Esimle sevgiliyken kavga etmistik kusmustuk ikimiz de inat etmis aramiyoduk birbirimizi. Ben kirdim inadi aradim. Mesgule atti. Sasirdim yapmazdi hic boyle. Neyse biz baristik falan o gun niye acmadin telefonu dedim. Verdigi cvp su oldu:
Yanimda ayse vardi. Onun da uzun iliskisi vardi yeni ayrildi biliyosun. Ayni seyleri yasamislar. Ben de ona anlatiyodum ne yapsam diye. Kiz da bu iliski yurumez falan diyomus. Ben tam o sirada aramisim. Kiz sakin acma surunsun demis.
Benim safoglan da bana gelmis anlatiyo. Hayatimin en buyuk kiskanclik krizine orda girmisimdir ben. Hungur hungur agladim gozunun onunde. Sok oldu. Bunun nesi kotu diyo bi de salak salak. O kizla bir daha hic gorusmedi sonrasinda.. cunku bu tip insanlarin niyeti bozuk belli.
Bana da bi erkek arkadasim dert anlattiginde. Git hediye al ozur dile eseklik ettim de falan derim yani. Hicbirine daha yurumez demedim.
Her neyse sizin durum da cok sakat.
Ya birde düşünsene, atıyorum senin kocanla aranızda cinsel sorunlarınız var onuda mı anlatacak..Keske ole bi olanak olsa bugun bulurum kendisi bayan kuaforu baska nasil bi is bulabilirim ki bi de gercekten deyim mi bende esiyle bi gorusuyum onlada ben cozum yolu buluyum diye
Yok kuzum bu ise gireli 15 gun oldu bi de
Yok kuzum bu ise gireli 15 gun oldu bi de
bu da olabilirVallah siz sert tavrinizi koyup bunu engellemesseniz yakinda onlar cözümü bulacaklar, demek ki baya iyi anliyorlar birbirlerini...
Dun aynisni dedim dedikodumuzu mu yapiosunuz dedm ama soledigi sey napayim askm kiz cok kotu durumda dio diyemedim iste kotu durumdaysa gitsn kocasina aglasn diye
Nasıl anlamadım anlatsana azcık aklım durduBenim eltim de kaynıma abi derdi ama şimdi kocacım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?