kiskanc oluorm hasta ruhlu biri oluorum 2. Kez evi terkettignde eve geldi oglum bildiginiz ayaklarina kapandi gitnesib diye 1 yasindaki cocuk bunu yapti inanin ben oglumu uzmrk istemiorum bu da bunun bilincinde her seferinde gitmekle tehdit edio

Evinizin icindekileri baskasiyla paylasmasina herhalde ben de bozulurdum ancak bu anlattiklariniza gore esinizin tavri cok masum hatta sirin geldi, ya da ben cok safim : )))

Kadinin da art niyetli oldugnu sanmiyorum.
Erkek kadin farketmeksizin bazen karsi cinsten alacagimiz oneriler cok daha farkli dusunmemizi daha iyi anlamamizi saglayabiliyor...
Bence ikisi de bu niyetle paylasmis fakat fazla ozelinize girildigni dusunuyorsaniz esinizi guzelce uyarin sınırlarini bilir...

restinizi çekeceksiniz arkadaşım..
bu korkularınızın yerini pişmanlıklarınızın almasını istemiyorsanız!

ohooo ayrı bır kavga sebebi..önce o kadını sonra eşimi yolardım herhalde.

Peki o kucuk cocugu napiyim bna rest cekmek yerinr o kizdan o isyerinden cikartmak icin akil verirmisiniz

Nasıl içim parçalandı. Böyle hasta ruhlu insanları baba yapmamak lazım.

Öyle öyle yakınlaşmasın bunlar tövbe bismillahh
Çok saçma çok, enpati kurmasını önerin eşinize.
Ben yapsam aynısını gibi mesela..

Peki o kucuk cocugu napiyim bna rest cekmek yerinr o kizdan o isyerinden cikartmak icin akil verirmisiniz

Aceleci , fevri olmayin sakin olun sadece dinleyin ki size anlatmaya devam etsin..

Esinize biraz daha iyi şartlarda is bulma sansiniz var mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…