• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sadece bana karşımı tutumlu ?

Vay be helal olsun korkulur senden😃evlimisin peki açıkçası merak ettim
Değilim ama asla hakkım olan bir şeyi bırakmam. Çevrem bunu çok iyi bilir. O yüzden onun hakkını alma da naparsan yap derler. Adalet ve eşitlik herkes için var. Ancak siz isteyip ısrar etmedikçe kimse hakkınızı vermiyor bu hayatta.

Değilim ama asla hakkım olan bir şeyi bırakmam. Çevrem bunu çok iyi bilir. O yüzden onun hakkını alma da naparsan yap derler. Adalet ve eşitlik herkes için var. Ancak siz isteyip ısrar etmedikçe kimse hakkınızı vermiyor bu hayatta.
Aynen öyle iyi güzel düşünüyosunuz hakkınızda hayırlısı olsun ❤️

Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan

Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şahsi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan

Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?

"Benim param" diye kenara para ayirirsaniz eşinizin de "kendi paranla" yap demesi bana normal geldi.
Sizin paraniz size ait ama eşinizin parasi ikinize ait. 😁Mantikli mi?

Güvence derdinde olan da bekarken yapsin birikimini madem ya da çalişsin. 3bin lira birikmeyecek bir para degil, guvence saglayacak bir para da degil. 3 kuruş için sen ben durumu olmuş boşyere.

Genel evlilik durumunuzu bilmiyorum ama evliliklerde bir tarafin kendine para ayirip sonra ortak hayattan bahsetmesi bana sacma geliyir.

Erkeklerin genelinde bu var. Eşinin kenarında para varsa mutlaka harcanmalı. Çok ise araba alınmalı. Adamın ailesine borç verilmeli çünkü bir anda paraya ihtiyaçları olmuştur. Yapacak bir şey yok, eşiniz de bu modelden. Değişmesi zor

• Beğen
Reactions: Tzk
2. çocuğu eşin de istiyor mu? Dişimi yaptırmazsan sana çocuk yok de sen de.

Ayrıca kenarda duran 3000 TL'ni de harcamış gibi davran, adam resmen kafayı takmış ona.

Kotu gunler icin biriktirdigin parayi esine neden soyledin? Simdi ondan birsey istediginde paran var git orsdsn harca der.

Eşin aynı eşimin ailesi 🤮 onlarda borç verdiği 2000 TL'nin peşindeler...

Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?

Hayır 3 kuruş kenara koymuşsun ne güzel ona mı göz dikmiş. Çok ayıp söylediği üstelik durumu da müsaitse

Ben bu forumdaki kadınları gerçekten anlamıyorum, yukarıda birisi bahsetmiş siz kenara para koyunca kendi paranız oluyor da eşinizin parası neden ikinizin parası oluyor? Madem öyle o da ortak paradır oradan harcayın.

Bazısı da koynuna alma o zaman ev iş yapma o zaman demiş, kadın dediğiniz insanlar bu mudur sizin için? Erkeği sevişmemekle tehdit etmek, kadınlığınıza hakaret değil midir? Bunlar nasıl düşünceler aklım almıyor.

Kenarda kendinize ait paranız varsa ve bu para da dişinizi yaptırmaya yetiyorsa harcayacaksınız, daha ne kadar zor zaman olabilir ki? Kenarda paranız olmasa, çok çok acil bir durum olsa tamam diyeceğim fakat siz kendi paranızı harcamak istemeyip, eşinizin bunu yaptırmasını istiyorsunuz.

Ayrıca bu mesajı okuyan herkese lafımdır, yeri geliyor erkek ev işlerine yardım etmiyor diye konu açılıyor fakat erkek eşine para vermeyince o zaman sen de temizlik yapma deniyor, ne demek yani erkek eşine para verince ev işine karışmaması mı gerekiyor? Ev işine karışacaksa neden para vermedi diye kadın ev işi yapmıyor?

Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan
Bu adama ikinci çocuk aslaa.kesinlikle çalışın.kendi paranızı kazanın.bakiciya kreşe vereceği parayı otursun hindi gibi düşünsün.

Ben bu forumdaki kadınları gerçekten anlamıyorum, yukarıda birisi bahsetmiş siz kenara para koyunca kendi paranız oluyor da eşinizin parası neden ikinizin parası oluyor? Madem öyle o da ortak paradır oradan harcayın.

Bazısı da koynuna alma o zaman ev iş yapma o zaman demiş, kadın dediğiniz insanlar bu mudur sizin için? Erkeği sevişmemekle tehdit etmek, kadınlığınıza hakaret değil midir? Bunlar nasıl düşünceler aklım almıyor.

Kenarda kendinize ait paranız varsa ve bu para da dişinizi yaptırmaya yetiyorsa harcayacaksınız, daha ne kadar zor zaman olabilir ki? Kenarda paranız olmasa, çok çok acil bir durum olsa tamam diyeceğim fakat siz kendi paranızı harcamak istemeyip, eşinizin bunu yaptırmasını istiyorsunuz.

Ayrıca bu mesajı okuyan herkese lafımdır, yeri geliyor erkek ev işlerine yardım etmiyor diye konu açılıyor fakat erkek eşine para vermeyince o zaman sen de temizlik yapma deniyor, ne demek yani erkek eşine para verince ev işine karışmaması mı gerekiyor? Ev işine karışacaksa neden para vermedi diye kadın ev işi yapmıyor?
Kadının parası evlilik süresince kocasından tirtikladiklarindan birikmisse haklı olabilirsiniz dicem ama bekarliktan kalma demiş bu bir...her kadının kötü günler için yok saydigi birikmişi olmalı.buna da kimse göz dikmemeli.
Ev işleri de maalesef sadece temizlikle yemekle sınırlı değil.bunu çalışan bir kadın olarak söylüyorum.oyle yayılan bir kadın olarak değil...bebeğim 2 yaşına gelene kadar ben baktım ev hanimligi surecim de oldu.ev işi girdap gibi insanı yutuyor.gucu yetecekken calismayan eşinin üç kuruşuna göz diken adamın erkekliğini sorgularim ben.bu adamı koynuna almayan kadının kadınlığından ziyade bence bu sorgulanmalı.kadin adamın her işini gorecek bir nesne değil çünkü

Hayatta her sey sağlık.Bekarlık parası be alaka ?Ayyy çok siniroldum.

Back
X