Kiz hemen kasar oldu szn kocaniz da tertemiz namuslu degil miEsimi taniorm fakat bu gerizekali kizi hic tanimiorm kizda var kasarlik
Nasil acik kapiBirbirlerine açık kapı bırakıyorlar. ...
Anlatiyor olmasi boyle bisey yapmasini katlanilir kilar miErkege hic yakistrmam ama bnm esim bna gelip anlatio bu kocasndan herseyi saklio
Nasil olacak konusup dertlestikce yakinlasiyorlardir bence cok cirkin birşey ailen esin ne kdr kotu olursa olsun baska bir kadina nasil anlatrsin yaNasil acik kapi
Napiyim peki yapici degil yikicimi oluyum dha babanin ne oldugunu yeni ogrenen oglumu babaszmi birakiyim 1 cocuklu es olarak dusun kendniEvdeki ozel konulari bayan arkadasina anlatiyor olmasi ilginc.Bunun boyle oldugunu size soylemesi daha ilginc.Ben kabul etmezdim boyle birseyi.
Cuma gunu taniscam nasil davramiyim peki bi fikir verirmisinSöz verdiyse sözünü tutması için biraz zaman tanı istersen canım devam ederse ozelinizi başkalarına anlatmasindan hoslanmadigini kesin bi dille anlatmalisin. Eşin sana açıkça anlattığı için çok tehlikeli değil gibi ama tedbiri elden bırakma kadınla tanış bu arada
Hayir hayir bosanin demiyorum.Onun dusunemediklerini ailedeki olaylarin mahrem oldugunu anlatin.cozulecek sikintiyi baskasiyla konusup cozmeye calisacagina sizinle konusmasi gerektiginden bahsedin.ben bir erkekle bu meseleleri konussam kabul edermisin deyin.Napiyim peki yapici degil yikicimi oluyum dha babanin ne oldugunu yeni ogrenen oglumu babaszmi birakiyim 1 cocuklu es olarak dusun kendni
Vallah siz sert tavrinizi koyup bunu engellemesseniz yakinda onlar cözümü bulacaklar, demek ki baya iyi anliyorlar birbirlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?