Esim para göndersin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de dikkatimi çeken eşiniz bu durumdan rahatsız değil ve sizin de fikrinizi soran olmamış aslında abimlere para gönderdiler acaba artık yollamasam mı diye 🤦‍♀️🤦‍♀️
Birde kardeşin, parayı kabul etmesine şaşırmış. Ona bile laf söyleme hakkina sahip görüyor kendini 🙄

Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
200 300 liraya lütfen laf etmeyin
Eslerin de azıcık örtülü ödenekleri olmalı bence. Eşiniz kurusu kurusuna hesap vermemeli bence. Ben esimin ailesini ne yaptığını bilmem O da benimkini bilmez. Özellikle gizle eyiz elbette ama birbirimize de sormayı. Bence bu kadar takip etmeyin. 200 300 de konuşulacak miktar değil.

Birde kardeşin, parayı kabul etmesine şaşırmış. Ona bile laf söyleme hakkina sahip görüyor kendini 🙄
Böyle yardım edince her şeyde söz hakkı sahibi olduğunu sanacaksa insan bence hiç zahmet edip yardım etmesin en azından kafası rahat olur. 😒😒

Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
Kayinlarina karşı haklisin ama kvgile böyle düşünmesen iyi olur belli ki ellerinde olmasa bile hic ellerini cebe atmadilar demesinler diye girisimde bulunmuslar.Zaten kabul görmemiş durumunuz varsa ve gercekten ihtiyaçları varsa annesine yollasin esin.Senin bir sebepten gicik oldugun bir sey yoksa 200 300 göze gelir para degil.

Böyle yardım edince her şeyde söz hakkı sahibi olduğunu sanacaksa insan bence hiç zahmet edip yardım etmesin en azından kafası rahat olur. 😒😒
Parayı asıl gönderen kişi olarak eşinin bu durumdan hiç rahatsız olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Konu sahibi kendi kendine sinirlenip dertlenmiş.

Bu arkadaş 15 gün kaldıkları evde eşi 400 liralık market alışverişi yaptı diye de konu açmıştı. Şaşırmadım ben 🤦🏻‍♀️
A ha ha ha... Bu arkadaşın evinde kullanılan tuvalet kağıdının hesabı bile bellidir
Bizim böyle bir ev arkadaşımız vardı. Milletin tuvalette kullandığı tuvalet kağıdının hesabını yapardı :KK45:

Parayı asıl gönderen kişi olarak eşinin bu durumdan hiç rahatsız olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Konu sahibi kendi kendine sinirlenip dertlenmiş.
O ayrı bi saçmalık zaten. Ben buna dertsiz başına dert aramak diyorum artık. Direkt kaynımı eltimi sevmiyorum dese çok daha kolay da kabul etmesi kolay değil hele de geçerli bi sebep yokken

A ha ha ha... Bu arkadaşın evinde kullanılan tuvalet kağıdının hesabı bile bellidir
Bizim böyle bir ev arkadaşımız vardı. Milletin tuvalette kullandığı tuvalet kağıdının hesabını yapardı :KK45:
Tuvalet kağıtlarını da saymıştı valla 😂 Aynı modeller demek ki 😂😂😂

Bu arkadaş 15 gün kaldıkları evde eşi 400 liralık market alışverişi yaptı diye de konu açmıştı. Şaşırmadım ben 🤦🏻‍♀️
Ever hatırlıyorum o konusunu.

Yemeğe falan götürüyordu eşi ailesini onu da belirtmişti , ne gereği varsa artık yemek falan!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X