Eşim resti çekti!

Kızlar şimdi arayıp net bi şekilde öğrendim. Ümraniye yenidoğanmış gideceğimiz yer. Eşim bikaç farklı semt isminden bahsettiği için bende de karışıklıklar oldu kusura bakmayın :)

Yenidoğan sancaktepe olması lazım oralar daha ucuz 1000 liraya lüks bi evde oturursunuz öyle diyim geçinirsiniz bence

Kalacağımız yer yenidoğanmış canım şimdi arayıp emin oldum tam bir İstanbul cahiliyim :)

Hiç altın vs de mi yok? Keşke yalnız bırakmasaydınız.

Şu an hangi şehirdesiniz? İstanbul da ki işi daha mı garanti sizce?

Altın mevzusu biraz karışık. Düğünde takılan altın para vs. hepsi bize verilecekti normalde. Ama babası onlarla bir ev alıp içini yaptırdı evi satıp parasını bize verecek ama evin satılmasını bekleyene kadar ölme eşeğim ölme.
İstanbulda çalışacağı yerde eşim daha önce bir sene çalışmış. İşvereninden çalışanına herkese kendini çok sevdirmiş. Geldiğinde işin hazır diyorlar

Dürüst, çalışkan insan her yerde iş var. Ne güzel.

Ev resmen sizin ya, satılmıyorsa da kiraya verseniz, ne güzel ek gelir olurdu size.

Dürüst, çalışkan insan her yerde iş var. Ne güzel.

Ev resmen sizin ya, satılmıyorsa da kiraya verseniz, ne güzel ek gelir olurdu size.

Ev babasının üstüne canım. Takıların üstünü tamamlayıp da aldı evi. Satılınca bizden aldığı kadarını verecek paranın. O da kaç sene sürer bilmiyorum.

Babasının harçlıklarındansa maaşlı işte çalışmak elbette çok daha iyi. Bu kadar zaman iyi sabretmişsiniz. Gidin tabii.
İstanbul zor ama harcamalarınızı kontrol altında tutar, siz de çalışırsanız olur, neden olmasın.

Bu kadar zaman sabretmesinin sebebi babasının eşime sürekli çeşitli vaatlerde bulunması. Sana ayrı iş kuracağız dediler, iş yerini sana bırakacağız dediler, sana ev alacağız dediler. Bunların hiçbirini yapmak zorunda değiller ama vaat de edip umutlandırmasınlar. Eşim de anladı artık onlardan bir hayır göremeyeceğini.
Onlar diyorum çünkü eşimin babası ve üç amcası ortak iş yürütüyorlar.

Ulkemizdeki memur maaslarindan haberiniz yok galiba nice insanlar 3000 lira ile cocuk okutup kira odeyip ev gecindiriyor.Bu parayla Turkiye'nin her yerinde gecinebilirsiniz.Tabi luks bir yasam hayal etmiyorsaniz

bence geçinilir..
kaldı ki biz yıllar boyu o o parayla geçindik
ev kira ve 3 kız kardeş
annem çalışmazdı babam çalışırdı
gül gibi geçinirdik
ama şimdi ateş pahası da olsa semtine göre değişir
benim oturduğum semt için söylüyorum kesinlikle geçinilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…