esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Keske ole bi olanak olsa bugun bulurum kendisi bayan kuaforu baska nasil bi is bulabilirim ki bi de gercekten deyim mi bende esiyle bi gorusuyum onlada ben cozum yolu buluyum diye

Cok benzeri benim basima gelmisti...
Sozum ona samimi (!) arkadasina benimle ilgili sorunlarini anlatirken kucuk hanim "bosver a.noctuayi, dusunmene degmez, icinden geldigi gibi takil" demis... benimki de gelip saf saf anlatmisti.

Fakat bir o kadar "a.noctua sana iyi yapiyor, git hediye al gonlunu al" diyen kadin arkadaslari da vardi...

Konu sahibinin esinin arkadasi da bu ikinci gruptanmis gibi geldi bana.
Ama is arkadasi oldugu detayini kacirmisim, ailece gorusecek kadar bir samimiyetleri yoksa her onune gelen arkadasina aile sorunlarini anlatmasi hos degil U umtszkdn

Keske ole bi olanak olsa bugun bulurum kendisi bayan kuaforu baska nasil bi is bulabilirim ki bi de gercekten deyim mi bende esiyle bi gorusuyum onlada ben cozum yolu buluyum diye
Ya birde düşünsene, atıyorum senin kocanla aranızda cinsel sorunlarınız var onuda mı anlatacak..
Çok saçma çok..
Bu konu tartışmaya açık konudur.
Eşinize empati kurmasını söyleyin.
Senin için bu durumlar normalse bende normal bir erkek arkadaşımla aramızda ki sorunları anlatabilirim de...

dertler insanlari yakinlastirirmis...ortak dusmanlarda...nasil onune gecersin bilemem ama (illa olur demiyorum) sonuc iyi olmayabilir.

Dun aynisni dedim dedikodumuzu mu yapiosunuz dedm ama soledigi sey napayim askm kiz cok kotu durumda dio diyemedim iste kotu durumdaysa gitsn kocasina aglasn diye

15 günde bir kadın ve bir erkeğin dert paylaşmaya varacak kadar samimi olması bence çok sakıncalı bir durum kadın ve erkek arkadaş olamaz demiyorum ama bu kadar kısa sürede böyle yakınlıktan maraz doğar diğer arkadaşlara katılıyorum eşinizin empati yapmasını sağlamaya çalışın bu işin sonu iyi gözükmüyor çünkü...

Kizlar simdi msj attim iyimser yaklasarak dedim iste askm rica etsem bi dha izel hayatimizi o kizla yada baskasiyla konusmasan dedim hatta o kizda anlatsa dinleme desim o da tamam askm soz dedi bnde oglunun uzerine yemin edermisin dedm o da yemin etti hos bi davranis degil ben yanlis anliorum eminim esi de yanlis anlar kizin dedim

Dun aynisni dedim dedikodumuzu mu yapiosunuz dedm ama soledigi sey napayim askm kiz cok kotu durumda dio diyemedim iste kotu durumdaysa gitsn kocasina aglasn diye

Bol bol kuaföre gidin, çok kotuyse kadin kadini anlar ben arkadaş olayim onla diyin, hallerinden tavirlarindan anlarsiniz zaten ama eşinin anlatimi falan bana masum geldi kotu niyetleri yok gibi..

Sakin durun ki hakli olduğunuzda dahi "yine basladi,
kiskanc" demesin size.. Sessiz sessiz yürüyün ensesinde kavga etmek faydasiz..

Belki niyetleri iyi belki kotu ama bna gore yanlis bi davranis arkadaslar bni tedrgin eden bu siz de hakverdiniz yanlis oldugu konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…