kızlar mehabalar...belki yazacağım şeyle hepimizin içinde olan ve evlilikler de sevgilerde olması geekenler...ama birçoğumuz da bu konudan maalesefki muzdaribiz!!!
konu eşim öncelikle tam bir kova kendisi ve hiçç omantik değil
ya aslında kafası çok iyi çalışıyor ama hiç romantik değil tamam bana hitap şekilleri güzel ama omantiklik yok bende tam tersi süprizlere ve omantik anlara bayılıım ya beni istemeye geldiklerinde bile bana kaynananmın zevki olan çok güzel bir çiçek yaptırmışladı çikolata falan onları bile bana verirken gömeniz lazımdı yanım da teyzem vadı eşime bari kızcağazın başına çarpsaydın dedi hiç omantikliği bilmiyor hele başkasının yanında tam bir odun!!!doğum günümü bile bir kutlayışı vardı görmeniz lazımdı doğum günümden bigün önce benmle tartıştı hemde sebepsiz yere bende küstümve ertesi günü masaya pastamı koymuş yanına da çiçeği başka bişey yok hani süsleme müzik ne bilim özentili hazırlanmış olması falan yok neyse ben yine de mutlu oldum sarıldım falan mumları ben yeleştirdim hadi giyinip fotogaf çekinelm falan dedim ben oganize ettim neredeyse ama bunlaı onun düşünmesini bekledim ben flöt edeken de onun doğum günlerini kutladım aralada sevdiği şeyleri alıp süprizler yaptım hep bekledim belki benden görür oda yapar yaaa evlendik tık yok adamda!!!ben 22 yaşındayım eşim 34 acaba yaş farkıyla bir ilgisi olabili mi???:26:
yani istediğim herşeyi yapmaya çalışıyor gözümde bişey bıakmaz ama illaki ben söylemek istemiyorum o bana süpriz yapsa ne bilim bazen tv izleken romantik sahneler çıkıyor bak diyorum ne güzel değil mi eşine süpriz yapıyo falan ciddiye almıyor geçiştiriyor sürekli de diyorum ben seviyoum bu tür anları. ve özen gösteriyorum diyorum ama tık yokkk...
ya ne bileyim ben eşiyim nihayetin de utanıyor mu diyorum acaba? kızlar bana deneyimlerinizi söyler misiniz eşime nasıl anlatabilirim???yada nasıl düzeltebilirim ilerleyen yıllarda daha da odun olmasını istemiyorum!!!
:26::26::26::26::26::26: