Eşim parasını kaynanamın yanında biriktiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi eza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kisa sure sonra kaynanizin kimseye borcu kalmaz sanirim ogluda sesini cikaramaz buz gibi soguk su en iyi ben bilirim 60bin lirami evinin catisina harcadi biranda anne diye kimsenin sesi cikmadi ustelik para benim ailemden gelmisti gecici olarak teslim ettim ertesi gun cati lafi basladi sonra ne mi oldu kendi paramin pesinde yalvar yakar parca bucuk geri aldim ustelik kotude oldum 2yilda dusun bankaya koysam degerlenirdi 60 50aldim o kadarina bile sukrettim birdaha mi asla isin icine para girdimi cok sey bozuluyor benden kotusu yok simdi cirkeflikle cingenelikle bile suclandim dusun artik bence bir hesap acin biriktirdiginiz ortak hesaba yatsin uzucu olucam ama evet erkekler annelerine esinden daha cok guveniyor aile beterine yapicak bile olsa o yiyecegine ailem yesin diyor ben bu konuda cok yaralandim iyi bilirim

Tam anlamadım ama galiba bankadaki para çok olursa faizi de çok olur diye olabilirfisfisfis

içerik nedeniyle "ah erkekler"bölümüne taşınmıştır bilginize

Ben de doğru bulmazdım açıkcası, şimdi doğru bulanlar lütfen dikkatli dinlesin, Hepiniz biliyorsunuzki hayatın binbir türlü hali var, ilerde bir gün Allah korusun boşanma aşamasına gelseler, siz zannediyormusunuzki o paradan bayan nasibini alabilecek....

Bankaya koyun en azından yarısında sizin hakkınızda olur..
Eğer eşiniz bu duruma yanaşmıyorsa, sizde bende paramı biriktiricem ve annemde biriktiricem kusura bakma diyiverin, ilerde mal mülk almaya kalkarsak birleştiririz diyin...

Tekrar ediyorum dünyanın binbir türlü hali var, lütfen kimse hayatını geleceğini tehlikeye atmasın...

koca koca insanların hala annelerine verecek kadar zayıflar mı
o zaman hiç çocuk sahibi olmayın çünkü eşiniz daha büyümemiş :1closedeyes:
banka varken size güvenilirken annesine vermek neyine :bbo:
ben olsam annesiyle konusurdum yanlış anlaşılma olmadan dürüstçe fikirlerimi söylerdim

bankaya yatırmak iyi fikir ortak bir hesapmı olsun arkadaşlar yanlış anlamayın insan bu zamanda helede benim durumumdaysa eşine bile güvenemiyor malesef bana çok laf söyledi içim çok acıdı ona artık güvenmiyorum eskiden beni kırmamaya özen gösteren o insan gitmiş yerine umursamaz bir insan gelmiş ve şimdi malesef hatalı olduğunu kabul etmiyor gönlümü almayada çalışmıyor sanki ben onun ailesine hakaret etmişim de suçlu olan benmişim gibi davranıyor

Tabiki canım ortak hesap olusun.. Yalnız bunu ona sana güvenmiyorum şeklinde söylemeyin, kendimi daha çok güvende hissedicem şeklinde söyleyin.. Ortak hesap olmazsa kafasının attığı bir anda gider paranın hepsini çeker, ama ortak hesap olursa bunu yapamaz..
şimdi güvenin olmadığı yerde mutlulukta olmaz diyenler olacaktır, yapmayın Allah aşkına kimse kötü günler yaşayacağım diye evlenmiyor fakat hayat bu herkesin başına heran herşey gelebilir. Neler neler duyuyor görüyoruz, sizi sizden başka hiçkimse bir vakit geliyor düşünmüyor... (kendi annemdende biliyorum kazandığını babamın avucuna koyuyor, babam bir güzel ev yaptırıyor, ev bitince anneme yolu gösteriyor. böyle insanlar var. Kimse eşine yakıştıramıyor ama insan oğluna çok yakışıyor bunu unutmayın)

Dediğim gibi para ya ortak hesap ta yada sizin adınıza bankaya yatsın. .

bencede saçma sen duruken niye ona veriyoki yani bu erkekler varya herşeyin eniyisini en dogrusunu onlar bilir zanneiyolar ama tam tersine sende onu gıcık et verme paranı bende kendi paramı kendim biriktirmeye başlıcam de bakalım nedicek anlasın bazı şeyleri

ya hem bizde birktiriyoruz ama bende paralar arba alcaz bankaya yatırıyoz günü gelene kadar bende durur ihtiyacım oldukça ben ordan alır harcarım dememde şunu şunu aldım diye alış veriş yaotım derim iyi yapmışsın der birde beraber oturuyoz kayınvalidemlerle beraber düşün yani kayınvalidemde kendi emekli maaşları var ordan babamın harçlıgını verir faturaları yatır geri kalan herşeyi ben öderim ve buşekilde ev aldık bize şimdi kiraya verdik inşallah araba alcaz yani aile demek bu herşey bizim için başkası için harcıyacak halinde yok zaten biraz tavır al

Bankaya hesap açtırın, eşin olmaz derse, ;
--O halde ben kendi maaşımdan biriktirdiklerimi kendi hesabıma yatırıcam, sen annende mi biriktirirsin, amcanda mı biriktirirsin sana kalmış aşkitom '' dersin olur biter.

Ama bu durum normal değil şekerim, en azından bunu anlamış olmalısın bu topicte.

Hayır yani eşinin gerçekten ama gerçekten samimi olduğuna inansam ''bırak öyle olsun ''dicem ama ''benim annem saklasın''desen, kalıbımı basarım hayır der..

Sana katılıyorum şekerim..Ne alaka yani değil mi?
Dünyanın binbir türlü hali var olayına insan yıllar geçtikçe inanıyor zaten ister istemez..

valla ben buna müsade etmezdim delikafadulden hatta böle bi olay yakın biz zaman sonra bizdede yaşanacak..para biriktirimeye başlıcass...ama ben eşime peşin peşin söledim bankada hesap açalım oraya yatıralım..para sende durmasın çnk sen parayı yiosun dedim...oda tamam dedi başka bişi demdi..napıosam ikimizn iili için yapıorum..bence sende böle yap..

ortak hesaba konablirr.. iki tarafta tartışmaz bu konuda.....-tatlicadiarzu-

Eşini ikna et bankaya yatırın biriktirin böyle bi sacmalık olamaz bence mantıksız yaslı bir kadın mı hesabınızı bilecek bankada degerlendirseniz olmuyor mu yani eşiniz hala çocuk...kadın söylenmeye de baslamış sonuc olarak bütçenizde söz hakkı varmış gibi davrancak..

bencee çok saçmaa yaa bankaya yatırsa ya müstakbell eşin kynanan o paraları sömürmese iyiii:):)

su kaynanaların egosuna hayranım vallla..kazık kadar adamların paralarını bırıktırmeyı bıle bır zafer addedıyorlar ya pes..madem annenın sözunden dızınden elınden ayrılamıcan ne dıye buyudum havasına gırıp evlenırsın de yok yere gunahına gırersın gul gıbı kadınların ey erkek mılletı..hayret ötesı yanı..
canım nap yap bıseklde hesap ac oraya yatırt..yoksa ustune su ıcmekle de kalmaz daha da kaybetmeye devam edersınız elınzde avucunzda ne varsa..sankı uc yasında ınsan karsısındakı he..paramı bırıktırecek kadar ıradem de yoksa neye yaradı koca olmam baba olmam..Allah sabır versın canım..

ne münasebet sende çalısıyosun benim annemde biriktirelim desen sanki eşin razı olcak
sizde bi aile oldunuz artık bankada ortak hesap açın orda biriktirin k.valideniz iyi niyetli olsa
bile yinede saçma niye k.valide evinin muhasebesinin tutsunki hem bak şuraya para buraya para lazım diye
başlamış bile aileleri herseye karıştırmayın arkası gelir benim eşim yakında bi miktar para alacak
ve onu sana vercem bankayamı yatırcam saklıcan mı artık sen bilirsin dedi niye bastan ipi sıkı tuttum ben insallah böylede gider

bence de banka denilen bişey var. niye annesine veriyorki. sizin aklınız yok mu? gidin bankaya hesap açtırın orda biriksin paranız. bende çok kızarım böyle şeylere. belli bir yaşa gelmiş insan akıl sahibidir ayoll.
eviniz ayrıysa sizin evin muhasebesini o tutmamalı. sonra herşeye karışır bu kaynana milleti

Hepinizi seviyorum kızlar sağolun bende tavır koydum zaten aynen söylediklerinizi yapmaya çalışacam kararlıyım.Ama bana söylediği lafları hiç unutamam sanki ben ailesine hakaret etmişim gibi davrandı.Belkide hesabına öyle geldi.Artık insanları tanıyamıyorum ama insanların değiştiğinden eminim sizin de söylediğiniz gibi insanın başına herşey gelir.insanın en yakını bile insanı arkadan vurabilir.Bana dua edin lütfen bu tatsız olay istediğim gibi son bulsun.Ne demişler kimnin parası kiminin duası.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…