- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 63
- 36
Aaa bu kişi o kişi miBu arkadaş 15 gün kaldıkları evde eşi 400 liralık market alışverişi yaptı diye de konu açmıştı. Şaşırmadım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bu kişi o kişi miBu arkadaş 15 gün kaldıkları evde eşi 400 liralık market alışverişi yaptı diye de konu açmıştı. Şaşırmadım ben![]()
Valla ben 2000 3000 diye anladim konu sahibi hararetle anlatinca:))200 300 oyle bır anlatmıssınkı sankı heray 2milyar yolluyor
Zaten markete gıtsen ıvırzıvır 200 300 tutuyor
Yaa annesine hiç ihtiyacı yokken bile para versin ne olacak.. Tabi elinde yokken verir sizi zora sokar o olmaz ama diğer türlü versin yani çok da büyük bir miktar değil zaten.. Eşinizin kardeşi ile de bir araya gelince sizden sürekli para çıkıyorsa sizde onlar gibi yapın işte.. Biz yedik gelmiyoruz biz daha yeni gezdik çıkmıyoruz deyin olsun bitsin..Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
Cay kasigiyla verdiginizi kepcenin sapiyla geri alin,kanlarina da karismistir,hacamatta edin rahatlayinMerhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
O zaman eşinize aynen şunu söyleyin, seni okutup büyüten ailen için harcadığımız 300 ₺ benim gözüme çok batıyor bakalım bizim verdiğimiz tepkilerden daha farklı bir tepki verecek mi :)Pardon da buradan insanalrın hayatını ne kadar biliyorsunuz da boyle yorumlar yapıyorsunuz? Belki benim için aylık 300 tl fazla bir para..belki yazın kv evinde yapılan fazla masraflar benim gözüme geliyor başkaları da varken?
Ayrıca o dalga geçen gereksiz insanlar seviyesizliginiz belli ben sizler gibi olamayacağım.
Canım dışarıda göremezsin sen bizi zaten boşver. Eşine söylesene aynen bu şekilde yazdıklarını buraya?Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Daha fazla yormayalım sizi o zaman, bir tuşla çıkışınız mümkünBu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Selam ben kudra.Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Ee tatlım o zaman neden buraya gelip eşim para versinmi diye bize soruyorsunBu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Kalbiniz bu kadar mı kötü gerçektenMerhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Sizce ne yapayım?
İnşallah eşi de gerçek yüzünü görür bir günKalbiniz bu kadar mı kötü gerçekten
Anne baba bir kez artirabilmis de ..bakın artirabilmis de bı kez olsun...yardım etmek istemiş çocuğuna.
İstemez miydi o da artırmaya gerek kalmadan...diğer oğlunun da yardimina muhtaç olmadan çatır çatır para çıkarıp sayabilmek çocuklarının eline...
Ah gelin ah...
El kızı diye bahsedilen tabir var ya
O sensin işte
Eşim bu düşüncelerini görse ne olur yaİnşallah eşi de gerçek yüzünü görür bir gün
Büyük ihtimalle soğurEşim bu düşüncelerini görse ne olur ya