esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Hemen buna cozum bulmaniz gerek. Yoksa bunlar dertlese dertlese allah korusun sizi aradan cikarirlar

Bana da oyle geldi konusma detayini anlatinca. Yine de sirf buyu var diyecek bir insan oldugu icin en azindan gorusmemesi lazim bence.

Cahil kuzum ya bn dedim aile terapistine gdelm diye ona gelmio hoca sorunu cozer bzde biyu var dio o deilde bu kzda nasil bi beyin var ki hocaya gdin dio ya xd anlams degilim

Bn ona smdi dedm askm bn gidip o kizin kocasiyla dertlessem hos karsilarmisin diye karsilamam haklisin ozur dilerim bi dha yapmiacam dedi inanmalimiyim

Şiddetli bir uyari yap hoş değil tabiiki rahatsiz olduğunu dile getir o kadinla degil seninle çözüm arasin sorun seninle onunla değil. Sen dertleş ona firsat verme

Kuzenimle eskiden beraber yaşadığı adam bu şekilde işi pişirmişler.
Kuzenim hatta boşanmış biri olduğu için adam sorunları anlattıkça "boşanma-çok zor böyle şeyler yuvanı kurtarmaya bak" diyormuş. Böyle böyle derken adam aşık olmuş ona ve birlikte yaşadılar bir süre...
Böyle gereksiz, çabuk yakınlaşmalardan korkacaksın. Kaç yıllık arkadaşı olsa dertleşse anlaşılır da kimdir nedir belli değil...

Bn cuma gunu esimin isyerine gitcem nasil anlarim bunlarn yakinlastigini yda bole muhsbbetleri kestgni

Bence çok tepki vermeden takip etmelisiniz.
Hmm ne derdi varmış kızın? Eee sonra ne olmuş diye bir takip edin bakalım, erkekler safça biraz bu numaraları hep yiyip dökülüyorlar. Bir yanlış gördüğünüzde de tepesine binersiniz.
Baştan ürkütürseniz yapmam der, gelen mesajları siler, konuşmaları anlatmaz vs.

Sorun çözme aracı olarak hacı hocayı gören kıt beyinlilerin patron olduğu ülkeye yazıklar olsun. Ayrıca sorun %100 eşinizde. Aile babası adam durup durup ev mi terk eder ya? Ben eve almam o adamı.

tehlikeli bir durum, önünü almaya çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…