senin eşin neden bu kadar ilgilendi bu kızla anlamadım ben?
birde tahmin yürüteyim
eşin senden duymus olsa gerek bir takım gercekleri gecmişi değilmi?
Durup dururken aıle sorusturulması varken kızın seceresını neden doksunler ortalıga
Yaşadım tabi ki ki dinim adına ben bir çok şeyi bıraktım çevrem evet kaldırır çünki çevrem ona göre şekillenmiştir nasılsa birini keklerim salak çok yada diktirme ne kadar ki demedim asla çünki et parçası değilim. Ha çevremde ne üç kağıtçılar gördüm gariban gördüğünü direk nikah masasına oturtan üniversite bitmeye yakın kimi evlendim boşandım ohh artık dul derler kafama göre yaşarım diyenler kimi bir kişi oldu dedim ağladım acıdı salak bunların lafları işte kapakladım yedirdim gerizekalı bilmiyor bişey ben daha tecrübeliyim vs. vs.
Ben yaşadım ama ailem o anda vardı hala var toplum zaten biziz bunları biliyordum yine bunları bilerek yaşayıp sonra ayyy benim başıma neler geldi diyen sömürücülerden olmadım olmamda evet kimse de benim gibi olmak zorunda değil istediğini yapar kocişim senin oldum der ama erkekler şöyle böyle diyorsak bizim onlara verdiğimiz bu fırsattandır onların ağzına saız olmuş sözlerin işte en namuslusu kaç defa diktiriyor gibi sözlerin paragraf başı bizleriz.
Erkek bunu sorguluyor ise sende onu sorgulayacaksın direk erkekte arkasında dursun bana soruyorsa direk detaya girerim hatta psikolojisini bozarım o an sözlerim ile eşimde olsa geçmişim kimseyi ilgilendirmez asla. Bu konuda ki kadın arkasında dursaydı ben buyum diyebilseydi ki çok detaya gerek yok vermesine şuan en baştan ayrılırlardı olmuyor ise ha evlendi başına kaktı o zaman sen biliyordun diyeceksin tekmeyi yine sen basacaksın.
Çifte standarda gerek yok erkek şöyleymiş bilmem ne böyleymiş tek tarafa yüklenmek yanlış.
Konuda ki bayan otele sohbet etmeye gitmemiştir ha gitti kim inanır ya hemen telefon değiştiriyorsa kesin bu adama nikahkıydıracağını düşündü erkekler de saf değil anlamıştır bir şeyler iki kanka araştırmaya girmiştir ve adım gibi biliyorum yine konuda ki bayan şuan ailesi duymasından endişeli evliliği bozuldu nişan olmayacak derdinde değildir.
evlenmekten korkar oldum yahu
Ben hala polisin yaptigi rezillikteyim, bence polisler sikayet edilmeli. Acik acik suc islemisler.
Turk polisine oldum olasi guvenmemisimdir, bu olay da bunu percinledi. Gozaltinda yaptiklari iskenceden, attiklari dayaklardan tut; hatir-gonulle kayirma ve olaylari ortbas etmede masallahi var polis teskilatimizin.
Yani sonucta bunlar hukumetin suc islenmesi durumunda, gerekirse kullanacagi seyler, orta mali bilgiler degil. Devletin tuttugu ozel bilgileri polis hatir-gonul dagitiyor, konu sahibesinin esi kendi haddi olmayan islere burun sokmak yerine somut bir suc isleseydi, taciz, santaj veya tecavuz gibi bir suc isleseydi ne olacakti ?
Her onune gelene ya bizim de ev adreslerimizi, is adreslerimizi, hayatimizin diger kayitlarini veriyorlarsa, ya biz de sapik kisilerin ellerine dusersek?Polisin gorevi Turkiyede pek oyle olmasa da yasalar cercevesinde toplum duzenini saglamak, yani yasalar cercevesinde davranmak !
Polisimize Allah akil fikir versin, Turkiye de kimse polisin insafina kalmasin.
evlenmekten korkmayın. evleneceğiniz kişinin 15 yıllık arkadaşlarından korkun
evlenmekten korkmayın. evleneceğiniz kişinin 15 yıllık arkadaşlarından korkun
Ben hala polisin yaptigi rezillikteyim, bence polisler sikayet edilmeli. Acik acik suc islemisler.
Turk polisine oldum olasi guvenmemisimdir, bu olay da bunu percinledi. Gozaltinda yaptiklari iskenceden, attiklari dayaklardan tut; hatir-gonulle kayirma ve olaylari ortbas etmede masallahi var polis teskilatimizin.
Yani sonucta bunlar hukumetin suc islenmesi durumunda, gerekirse kullanacagi seyler, orta mali bilgiler degil. Devletin tuttugu ozel bilgileri polis hatir-gonul dagitiyor, konu sahibesinin esi kendi haddi olmayan islere burun sokmak yerine somut bir suc isleseydi, taciz, santaj veya tecavuz gibi bir suc isleseydi ne olacakti ?
Her onune gelene ya bizim de ev adreslerimizi, is adreslerimizi, hayatimizin diger kayitlarini veriyorlarsa, ya biz de sapik kisilerin ellerine dusersek?Polisin gorevi Turkiyede pek oyle olmasa da yasalar cercevesinde toplum duzenini saglamak, yani yasalar cercevesinde davranmak !
Polisimize Allah akil fikir versin, Turkiye de kimse polisin insafina kalmasin.
Evet resmen fişleme bu. Hem de devletin bile değil şahısların yaptı fişleme
Yaşadığı kadınlar kız değilim zaten dediği kadınlar değilmi, önüne gelenle yatan gezen tozan kadınlar ne ayak? Canları istedikçe bakire kızla mı birlikte oluyorlar onlar sanki bilmiyorlar mı kadınların ne kapakçı olduklarını ne yalanlara başvurduğunu vs. eee evlenince böyle kadında istemiyor ki kadın arkasında dursa diktirmeye vs. koşmasa ağızların payını veririz bu erkeklerin ama bizim ülkemizde maalesef üni. bitti yada evlilik zamanı geldi koş diktir bişey yap kekle mantığı var arkasında duramayacaksan yaşama ama gerçi onlara göre buda arkasında durma ya neyse.
Emre yaşar veya yaşamaz kişi kendine dürüst olacak ezdirmeyecek. Emre ye sen kimsin kendikileri bir say diyemiyorsan seni öyle ezerler tabi dik duracaksın ailen çevren desteklemiyormu yaşama yada bende bir bireyim kendi haklarım var de yaşa yaşayacağını erkekler işte bu kapakçılar yüzünden şüphe ediyor keklenmek istemiyor.
Bu gün kadın bu halde ise işte erkek yapıyor bende yaptım ne var yada diğer sahtekar olgular yüzündendir bu kadar prim vermeyin şu erkek milletine ya.
bence eşine değil kendine kızmalısın böyle bi kız hakkında arrkadaşınızı uyarmadığın için. sonuçta evlilik bu. hiçbir erkek bu tarz bi kızla evlenmek istemez emin ol. bu emre arkadaşın kız hakkındaki gerçekleri öğrenince belki de evlenmiş çocukları olmuş olacak ve o çocuğun hayatı mahvolacak. eşine kızmak yerine ona destek ol ve o kızdan kurtar çocuğu.
[sıze=3]bir fark var yalnız, "ben de yaptım ne var" denilince kız kolay kolay kendini kabul ettiremez(derdi buysa), ama bir erkek bunu deyince iki üç mırın kırından sonra kendini kabul ettirir. Sen gördün mü erkek arkadaşı kızlarla yatmış, geçmişi kirli diye terk edileni? Ben görmedim ne yazı ki. Keşke onlar da bir güzel damgalansa mazbaadaki damgalı öküzler gibi. Erkekler kolayca halt yeyip, halt yiyene de kötü gözle bakıyorlarsa kadınlar "oh ben de yaptım, çok da iyi oldu" diyemediklerinden değil, kendilerini kolayca yamayacak kapı bulduklarından.
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?