Eşim resmen ortalığı karıştırdı :((

birde tahmin yürüteyim

eşin senden duymus olsa gerek bir takım gercekleri gecmişi değilmi?
Durup dururken aıle sorusturulması varken kızın seceresını neden doksunler ortalıga

Yaaa evet aylardır kızın dedikodusunu yaptım eşime doldurdum o da kızın bütün sırlarını ortaya döktü

Memleketımızde kısılıgın ozellıgı dıye bızı kalmamıs bır polıs sahsı bır mesele yuzunden ozel hayata saygıyı cıgneyıp gecıyosa bu yargılanmalı esınızde aynı sekılde nasıl bır cırkınlıktır bu nasıl bır kısılık ozelıne gırmedır anlamadım
ne yasarsa yasasın bunun geçmişini kurcalamak erkek arkadaşına düşmemişken eşiniz kaçıncı sahıs olarak devreye gırıyo yazık gerçekten bır ınsanın geçmişini boyle yargılamaya kımsenın hakkı yok!

bu arada kızı yalancılıkla suçlayanlara şunu söyemek istiyorum
herkesin geçmişi kendini ilgilendirir. kocamın benden önce, benim kocamdan önce ne yaşadığımı kocam dahil kimse sorgulayamaz da, yargılamaz da. şu siteye üye olduğumdan beri görüyorum ki, bu toplumda kadına ve namusa,ahlaka bakış açısı değişmiyo, değişmiyecek. türk filmlerinde ki nuri alço ve kirletilen kız konseptinden kurtulamıyoruz sayenizde.

eşiniz bu işe karışırken sanane be adam demediniz mi? Bildiğin bir şey olur söylersin hadi ama araştırmak ne çirkin bişey ya, hele böyle bi mesele için polis falan neacayip işler.

katılıyorum sana canım

amin canım haklısın valla bende nelerini gördüm

ne olursa olsun meslegını kötüye kulananları sevmıyorum ben

Kız şöyle bir yüksek bürokratın ya da bir kodamanın kızı olsaydı yine bu araştırma yapılır mydı acaba ? Kızı sahipsiz mi bulmuşlar nedir ?

Evet resmen fişleme bu. Hem de devletin bile değil şahısların yaptığı fişleme

Son düzenleme:
Eskiden olsa ben de haksız bulurdum, ama şu son bir kaç senede fikrim inanılmaz değişti.

Kimse kimsenin geçmişini bilmek zorunda değil, eski sevgilisini, kocasını, arkadaşlarını. Tanımak istiyorsan adam karşında, tanı işte. Sana ne geçmişinden şuyundan buyundan? Katil olsa hırsız olsa anlarım ama suçu sevgilisinin olması diye insan yaftalamayı anlamam.Olan olmuş biten bitmiş. Sen hassas ve takıntılıysan o da seninle olmayı seçmişse geçmişini bir kenara atmış demektir.

Dahası geçmiş takıntılı olanların çoğu geçmişi çok parlak olmayanlar. Biliyorlar o haltları ki içine girmemiş kız istiyorlar. Hakları mı ki sanki?

Bir arkadaşımın başına geldi, asla yapmaz dediğim insan gitmiş birlikte olmuş. Ki evleneceklerdi, adam namazında niyazında güya dindar biriydi. Kızı terk etti. Orada burada temiz aile kızı arıyor şimdi. Yazık o bulacağı temiz aile kızına. Adamın alnında yazmıyor ki ben şerefsizim diye. Ama mesele kız ise iş değişiyor.

Herkesın konustgu gorustugu ınsanlar olmustr zamanında erkek eger kendısı ıstemısse bılgılerı buldurmakla yanlıs yapmıs guvenmıyorsan bıtır kardesım sanane karsındakı ınsanın gecmısınden acaba kız gorustgm kımse olmadımı dedı emre ye ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger bu arastirmayi Emre istediyse akli simdiye kadar neredeymis.
Yok esiniz ustune vazife olmayan bu ise kendi kalkistiysa cok ayip etmis , onu hic ilgilendirmez.
Bu bilgiyi disari cikaran emniyete soyleyecek laf bulamiyorum oda ayri.
Arkadaslik , dostluk okeyde bu kadar ozele mudahale dogru degil.
Bu iliski biterse ki biter tahminim, bir dahaki iliskisinde iki kafadar kizi direkt bekaret kontrolune gotursunler bence.
Hem Emrenin hemde esinizin ici rahat eder.

Evet resmen fişleme bu. Hem de devletin bile değil şahısların yaptı fişleme

hanımefendiler burada kişileri eleştirmeyi bırakıp olayı genellemeye başladınız.....ortada yapılan bir hata varsa bu ancak kişisel hatalardır genele mal edilemez....insafsızca eleştiride bulunanlar inşallah ileri ki zamanlarda o çok eleştirdikleri polisin insafına sığınmaya kalkmasınlar....hayat şartlarının insana neler getireceği belli değildir,birde bakmışsınızki o çok sevdiğiniz çocuklarınız,eleştirip yerden yere vurduğunuz mesleğe girebilmek için çalmadık kapı bırakmayacak....herkesi akla ve mantığa davet ediyorum.....

konuya gelince konu sahibi arkadaşım keşke ara yapmaya çalışmasaymışınız iyilik yapayım derken kötü olan siz olmuşunuz gönül meselelerine bu yüzden karışmaktan hep çekinmişimdir....işi oluruna bırakın bence koskoca insanlar sonuçta kendileri halletsinler meselelerini....

bence eşine değil kendine kızmalısın böyle bi kız hakkında arrkadaşınızı uyarmadığın için. sonuçta evlilik bu. hiçbir erkek bu tarz bi kızla evlenmek istemez emin ol. bu emre arkadaşın kız hakkındaki gerçekleri öğrenince belki de evlenmiş çocukları olmuş olacak ve o çocuğun hayatı mahvolacak. eşine kızmak yerine ona destek ol ve o kızdan kurtar çocuğu.

Bir fark var yalnız, "ben de yaptım ne var" denilince kız kolay kolay kendini kabul ettiremez(derdi buysa), ama bir erkek bunu deyince iki üç mırın kırından sonra kendini kabul ettirir. Sen gördün mü erkek arkadaşı kızlarla yatmış, geçmişi kirli diye terk edileni? Ben görmedim ne yazı ki. Keşke onlar da bir güzel damgalansa mazbaadaki damgalı öküzler gibi. Erkekler kolayca halt yeyip, halt yiyene de kötü gözle bakıyorlarsa kadınlar "oh ben de yaptım, çok da iyi oldu" diyemediklerinden değil, kendilerini kolayca yamayacak kapı bulduklarından.

Hiçbir erkek "bu tarz" bir kızla evlenmez demek. Peki "bu tarz" kızı "bu tarz"a dönüştürmüş olan erkekleri ne yapalım? Onlar da 1. kalite has bakireleri hak ediyor değil mi?

türkiyede yaşıyoruz yaa aslında ne erkegın ne de kadının bunları yasaması dogru degıl ama kendı halt yıyenlerde
kalkıp hakları olmayanı aramasınlar

çok doğru söylediniz bu mantık bizlerde çok yargılarken eşitlik arasak sorun kalmayacak

ama ne erkek için bunlar normal ne de kadın için...bana gore olması gerekenler acıkca beyan edılmıs musluman ulkemızde ama malesefki aşikare yasanıyor yargılamak bıze duşmez ole bısı yapacaksakta kadını erkeği eşit tutmalıyız... Cahilce erkek yapar elinin kiridir diyemeyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…