bankaya yatırmak iyi fikir ortak bir hesapmı olsun arkadaşlar yanlış anlamayın insan bu zamanda helede benim durumumdaysa eşine bile güvenemiyor malesef bana çok laf söyledi içim çok acıdı ona artık güvenmiyorum eskiden beni kırmamaya özen gösteren o insan gitmiş yerine umursamaz bir insan gelmiş ve şimdi malesef hatalı olduğunu kabul etmiyor gönlümü almayada çalışmıyor sanki ben onun ailesine hakaret etmişim de suçlu olan benmişim gibi davranıyor
Tabiki canım ortak hesap olusun.. Yalnız bunu ona sana güvenmiyorum şeklinde söylemeyin, kendimi daha çok güvende hissedicem şeklinde söyleyin.. Ortak hesap olmazsa kafasının attığı bir anda gider paranın hepsini çeker, ama ortak hesap olursa bunu yapamaz..
şimdi güvenin olmadığı yerde mutlulukta olmaz diyenler olacaktır, yapmayın Allah aşkına kimse kötü günler yaşayacağım diye evlenmiyor fakat hayat bu herkesin başına heran herşey gelebilir. Neler neler duyuyor görüyoruz, sizi sizden başka hiçkimse bir vakit geliyor düşünmüyor... (kendi annemdende biliyorum kazandığını babamın avucuna koyuyor, babam bir güzel ev yaptırıyor, ev bitince anneme yolu gösteriyor. böyle insanlar var. Kimse eşine yakıştıramıyor ama insan oğluna çok yakışıyor bunu unutmayın)
Dediğim gibi para ya ortak hesap ta yada sizin adınıza bankaya yatsın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?