ama bak romantik değilim diyorsun eşinin kapıdan pastayı vermesini hoş görmen lazım
insan en azindan disindaki pastane posetini cikarir ama dimi yoook ki. Ben en azindan mumlari yakip getiriyorum onun pastasini
kendi doğum günümde o görevi ben yapıyorum flört ederken kışın tatile gittik karadenize sevgililer gününe denk getirdik baktım adamda tık yok onun yapması gerekeni ben yaptım otel daha yeni açılmıştı ilk bayan müştersi bile bendim garsonları falan ayarladım özel pasta yaptırdım odaya servis masası hazırlattım çiçeklerle süslenmiş çerezler meyveler falan bide hediye yanına güzel bir saat...odaya müzik hazırladım önceden ve ikimiz odadayız garson geldi kapıyı çaldı ve eşim açtı(tabi o zmn sevgiliyiz) pardon garson bey sanırım yanlışlık oldu başka odaya mı gidecektiniz dedi yaa oturup ağlar mısın yoksa güler misin bukadar romantik yani
bizim de bayramın ilk günü evlilik yıldönümümüzdü.o gün zaman olmadığından sonra kutlayalım diye karar aldık.daha bekliyorum bakalım ne zaman kutluycaz
benimki de kova ve hiç süpriz yapmaz. sevgiliyken arada yapardı ama şimdi hiç yok. geçen güller var 20 tane 5 lira insan alır da verir dedim. alalım. dolaba koyayım arada çkartır veririm diyo şaka gibi. evlilik teklifi bile ölesine oldu yani.
sen yine buna şükret canım bizim nikahtan sonra çikolata ve hani buzdolabına asılan süs varya ben ondan yaptırdım ona bile laf etti ne gerek var para tuzağı dedi şok oldum :/ ama yapacak bişey yok ben aldım dağıttım herkes ne kadar güzel dedi sanki kendi yapmış gibi bide gülüyo :/(
nedir bu romantizim takıntısı yaşimdi burada itiraf ediyorum aşk için hüngür hüngür ağlayan bir erkek kadar itici bir şey yokmuş ya.Erkek dediğin öyle mi ağlar yahu Neyse konu sahibimize dönersek cancağızım az önce herkesi orta yerinden çaaat diye çatlattın bilesin.
Belki yaşının verdiği bir olgunluk var ve sen de daha genç olduğun için ve için kıpır kıpır olduğundan, televizyonlarda gördüğün romantik erkek olmasını istiyorsun..
Ama emin ol erkeklerin çoğu aynıdır.. Tek tük arada çıkıyor çok aşırı romantik o da 1 yıl 2 yıl sonra bıkıyor..
Valla öyle filmlerde dizilerdeki gibi mükemmel romantik erkek bulan öpsün başına koysun
valla benim seviglim çok romatik çok düşünceli diyen yalan söylüyordur, erkeklerin genlerinde var azıcık odunluk az yada çok, yontmayı bilmek gerek
tatlım romantizm tutkusu değil!!! eşinle sevgilinle aşkınla yaşayacağın güzel birkaç saat...bayanların takıntısı değil bu aslında biraz erkeklerimizden belkide ruhumuzu okşamalarını istiyoruz hayat arkadaşları olarak bunu istemek en doğal hakkımız!!! konuyu iyi oku istersen biz erkeklere oturup ağlayıp sızlayıp şiir kitapları yazın demiyoruzokadar yılışık olmasınlar zaten sen bir bayansın ve bu cümleleri kurabildiğine göre bizim eşlerden daha beter bir eşe sahipsin ki sende erkeklerin çoğu gibi romantizmi unutmuşsunnn kadının da odun hali hiç çekilmez herhalde
canım yont yont nereye kadar yaş gidiyor ömür gidiyor heveste gidiyor birsüre sonra
kadının odun hali çekilir mi bilmiyorum,onu çekene sormak lazımromantizimden pek hoşlandığım söylenemez,ama nişanlım bayılır.Bazı noktalarda beni kızdırsa da bu konuda hakkını yiyemem.Şiir yazmışlığı bile vardır Ama ben öyle değilim işte,ilk beş dk çok hoşuma gider,en fazla 20 dk sonra sıkılmaya başlarım.Evet ben bildiğin odunum ya:)
aynenn bide yottuktan seni seni bırakıp başka kıza gidiyo sürüyo ya sefasın aallahıııııım sana geliyorummmm
öğreticeksin bi de çok şey beklemiceksin yoksa tatminde olamzsın, mutlu daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?