Esim para göndersin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
Ne hazımsız bir karakteriniz var. Size ne yahu

Başka bir konuda da bana varoş dediler. Gece gece gelen vuruyor giden vuruyor. Ağlıçem artık ya... 😜😂😂😂 ( Yazar burada kahkahayı bastı )
Banada bir kere özelde çalışıyorum diye öğretmen değilsin denildi😶 he birde dalga geçmek için açılan bir konuda da lezbiyen olmuştum😑 benım durum daha vahim:110:

Banada bir kere özelde çalışıyorum diye öğretmen değilsin denildi😶 he birde dalga geçmek için açılan bir konuda da lezbiyen olmuştum😑 benım durum daha vahim:110:
Ooo müdür lezbiyene kadar tamamda o ağır olmuş bak. Çok şükür fakir varoş falan ama heteroseksüeliz. 😂😂😂😜😜

Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Keşke sorununuz her kiminle ise ona karşı da bu tavrı yapabilseniz. Mis gibi olurdunuz, dert tasa kalmazdı.

Merhabalr. Eşim ailesine her ay basinda para gonderiyor..miktarını tam bilmiyorum 200 300 veya biraz fazla..Göndersin ben sorun yapmıyorum çok. Eşimin babası 2000 civarı para alıyor. Başka da gelirleri yok. Eşimin kardeşine gitmişler 1000 lira para göndermişler çocukları olacak diye. Onlar da bunların durumu kötü dememiş almışlar parayı.
Şimdi kv kp durumları yokken para göndermesinden hoşlanmadım. Biz onlara gönderiyoruz onlar başkasına.
Eşimin kardeşi her ay para gönderiyor mu bilmiyorum. Biraz cimriler. 10 bin gelirleri var dışarıda yemek yiyecektik biz kebapciya gittik onlar fazla para vermemek için biz atıştırdık dedi gelmedi. Yazları eşimin ailesine gittiğimizde onlar da olsa orada her zmn bizden fazla para çıkar.
Sizce ne yapayım?
Demekki para vermek ıstememısler kebapcıda.Aıle gelırlerını dusunmusler.Çocuklarına içlerındrn gelmış vermısler.Eger vermek ıstemıosanız para vermezsınız.Ne olucak.

Bir konu açılıyor herkes dalga gecip sohbet ediyor eğleniyor bdv açılımı beni derde vur olmuş. Kadın verdigi paraya degil o paranin ayda 10 bin geliri olan eltisine gitmesine kızgın.
Bakın bazı durumlar vardır mesela doğum. Burada anne baba kendini eksikli hissetmek istemez bunlar normal şeyler.

Ayrıca insan eşinin hatrına bu kadarcık paranın lafını etmez

Bir konu açılıyor herkes dalga gecip sohbet ediyor eğleniyor bdv açılımı beni derde vur olmuş. Kadın verdigi paraya degil o paranin ayda 10 bin geliri olan eltisine gitmesine kızgın.
E kendisinin de var ayda on binin üstünde geliri... (evet bunu da biliyorum 😂)

A ha ha ha... Bu arkadaşın evinde kullanılan tuvalet kağıdının hesabı bile bellidir
Bizim böyle bir ev arkadaşımız vardı. Milletin tuvalette kullandığı tuvalet kağıdının hesabını yapardı :KK45:
Babaannem gibi patiskadan diksin,kosesini islesin:)
Millet kullandikca yikar geri donusume hizmet olur:))

Her yollanan para onlara gitmiyor yalnız? Torunları için para biriktirip o kadar yollayabilmişler.

Toruna gönderilen 1000 liranın lafının yapılmasına içim acıdı benim.
Siz kendinize hiç ya ne münasebet banane demeyi düşündünüz mü?
Ciddi anlamda kötü yenge havası seziyorum.
İnsanların para vermemek için yemeğe gelmediğini nereden biliyorsunuz, pes doğrusu.

Insanlar eve peynir almayip,domates ekmekle kahvalti yapmislarsa,o para konu sahibinin esinin verdigi para degil,ana babanin kendi bogazindan kistiklari peynirin parasidir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X