Eşim sanırım odun:(

hem pasta hem cicek. ooooh daha ne olsun. Ben her sene bir pastaya sukur diyorum. onu da kapidan daha iceri girmeden posetiyle uzatir
bu arada butun kovalar ayni midir bilmiyorum ama Ben de kovayim ve kadin oldugum halde hic romantik degilim.

aynen ben de kovayım ve romantikliği çok gereksiz bulurum

ilahi akşam akşam güldürdünüz beni.sanırım hiç odun görmediniz

ay kıyamam canım benim yaa nasıl da samimiyetle anlatmıs içerlemiş :) üzülme sen üzülme zamanla alıştır olmadı açık açık söyle :))) bi dahaki doğum günüme sürpriz bekliyorum filan de sen de bu tatlılık varken her seyi yaptırırsın :))

bende ciddi bir odun vakası var sandım:),eşiniz romantik ama sizin beklentileriniz fazla bence.öyle aşk böceği erkekler pek nadirdir ve genelde tv.lerde olur.üstelik erkeklerden de bu tarz beklenti içine girmek de yanlış çünkü en incesinde bile hafif bir odunluk bir tahtalık mevcut

90 kiloda 46 beden haldeyken sevgililer gününde xsmall don hediye etmişti kocam.
xsmall bedene mi güleyim, hediyenin "don" oluşuna mı güleyim, yoksa eşimin kör oluşuna mı güleyim bilememiştim.

Müslüm Gürses hepimiz için söylesin ;Beterin beteri var haline şükret dostum

hahahahahahahahaha yaw çok alemsiniz:)))))) sizin eşiniz odun değil msj verio:))))

adam bişey mi ima etmeye çalışmış acaba

şükretmelisin eşime ben söyledim de yaş pasta alsaydın bari diye bana küstü baya baya surat yapıp oturdu bir kaç saat...

çok enteresan :)
zoruna mı gitti ki acaba bunu nasıl düşünemedim ben diye, belki surat asmıyodur o sırada düşünüyodur :)

adam pasta almıs cıcek almıs daha ne olsun evlılıgı boyunca bır kere cıcek almamıs adamlar var yahu

Benim esimib en romantik hareketi bana cigkoffte almak simit almak :)) cicekte alir arada hakkinu yrmeyyim ama oyle suprizler falan nisanlilikta kaldi... benimde ne hayallerim vardi ama onlarda benim icimde kaldi... ben baslarda tabagina boreklerin altina notlarmi yapostirmadim sevgi sozcugu yazan boregi yemek icin alinca alttan cikan,giyinip suslenip mum isiginda yemeklermi hazirlamadim , daha akluma gelmeyen bisuru sey ama karsiliginda koca bi hic buldum.... yani icinde yoksa yapcak bisey yok sende paralama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…