Eşim sanırım odun:(

benim için doğum günü önemlidir ben arkadaşlarımın doğum günü bile tam gece 00:01 de kutlarım hatırlandığını bilmek güzeldir. şimdiki eşim o zaman sevgiliydik onuda tam 00:01 de arayıp şarkılar söyleyerek kutlamıştım doğum günü.

Ama gel görki nişanlım doğum günümü geç kutladı bende çocuğun burnundan getirdim. tabi sonra güzel bi yemek pasta vs oldu ama o gün olmalıydı. Zaten oda anladı benim bu günleri kaydeetmem gerek sanırım büyük sorunlar yaratabilir dedi.

ha bu arada eşim romatik sayıla bilinir. arada elinde çiçeklerle gelir. falan.

pasta ve çiçek diyorsunuz
benim eşim doğum günümü bile kutlamaz nerde çiçek pasta
sizinde nickiniz kaprisnaz
hem kaprisli hem nazlısınız anlaşılan

Benim doğum günümde şehir dışındaydı, yanımda olsada
en fazla yemeğe çıkarız dışarı.çiçekçileri zengin mi edecekmişiz, gereksiz
boş işler falan diyor.Pastayı da akıl edemez zaten,
anca çıkalım iskender yiyelim onu bilir
ama seviyorum odun halini bile:)

iyi seninki evlenene kadar dayanmışş biz daha nişanlıyız doğum günümde evimize mobilya aldık o gün uygundu çünkü eşyaları aldıktan sonra dediki bana hadi yine iyisin bu sene çok pahalı hediyeler aldım çok güzel bi doğum günüydü senin içinn bide kıs kıs gülüyoo yanii odununda odunu var haline şükret

adam pasta almış çiçek almış yat kalk dua et,,
doğum günün kutlu olsun demeyen kocaları düşündükçe seninki zemzemle yıkanmış vallaha:))))))

sizinki bulmuşta bunalıyo oluyo bence millette neler varr....sitede biraz gezinin isterseniz kocanızın ayagını yıkayın suyunuda için adam pasta çiçek almış bideee yapısı bu napsın..

Bence filmlerdeki romantik sahneleri kadınlar yazıyordur

çok güldürdün beni
konu sahibi canım çok şanslısın seninki oldukça da romantik sayılır
benim ki pasta da almaz çiçek de.benim zorlamamla ve ağzımla istememle beraber gidip hediye alırızbir de yine benim söylememle yemeğe çıkarız
boşver hepsi aynı biz kadınlar kadar ince düşünmezler hiçbir konuda
erkeklerden ne kadar az beklentin olursa o kadar mutlu olursun

alemsin arkadasim pasta almis cicek almis daha ne istiyorsun
orkestranda eksik kaliversin

burdaki bu sekil topikleri gorunce erkek olmadigima seviniyorum...cunku gecen sene esimin dogum gununu unutmustum eger bir kadin olsaydi burnundan getirirdi bu durumu. ama soyle bir durumda varki kendi dogum gunumude unutuyorum cogu zaman bu gunler tabiiki ozel ama nedense sadece 1 gun hatirlamak diger gunler hatirlanmamak isime gelmiyor. tabiiki bu da benim bahanem diyelim
bu sene esim dogum gunumde bir buket gul almisti...baska birsey yoktu yaninda...ee simdi esim odun mu oldu hicte bile...ben genede cok sevindim o cicege ama almasaydida sorun yapmazdim. zaten 1 hafta ancak yasadi cicekcaazler simdi kurumayi bekliyorlar
hatta esime ben kendim derim cicek almasaydinda bunun yerine baska birsey alsaydik diye ama bu cicege mutlu olmadigim anlamina gelmez tabii.

buarada ailemin dogum gunleri filanda is yerindeki outlook ajandamda kayitlidir, bu sayede kutlama mesaji atarim...yoksa onlarida unutuyordum..sanirim benim tarihlerle aram pek yok.

Son düzenleme:
Kaprisnaz (ne güzel bulmussun nickini ) burda diger arkadaslarin da dedigi gibi kesinlikle çok sansli bile sayilirsin.

Benim esim dogumgünümde arayip tatli tatli sordu ne istersin ne aliyim sana diye. Ben de tsk ederim bisey istemiyorum sen yanimda ol yeter diye ayak yapiyorum, o da israr etti yok illaki söyle bisey diye. Ben de mmm pasta olabilir o zaman demistim. Cevabi : yaa pastayi napcan iki dakikada hemen bi kek çirpiver parasi için demiyorum o paranin 10 katini veriyim kendine bi dogum günü hediyesi al, sen yine de kek yap kek güzel bisey dedi (hazir pastadan nefret ediyor çok yagli diye)

Omantik ne demek?R tuşu basmıyor mu? :)) Ne bileyim birden fazla omantik yazınca birkaç defa da başka kelimelerde olması gereken "r" harfini göremeyince düşündüm ki acaba r harfi mi basmıyor?

Neyse benimki de kova ve hiç romantik değil.Kovaların özelliği galiba ne bileyim :)Hele ki ben de yengeç olunca; duygulu ve ruhsuz bir arada gidiyor bakalım,nereye kadar :)

cnm erkeklerin yüzde 99 odun + kütüktür onları yontmak gerek yontabilirsen tabi kadın ruhundan anlamıyorlar ama işlerine gelince öle bi anlıyolarki evlenince bitiyo aşk tutku

yaa bizde o aşk tutku bitmedi hatta arkadaşlarım bile söyler eşinin sana bakışları çok farklı adamın gözlerinin içi parlıyor dışarda görenler evli değilde sevgili sanar ama işte tek derdim şu özel günler:26:

eşimin odun halinde ençok çiçek pasta almış onları veremez utanır öyle bir veriş tarzı varki o hali işşte bir hoşumaa gidiyo

kızlar nickimi soranalrınız olmuş çok aramadım bu nicki evde 2 tane kedimiz var eşimle besliyoruz onlarınn isimlerini birleştirdim nick yapıverdim biriniz adı kapris diğerinin naz bende kaprisnazım eşim yandı sanırım

tanıdığım kadarıyla kova burcu erkeği ilgi konusunda hakikaten biraz içine kapanıktır artık burca mı bağlanır yoksa başka birşeye mi ama kadınları tam tersi. bence düşünüyor sizi de onu açığa çıkarak birşey yapmakta lazım. kova çünkü mantık burcudur. akla hitap edecek noktalardan yola çıkarsanız kalbe giden yolu bulursunuz:)

madem kova allah sabır versinnn şimdiden canım

kovalar çok zeki olurlar cnm aşırı derece de zeka fışkırır varsa yoksa adamın aklı fikri teknoloji korkuyorum beni birgün tasarlayı yaptığı şeylerle uzaya gönderecek all sana romantiklik diyecek sonra da gerçi bende yay burcuyum gezmeyi çok severim

valla yaysan erken evlenmişsin:) ama şöyle düşün birbirinizi tamamlıyorsunuz tabi beklenti konusunda ne kadar karşılanır. özel günlerde sanki hep istediğin bir hayalin varmış gibi anlat ama çaktırmadan. sanki bu hep istediğinmiş gibi özel gününe bir ay kala filan sohbet arası test sürüşü:)o düşünür ve yakın bir şey yapar. yaptığında da ona ne kadar mükemmel bir erkek olduğunu,diğer erkeklerin düşünüpte bunu yapamayacağını söyle ver coşkuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…