Ewet kendi gelip dio o kadin bi de bunun patronu ya ben desem bnde gfiyim onun esiyle bi cozum yolu buluyum desem ne der acaba bulduklari cozum yollarini duysaniz varya kafayi yersiniz bunu dile getrsem de bu sefer evi terkedecek ben kotu olacam bu adam 2 defa evi
terketti keske bu kadinin esiyle bi konusma sansim olsa diorum hep abi dio falan ama inanin ben korkuorum ve aklima olmadik seylerde gelio
Cozum yolu ne biliomusunuz cahil olunca bole oluo sanirim bzde buyu varmis hocaya gidecekmisiz tavrimi sert koydum desem nolcak 1 yasinda oglum var insan ondan utanir
benim anlamadığım konuşuyor madem elin kadınıyla neden sizinle paylaşmış...normal birşey mi ki bu eşiniz için...Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Cok hayra alamet degil bunlar dikkat et derim bu muhabbetler ortak dertler derken birbirlerine yakin hissetmeleri cok olasi cixgi asilmis bence evde ki sorunlari anlatip surekli muhabetleEsim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
nasıl bir kadın böyle .sizin eşinizle probleminiz nedir sakıncası yoksa anlatırmısnız.hem siz niçin eşiniz evi terkedecek diye tepkinizi koyamıyorsunuz.eşinizin özelinizi anlatması bunu normalmiş gibi göstermesi birde evi terketmekle sizi korkutup istediği gibi davranması hiç normal değil.Cozum yolu ne biliomusunuz cahil olunca bole oluo sanirim bzde buyu varmis hocaya gidecekmisiz tavrimi sert koydum desem nolcak 1 yasinda oglum var insan ondan utanir
Evet kendisi anlatti soyle deyim ben size bna geldi askm yazik kiza kocasi dovuyomus falan dedi bende uzuldum sonra niye falan dedim bi basladi anlatmaya iste buyu varmis bizdeki sorunlari o da yasiomus kocasi kiskancmis onlar bi hocaya gitmis bzde gidelim bilmem ne birsey demedim dinledim falan iste sonra iste bende soledim abi sizinki hocalik dedi falan dedi bende dedim sen niye anlation ailevi sorunlarimizi diye cozum yolu ariorm evliligmiz bozulmasin diye dedi bende iste bole yaparak evliligmiz bozuluo dedim aha yine basladi yandik valla falan dedi ama ben bu kiza guvenmiorum hani esime guvensrmde bu kizda bi fesatlik var biliorm
Evet kendisi anlatti soyle deyim ben size bna geldi askm yazik kiza kocasi dovuyomus falan dedi bende uzuldum sonra niye falan dedim bi basladi anlatmaya iste buyu varmis bizdeki sorunlari o da yasiomus kocasi kiskancmis onlar bi hocaya gitmis bzde gidelim bilmem ne birsey demedim dinledim falan iste sonra iste bende soledim abi sizinki hocalik dedi falan dedi bende dedim sen niye anlation ailevi sorunlarimizi diye cozum yolu ariorm evliligmiz bozulmasin diye dedi bende iste bole yaparak evliligmiz bozuluo dedim aha yine basladi yandik valla falan dedi ama ben bu kiza guvenmiorum hani esime guvensrmde bu kizda bi fesatlik var biliorm
ohooo ayrı bır kavga sebebi..önce o kadını sonra eşimi yolardım herhalde.Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Sorunumuz bole seyler iste allah bana bole kafaya takacak seyler cikartio sonra bunu ona soleynce ben cok kiskanc oluorm hasta ruhlu biri oluorum 2. Kez evi terkettignde eve geldi oglum bildiginiz ayaklarina kapandi gitnesib diye 1 yasindaki cocuk bunu yapti inanin ben oglumu uzmrk istemiorum bu da bunun bilincinde her seferinde gitmekle tehdit edio
Öyle öyle yakınlaşmasın bunlar tövbe bismillahhEsim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Peki o kucuk cocugu napiyim bna rest cekmek yerinr o kizdan o isyerinden cikartmak icin akil verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?