Eşim para istiyor

Sakın verme para falan babandaki mesajı ver avukata eninde sonunda bosanacak

Bir şans daha verdim inşallah düzelir.yoksa kendi bilir.ailem de dene diyor.bakalım

Yaptiniz mi yani
Bir sans daha....
Siddet var hersey var daha ustune para istedi madur olan sen oldugun halde bir daha sans mi verdiniz....
Eee biz de ne diyelim. Hayirli olsun mu...yine gelirsin sen....
Gelirsem daha dönmem artık.

O mesajı saklayın sonra ne yapacağınıza ise yorumum yok.

Bir şans daha verdim inşallah düzelir.yoksa kendi bilir.ailem de dene diyor.bakalım
Takı paranı alıyor, boşanmak için 10.000-TL. İstiyor? çalışmam paramı ona vermek istemiyorum diyorsun, bu demek oluyorki adam seninle sömürmek için evlenmiş. E şiddette var. Bir yuva kolay kurulmuyor, bekara karı boşamak paradoxları senide mi esir aldı yani.

Adam para istiyor, takı paralarını alıyor üstüne birde utanmadan seni ailene özellikle babana rezil-i rüsva ediyor. Siz gidip bir şans veriyorsunuz pes yani!!
Bana ne derseniz deyin siz konu sahibi ne yaşasanız size müstehak diyeceğim. Herşeyi geçtim, herşeyi geçtim sizi ailenize rezil eden bir adama şans vermek ne demek?
Hazırlıklı ol böyle konuşan adam daha neler söylemez size. Söylediğiniz de buraya gelip dert yanarsanız hiç üzülmeyeceğim size.

Yapma pişman olacaksın. Ailen nasıl bir daha dene diyebiliyor anlamadım ama büyük konuşmak istemiyorum ben olsam aileme beni siz doğurdunuz başınızdan mı atıyorsunuz derdim biraz dokunaklı konuşur ailemin yanına geçer sonra da iş bakardım.

Anladığım kadarıyla dini nikahı boşamak icin para istiyor var böyleleri bu yüzden mehir istemeyi biliyosaniz talak hakki istemeyide bilin.Neyse bilmeyen netten arastirabilir dini konular yasak zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…