EŞİM RÜYASINDA AYNI ŞİRKETTE ÇALIŞTIĞI KIZIN İSMİNİ SÖYLEDİ.

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.586
2.939
83
26
Merhaba kızlar normalde böyle şeylere takılmam rüyamda bende neler neler görüyorumda dün gece rüyasında o kızın ismini söyledi bende o kim dedim iş yerinde depoda çalışan kadın dedi ama yanı ben bozuldum gece gece canım acayip sıkıldı şuan bile tavırlıyım sinir oldum

Yok mu bir ugras ne bileyim oturup tavir olacak sinir olacak vakit mi cok acaba?
Ruyada görülenden Allah bile günah yazmıyor kula ne düser

Kafanızı takacağınız bir şey olsa adam tanımıyorum derdi, hemen söylemiş kim olduğunu.

Oooo ben rüyada kimlerle kimlerle aldıttım eşimi.... Onu gördü diye onu beğenmiş veya hoşlanıyor anlamına gelmiyor bence. Birde hemen kim olduğunu söylemiş saklamamış... İnsan bilinç altına hakim olamıyor. Belki de seksi yada güzel buldu kadını ama bu bir şey demek değil. Bizde birini görünce yakışıklıymışdiye geçiriyoruz içimizden bazen...

neler neler görüyorsun?

Bende duysam sinirim bozulur ama abartmaya gerek yok diye düşünüyorum iki trip at eşin gönlünü alsın öpüşün barışın

Aklima babam geldi. Uyuyakalmiş koltukta. Kadin ismi sayiklamadi ama uyurken birden bire işyerindekilerle konusuyor gibi konuşmaya başlamisti, şu yapilacak bu yapilacak mallar nerede filan diye soruyordu.
Belki öyle bir şeydir, illa aşk olacak degil ya insan iş yerinde çok vakit geciriyor sonucta

Tüm gün görüşülen insanları rüyada görmek kadar doğal bişey yok
Eşinize güvenmeyeceğiniz başka birşey olmasa rüyasında kadın ismi sayıkladı diye sinirlenmezdiniz. Bence bi durun düşünün sizi gerçekten kızdıran ne????

Ben takılmazdım sonuçta aynı iş yerindeler günde kaç kere görüşüp konuşuyorlar gayet normal allah başka der vermesin

Bende doğumdan sonra narkozluyken Bekir eniştee diye bagriyormusm ne kadar güzel olmuş kıyafetin diyormuş Bekir enişte de didinin didisi 50 yaşında adam. Hala eşim söyler güleriz . Bunlar bilinc dışı şeyler çok takılmayın

Takılmayın ya bazen ben de hiç alakası olmayan insanları rüyamda görüyorum ama eşime sadığım, aklımdan bile geçmez yani gündelik hayatta başkaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…