valla biz de balayina giderken altinlari kayinvalideme verdik. vermek derken bizde idi biz gelene kadar da bizim evde kalacakti. donduk bana teslim etti ama esimden 2 tanesini istemis ceyreklerden. ya iki tane ceyrek ama kendisi 1 tanecik bile takmazken, dugunume gelemeyen diger gelinlerine hediye goturecekmis. gelen gorumcelerime elbise falan almistik. biz aldik dikkatinizi cekerim! ben tabi cok sinirlendim ama biliyorum esim verecek. verdim ama dedim ama sesimi de cikardim. bir daha isteyemez.
sana gelince madem oyle arkadasim. esin parasini annesinde biriktirsin. sen de maasini vermezsin olur biter. eve baksin. oyleyse boyle. madem ortak paramiz hakkinda yorumum olmuyor de. bundan sonra evin ihtiyaclarina karismiyorum erkek degil misin, evini gor. ben parami biriktirecegim. annemin uzerine hesap actirdim oraya yatiracagim dersin.
annenin uzerine olunca hesap ikinizin parasi olmuyor.
bence suc bastirmaya calismis. sinme. parani da asla verme bu saatten sonra ta ki ortak hesap acilana kadar.
veya actirirsin, esine de dersin ki, bak dersin senle bir anlasma yapalim. annene verdigin parayi iste. mirin kirin etmeden direkt al tabi oglum diye eline sayarsa ne iyi ama mirin kirin ederse bundan sonra vermeyelim demek ki her istedigimizde mirin kirin edecek. bak hesap da actirdim burada biriktirelim de.
bizim yazdiklarimizi soyle Dunyanin bin turlu hali var. acil lazim olsa, evlerine hirsiz girse veya ne bileyim lazim olsa, aninda vermeyecek belki. ama bankadan istedigim anda cekerim. dersin.