Eşim, Para Konuları, Ben, İhtiyaç Duyulan Teselli...

Senin eşin de ailesine laf edemeyenlerden demek ki. Benim eşimin ailesi hem sömürür hem de kayınvalidem çok cahilce konuşur işimize karışmayı çok sever kabadır nazik laf söylemez konuşma şekli hitapları falan iticidir

Ben eşim den maaş matigi ve kredi kartını aldım harçlık veriyorum günlük. Tavsiye ederim.
Nasıl aldın canım
Yani ne oldu da aldın
Aldığında ne dedin eşin ne tepki verdi
Özel değilse anlatır mısın
Merak ediyorum
Belki bize de yol olur
Ben almak istiyorum ama yok diyor :)

Nasıl aldın canım
Yani ne oldu da aldın
Aldığında ne dedin eşin ne tepki verdi
Özel değilse anlatır mısın
Merak ediyorum
Belki bize de yol olur
Ben almak istiyorum ama yok diyor :)
Canim eşim balayina gitmek için benden habersiz kredi çekmiş. Soruyorum maaş nerde atmde. Çektik ya ödemeleri yaptım dedi sustum. 2.ay maaş çekmeye gittik yine aynı yalan ödemeleri yaptım dedi. Dedim niye yalan söylüyorsun. Bana açıklamasını yap nereye harcadin parayi. Balayı için 10 bin çektim dedi. Dedim bana kuruş kuruş hesabını vereceksin nereye ne kadar harcadin.1 hafta konusmadim evin içinde. Hala da bana der sen bana guvenmiyorsun.ben de güvenme tabi kredi çektiğini inkar ettin derim. Bunun üzerine maaş matigini ve kredi kartını aldım günlük harçlık veriyorum. Çünkü parası olunca ailesine veriyor. İhtiyaçları olsa da verse sevap der otururum. Evleri var kp emekli ve hala çalışıyor. Sen net tavır takın. Evliliğin 2.ayında ben ipleri elime aldım. Kararlı olun.

Nasıl uyguladınız bu taktiği benimki para erkekte durur diyor
Benimki zamaninda guzel bir is batirmis, borc harcla geldi bana. Odedik bitti ama bir daha borc getirirsen seni kapinin onune koyarim dedim. Bakti dusundu, sende kalsin oyleyse kazandigim ben karismiyorum dedi. Boyle de kotu her seyi hesabi bende aslinda.

Anladım canım
Sağol cevap verdiğin için
Eşim genelde yapsa söylüyor bana
Ama ben de ailesinin bizden sürekli bi şeyler istemesinden muzdaribim.
Yakalarsam benden habersiz borç yada verme işlerini falan alcam ondan.
Bi açığını bekliyorum

Zaten önemli olan ilk hatada iperi ele almak. O zaman yüzleri kalmıyor. Takipte kal :)

Herkes kendinden sorumlu aslında başkalarıyla kıyas yapmamam lazım.

Ben evde oturmayı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez tabi.

Bu erkek anneleri niye boyle acaba??
Niye hic kizin babasi istemez de hep oglanin annesi ister durur? Oysaki gelinler de calisio damatlar da..
Oglumu okuttum buyuttum evlendirdim biraz da parasini mi yiyeyim diyorlar acaba? Ben yemezsem el kizi yiyecek.. en iyisi oglan benim, isteyeyim...
Sanki kiz kolay doguyor,kiz okumuyor,kizlar calismiyor sanki...

Hep biz bayanlarin yuzunden oluyor bunlar,cocuklarimizin uzerinden elimizi cekemedigimiz icin!

Ne kadar cok konu aciliyor, esim ailesine cok para gonderiyor,bize birsey kalmiyor diyen...
oglumuz tabi ki isteriz,ne gune okuttuk biz onu deyip sirtini yaslayan anneler ne kadar cokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…