Eşim para istiyor

Ailemin yanına geldim . çalışmıyor dum. Çünkü takı para mı aldı.ben de çalişipta ona vermek istemiyorum.

Daha 3 gün oldu evi terk edeli depresyon da gibiyim.ne zaman geçicek bilmiyorum.

İlk defa böyle birşey duyuyorum bende. Ne biçim bir adammış, bir de babana da mesaj atmış.
Tövbe estagfurullah..
Seni ailene rezil edicem diyor du. Yaptı daha neler söylüycek bilmiyorum.

çüş yani!! boşanma parası nedir ya? git boşa adamı mesajları da kullan manevi tazminat falan alabiliyorsan ne güzel olur, iyice bir aklı başına gelir

Ne kadar istiyorsun boşanmak için, boşanmak için para mı istenir, ne yapacaksın benden aldığın parayla, boşanmak için para istenmez sen suçlusun vs tarzı mesajlar at tekrar Söylet ağzını ara. Sonra yine sana şiddet uyguladığına dair mesajlar at. Söylet. Sonra da mahkemeye git donuna kadar al

Ayyy vallahi dünyanın çivisi çıkmış, ne rezil bu erkekler yaa...

O altınların hepsi senin. Bayram dönüşü ilk iş bi avukatla görüşüp yol haritanızı belirleyin. Avukat yönlendirir zaten sizi.

Para istediği msjı keşke silmeseydiniz mahkemede işinize yarardı. Söyletebiliyosanız söyletin yine QUEENofTURKEY in dediği gibi...

Ayrıca fiziksel şiddette darp raporu aldınız mı? Şahitleriniz var mı? Çalışmıyorsanız nafaka isteyin ve manevi tazminatta isteyin... Tabii hepsi için bir avukat şart...

Psikolojik ve fiziksel siddet varsa siz davayi acin. Nafakanizi alin. Uzerine de sizin avukat masraflarinizi dahi devlet ondan alir. Vermezse icralik olur. Boyle paragoz adama boyle muamele yakisir...

Sana karşı elinde bir kozu mu var. Ya da boşanma diye işi yokuşa sürüyor ana böyle evlilik olmaz. Sevgi saygı bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…