Boşamıycam diyor para ver o zaman boşanırım . diyorParaya niçin istiyor gerekçesini ne tekrar soruyorum
Ya boşver konuşsun dursun. Eninde sonunda boşanacak. Parayla ne ilgisi var. Böyle bi açgözlülük görmedim.Boşamıycam diyor para ver o zaman boşanırım . diyor
Ailemin yanına geldim . çalışmıyor dum. Çünkü takı para mı aldı.ben de çalişipta ona vermek istemiyorum.1- akrabalarına neden gitmiyorsunuz
2-bekarken çalışıyor muydunuz neden çalışmıyorsunuz
3-10 bin ver boşayım nedir ya. Boşanma parasını ilk defa duydum yüz görümlünü ister gibi. Sen bana 5 bin ver ben şeb-i boşayım deseydin
Gerçek yüzü evlenince ortaya çıktı.Koca olmaz bu adamdan . .
Gerçek yüzü evlenince ortaya çıktı.
Aileme rezil etti uyuyamıyorum .kaç gündürYa boşver konuşsun dursun. Eninde sonunda boşanacak. Parayla ne ilgisi var. Böyle bi açgözlülük görmedim.
Seni ailene rezil edicem diyor du. Yaptı daha neler söylüycek bilmiyorum.İlk defa böyle birşey duyuyorum bende. Ne biçim bir adammış, bir de babana da mesaj atmış.
Tövbe estagfurullah..
Rezil olan o canım. Ben olsam o mesajı bütün yakın çevresine gönderirdim. Rezillik neymiş görsün.Seni ailene rezil edicem diyor du. Yaptı daha neler söylüycek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?