tamam gidiyorum boşanmayaHemen boşan..
Sen neler neler görüyorsun da eşin rüyasında isim zikredince mi sinir oldun..
Nasıl görmüş peki rüyasında ,onu da söyledi mi..
Evet,evet hemen boşan.
Yok mu bir ugras ne bileyim oturup tavir olacak sinir olacak vakit mi cok acaba?Merhaba kızlar normalde böyle şeylere takılmam rüyamda bende neler neler görüyorumda dün gece rüyasında o kızın ismini söyledi bende o kim dedim iş yerinde depoda çalışan kadın dedi ama yanı ben bozuldum gece gece canım acayip sıkıldı şuan bile tavırlıyım sinir oldum
çalışıyorum uğraşta çok ama bilmiyorum haklısınYok mu bir ugras ne bileyim oturup tavir olacak sinir olacak vakit mi cok acaba?
Ruyada görülenden Allah bile günah yazmıyor kula ne düser
Kafanızı takacağınız bir şey olsa adam tanımıyorum derdi, hemen söylemiş kim olduğunu.Merhaba kızlar normalde böyle şeylere takılmam rüyamda bende neler neler görüyorumda dün gece rüyasında o kızın ismini söyledi bende o kim dedim iş yerinde depoda çalışan kadın dedi ama yanı ben bozuldum gece gece canım acayip sıkıldı şuan bile tavırlıyım sinir oldum
neler neler görüyorsun?Merhaba kızlar normalde böyle şeylere takılmam rüyamda bende neler neler görüyorumda dün gece rüyasında o kızın ismini söyledi bende o kim dedim iş yerinde depoda çalışan kadın dedi ama yanı ben bozuldum gece gece canım acayip sıkıldı şuan bile tavırlıyım sinir oldum
Bende doğumdan sonra narkozluyken Bekir eniştee diye bagriyormusm ne kadar güzel olmuş kıyafetin diyormuş Bekir enişte de didinin didisi 50 yaşında adam.Merhaba kızlar normalde böyle şeylere takılmam rüyamda bende neler neler görüyorumda dün gece rüyasında o kızın ismini söyledi bende o kim dedim iş yerinde depoda çalışan kadın dedi ama yanı ben bozuldum gece gece canım acayip sıkıldı şuan bile tavırlıyım sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?