Ben bu forumdaki kadınları gerçekten anlamıyorum, yukarıda birisi bahsetmiş siz kenara para koyunca kendi paranız oluyor da eşinizin parası neden ikinizin parası oluyor? Madem öyle o da ortak paradır oradan harcayın.
Bazısı da koynuna alma o zaman ev iş yapma o zaman demiş, kadın dediğiniz insanlar bu mudur sizin için? Erkeği sevişmemekle tehdit etmek, kadınlığınıza hakaret değil midir? Bunlar nasıl düşünceler aklım almıyor.
Kenarda kendinize ait paranız varsa ve bu para da dişinizi yaptırmaya yetiyorsa harcayacaksınız, daha ne kadar zor zaman olabilir ki? Kenarda paranız olmasa, çok çok acil bir durum olsa tamam diyeceğim fakat siz kendi paranızı harcamak istemeyip, eşinizin bunu yaptırmasını istiyorsunuz.
Ayrıca bu mesajı okuyan herkese lafımdır, yeri geliyor erkek ev işlerine yardım etmiyor diye konu açılıyor fakat erkek eşine para vermeyince o zaman sen de temizlik yapma deniyor, ne demek yani erkek eşine para verince ev işine karışmaması mı gerekiyor? Ev işine karışacaksa neden para vermedi diye kadın ev işi yapmıyor?