Esim para göndersin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.558
133
Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?

Düzenli değilmiş ben olsam sanırım sorun yapmazdım. Torunları olacakmış içlerinden yardım etmek gelmiş olabilir. Bana çok normal geldi. Belki gelirleri yüksek olsa daha fazlasını yapacaklardı ama sizin gönderdiğiniz parayı da bir şekilde artırıp yollamışlar.

Yemeğe niye gelmedikleri konusunda varsayımda bulunuyorsunuz ama genel olarak sizden fazka para çıkıyorsa harcamayın rahatsızsanız. Size zorla ödetmiyorlardır diye tahmin ediyorum.

Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
200-300 TL dişe dokunur bir para değil. Takılmayn. Varsayın ki eşiniz sigara içiyor ya da içtiği sigaranın miktarı arttı. Öyle düşünün

Son düzenleme:
Ne kadar ayıp yaptığınız sanki eşinizden bana para yolla kardeşine yollıcam diyip para istemişler gibi yazmışsınız. Aylık 200-300lira yolluyormuş bunun lafınımı yapıyorsunuz. İnsanlar sizden para alıyor diye olacak torunları için hiçmi para göndermesin.

Valla konu sahıbı memur dıye bılıyorum
Esıde oyle
Anaya babaya 200cok gorulmesın
Yerı gelıyor sadaka verıyoz bu parayı
Bir de ben şuna karşıyım. İnsanlara üç kuruş para verip nereye harcadıklarının hesabını sormak çok ayıp.

Ben ihtiyaç sahibine market kartı falan asla vermem. Para veririm ki insanlar borcu mu var faturası mı var ayakkabı mı alacak ne ihtiyacı varsa onu görsün. Nereye harcadığı beni hiç ilgilendirmez.

Bir de ben şuna karşıyım. İnsanlara üç kuruş para verip nereye harcadıklarının hesabını sormak çok ayıp.

Ben ihtiyaç sahibine market kartı falan asla vermem. Para veririm ki insanlar borcu mu var faturası mı var ayakkabı mı alacak ne ihtiyacı varsa onu görsün. Nereye harcadığı beni hiç ilgilendirmez.
Aynen bende para verırım
Neye ıhtıyacı varsa ona harcasın

200 300 tl için mi bu kadar tantana anlamadım kendi ailenize olsa ne düşünürdünüz ona göre cevabı bulun ben çalısmıyorum kocamın aldığı para da belli asgari ücret sokak hayvanlarına o kadar harcıyorumdur anneme de ufak tefek verdiğim paraları saymıyorum bile

Ben düzenli verilen paraya karşıyım açıkçası. Eşinizin ailesinin yardıma ihtiyacı varsa başkasına yardım edecek durumu. yoktur. Ben olsam hoşlanmazdım bu durumdan.

Sizce ne yapayım?
Kayınbabanızın kendı evladına gönderdiği bin lira neden size battı anlamadım. Eşiniz ayda uc yuz gönderiyormus zaten içinden gelmiş göndermiş. Kayınbabanız sizden aldığı parayı her ay gönderse haklısınız dicem ama babalar anneler torun dogacagı zaman para takar altın takar allah sabır versin esınızın aılesıne herseylerıne bu kadar karısılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X