- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Saçmalayanlara da para ödenecek mi yaw. Ben mutemadiyen saçmalıyorum çünkü![]()
güldüren postlara verilsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalayanlara da para ödenecek mi yaw. Ben mutemadiyen saçmalıyorum çünkü![]()
Konu sahibi bize bırakmaz ama, bütün gün mesaide kalıp bütün paraları toplarbu devirde ek gelir şart :)
Ben işi bırakır mesaj işine yoğunlaşırım valla. Mis gibi home office.![]()
Acımasızca güldürürüm. Herkes mobilden banka hesabını açsın. İbanımı gönderiyorum...güldüren postlara verilsin :)
Video siteleri gibi beğeni üzerine para mı alsakvalla bence yönetim bi düşünsün :)
Konu sahibi bize bırakmaz ama, bütün gün mesaide kalıp bütün paraları toplar![]()
Video siteleri gibi beğeni üzerine para mı alsak![]()
Acımasızca güldürürüm. Herkes mobilden banka hesabını açsın. İbanımı gönderiyorum...
Kazandığım para ile tuvalet kağıdı alıp. Hangi markada kaç yaprak var tek tek sayıp kamuoyuna sunacağım....![]()
Midem kalktı yaw... Konu sahibine böyle tüyolar vermeyin kızlar. Evdekiler salgın hastalığa tutulacak maazallah...tlc de pintiler programı var
tuvalet kağıtlarını temizleyip temizleyip tekrar kullanıyorlardı
öğk
Üşenmeyip arkadaşın eski konuşarını okuyacağım şimdi belliki olaylı bir hayatı varBu arkadaş 15 gün kaldıkları evde eşi 400 liralık market alışverişi yaptı diye de konu açmıştı. Şaşırmadım ben![]()
Ya siz gerçekten bunları nasıl hatırlıyorsunuzOnlar altınlarını bozmadan araba almışlar, konu sahibi altınlarını bozarak araba almış. İşte bütün mesele bu
Ben bunları neden hafızamda tutuyorum acaba![]()
Esiniz onlara gonderip sizden kisiyorsa sıkınti ama size karsi kisitlama yapmiyorsa onmsemeyin bnm tam tersi oldugu icin zoruma gidiyorMerhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?