Esim para göndersin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek için 1000 lira nedir ki bir küvet takımı olmuş 200-300 tl yok pusetiydi yok ana kucağıydı ( araba, beşik, bebek odası saymıyorum bile ) bir çeyrek altın bile 1000 tl olmuştur, aileler bu konuda yardımcı olmalı hem bu kadar dert etmeyin hatta düşündükleri için sevinin yarın birgün size de yaparlar

Pardon da buradan insanalrın hayatını ne kadar biliyorsunuz da boyle yorumlar yapıyorsunuz? Belki benim için aylık 300 tl fazla bir para..belki yazın kv evinde yapılan fazla masraflar benim gözüme geliyor başkaları da varken?

Ayrıca o dalga geçen gereksiz insanlar seviyesizliginiz belli ben sizler gibi olamayacağım. Sizlere diyecek söz bulamıyorum
Pardon da buradan insanalrın hayatını ne kadar biliyorsunuz da boyle yorumlar yapıyorsunuz? Belki benim için aylık 300 tl fazla bir para..belki yazın kv evinde yapılan fazla masraflar benim gözüme geliyor başkaları da varken?

Ayrıca o dalga geçen gereksiz insanlar seviyesizliginiz belli ben sizler gibi olamayacağım. Sizlere diyecek söz bulamıyorum
Euzubillahi mineşseytanirracim 😱😱😱

Aylık 200-300 TL anne babaya göndermek size dokunmamalı diye düşünüyorum. Sonuçta eşiniz tüm rızkını anne babasına göndermiyor, sizden 300 istiyorlarsa 400 gönderin, ne olacak ki? Yaptığınız hayrı Allah görsün, ki anne babaya yapılan maddi yardım hayır değil evlatlar için bir ölçüye kadar zorunluluk olduğunu düşünüyorum.

Torunları içinde biraz yardım etmek istemişler, çorbada bizimde tuzumuz olsun demişlerdir belki de. Onlara para gönderdikten sonra o parayı nereye kullandıklarına karışamazsınız diye düşünüyorum. Bu kadar dert ediyorsanız madem göndermeyin, gönderiyorsanız da lafını etmemelisiniz.

Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
ayy allasen :olamaz:
yuksek kultur sevıyesı ve gorgusuyle burda kucuk hesaplar yapan hanıma da bak sen

Aaa bu kişi o kişi mi 😀. Konu sahibi bence çok az gönderiyor eşiniz.

Eski konusu da direkt bu konunun altında, linkle falan uğraşmayın.

Konu sahibi hayat gerçekten kısa boşver, böyle şeyleri düşünerek kendini hasta edersin.
Eşi markette annesine 32li tuvalet kağıdı aldı diye konu açan kişi mi bu? 😂 Ay benimki anasına 16lı alıyor Allahtan, 32li alsa o ay açlıktan ölürüz biz 😂

ya cok merak ettım bızımle oturup bır cay bıle ıcmeyecek ınsanın kım oldugunu eskı konulara baktım

sıte yonetımıne seslenmek ıstıyorum uyelerın actıgı konularında aldıgı etkılesıme gore renklerı olsun hem bosuna zaman kaybedıp eskı konularına bakmaya gerek gormeyelım yorum yazacaksak ona gore yazalım veya yazmayalım hemde ak koyun kara koyun ortaya cıksın mesela bence konu sahıbı gıbı bız sıte ve uyelerını begenmeyenlerın rengı mor olabılır ya da sonsuzluk grisi

Benim eşim 12bin lira maaş alıyor, biz yeri gelince kvnin doğal gaz faturasını ödüyoruz, mutfak masrafına yardım ediyoruz, evdekilerin kışlık ihtiyaçlarını alıyoruz. Biz nişanlıyken bu hep böyle oldu. Bir kez olsun lafını etmedim para veriyorsun diye, etmeme, haddime değil. Kv eşimden 50 istediyse eşime 100 gönder dedim. Düğünden sonra paraya sıkışınca da mesela kv bize yardım etti. Veren el alan elden üstündür hanımefendi, eşinizin annesine ettiği yardımın lafını etmeye hakkınız yok. Düşmez kalkmaz bir Allah, birgün o 300tlye ihtiyacınız olur, kv size verir de utanırsınız belki.

Iyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.
Eşinin lokmasını da saymazsın ya :D

Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Patron çıldırdı. Ne alırsan 3.5 TL 😂😂

Hanım kendine gel. Bize tabi ki rastlayamazsın . Biz starbucksta kahve içiyoruz sen Parana kıyıp zaten gelmezsin oralara..

Şaka bir yana da 200 TL para için konu açıp üstüne bize bunları söylemeniz hoş değil. Madem bu sitenin seviyesi belli. Niye konu açtınız ki ?

ya cok merak ettım bızımle oturup bır cay bıle ıcmeyecek ınsanın kım oldugunu eskı konulara baktım

sıte yonetımıne seslenmek ıstıyorum uyelerın actıgı konularında aldıgı etkılesıme gore renklerı olsun hem bosuna zaman kaybedıp eskı konularına bakmaya gerek gormeyelım yorum yazacaksak ona gore yazalım veya yazmayalım hemde ak koyun kara koyun ortaya cıksın mesela bence konu sahıbı gıbı bız sıte ve uyelerını begenmeyenlerın rengı mor olabılır ya da sonsuzluk grisi
Sanki gri daha çok yakışır gibi geldi bana🤔 kim bilir belki konu sahibi kendi kendini griye boyar.

Hanım kendine gel. Bize tabi ki rastlayamazsın . Biz starbucksta kahve içiyoruz sen Parana kıyıp zaten gelmezsin oralara..

Şaka bir yana da 200 TL para için konu açıp üstüne bize bunları söylemeniz hoş değil. Madem bu sitenin seviyesi belli. Niye konu açtınız ki ?
Nereden biliyorsun belki konu sahibi geri dönüşümü seviyordur, onun için de kahvesini evinde starbucks bardağına doldurup dolaşıyordur.

ay oyle demeseydınız keske sımdı konu sahıbının ıncılerı dokulur hay allah

Sızın gıbı tipler demiş altını çizerim hanımefendi müneccim hepimizin tipini çözmüş 😂

Sızın gıbı tipler demiş altını çizerim hanımefendi müneccim hepimizin tipini çözmüş 😂
Başka bir konuda da bana varoş dediler. Gece gece gelen vuruyor giden vuruyor. Ağlıçem artık ya... 😜😂😂😂 ( Yazar burada kahkahayı bastı )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X