Eşim sanırım odun:(

canım ya odunsa degişmez öyle kabul edeceksin nekadar laf çarparsan çarp değişmez ben dogumgünümü bile hatırlatıyom hediye alsın diye he he :) ama bende kovayım ama romantiğim eşim değil o boğa her istediğimi alır ama sürpriz falan yapmaz yada ben kendim alırım kendi kendime sürpriz olur ne demişler kadınları mutlu etmenin yolunu aramaktansa kredi kartını ver kurtul :) hediyelerimi kendim alıyom valla

ya benm eşimde sağolsun ne istersen alır öyle gözümde bırakmaz ama işte biz biraz fazlasını istiyoz sanırım hani bide hediyeyi güzel birşekilde verseler diye falan...ama yada yapacak bişey yok canım böyle kabul edeceğiz biz kendi kendimizi mutlu edeceğiz

pot kırmadım bilerek söyledimKadının odun halinin çekilip çekilmemesi konusuna gelince demişsiniz ki erkek sevgi şevkat ister yoksa soluğu başka yerde alır,erkeğin mayasında bozukluk olduğu sürece o başkasına gidecek bahaneyi hep bulacaktır.aşkı sevgiyi unuttum da dememiştim ayrıca.İnsan sevgilisin gözlerinden o an ne düşündüğünü üzgün mü değil mi anlayabilir.Sevip sevmediğini,o an neye ihtiyaç duyduğunu çözebilir.İşte benim romantizimle yolum burada ayrılıyor.Sevgilim bana kutlama yapacağına ya da bir demet çiçek alacağına en sevdiğim yazarın okumadığım kitabını alsın daha çok sevinirim.çünkü beni tanıdığını,ne istediğimi bilsin isterim.farklı şeylere önem vermek evet ilişkiyi zorlar.bu arada erkeklerden duyduğunuz her şeye inanmayın derim.

herkesin derdi farklı beklentini anlayabiliyorum.

bende artık ince düşünüp gönül okşayanın bile sahtekar olduğunu düşünüyorum.

bunlar böyle odun familyasından. bizim gibi çiçekleri ne anlarlar.

hayır madem çiçekten anlamıyorsun bari koparma bırak yerinde kalsın
yok o da yok

ya beklenti içine girmeyeceksin ya da isteklerini belli edeceksin ki bu durumda sürpriz gibi bir incelik ortadan kalkmış oluyor.

erkekleri anladım aslında çamaşır makinesi gibiler tam otomatik olsalar bile istediğin programa kurman lazım. kurmadan çalışmıyorlar.

her erkek o sevgiyi şefkati ister canım vermessen hayatın gerçeği bu sevgiyi köreltirsin!!!şunu unutma her erkeğin ayasında bir nebzede olsa bozukluk vardır yeterki erkeklerin bahanesi olsun!!! bak ne güzel anlatmışsın bazı noktaları sende kendi hakkını yeme tam odun değilmişsin bak yolum ayrılıyor demişsin ya romantizmle aslında ayrılmıyor farkında değilsin bilakis kesişiyor sen sadece bilinç altında romantik değilim diyorsun ama bak çiçek alacağına sevdiğim yazarın kitabını alsın demişsin buda bir bekelntidir sevdiğin hediyeyi almasıyla mutlu olmak...hepimizin beklediği bu değil mi şekerim needen polemik yaratıyorsun hediye seçmiyoruz tektaşlar pırlantalar değil sevdiğimiz şeyleri alması mutlu olmamız bunu daha kibar bir şekilde taktim etmeleri bitti... erkekelrden duyulanlar gördüklerimizdendir bunu not al

beni çook güldürdün tatlım yaaa

canım başka derdin mi yok Allah aşkına,dertsiz başına dert üretip durma ve evliliğinin tadını çıkar,eşin gayet iyi bence,pasta var,çiçek var,eeee başka isteğin??

odun erkekk odun erkek
"ne var??"
pastaan var mı??
"var var"
çiçeğin var mı??
"var var"
ne duruyorsuuunnnn???
"ne yapayım???"

müzik çalsanaaa müzik çalsanaaa müzik çalsana vay vay müzik çalsanaaa:)))))

mahmut tuncerin şarkısını anımsadım şimdi:))))

Allah herkese bu kadarcık bile odunu nasip etsin inş
Eşiniz bu tarz şeylerden hoşlanmıyor olabilir, olduğunu gibi kabullenmelisiniz.
Hem zaten elinden geleni yapıyormuş, gerçekten bu kadarını bile yapmayan ve düşünemeyen
o kadar çok erkek var ki.

takma canım kafana bu kadar kova burcu ne yazıkki hiç romantik değil sanırım sen ince düşünüyorsun eşininde öyle düşünmesini istiyorsun yapmayınca hüsrana uğruyorsun eşini böyle kabul et bence beklentiler üzer insanı...

senin ki yine romantiklik konusunda odun benim annemin evde özene bözene yetiştirdiği odun herşey de odunluk yapıyor.

mesela ağaçlar bile yapraklarını etrafa dökerken bizim odun pisliklerini, çöpünü bulduğu yere bırakır.
yüz defa da söylesen o beyinciğine bir laf sokamadım.

en sonunda alıcam o çöpleri ağzından içeri sokucam gece uyurken.

ben bu kadar düşünceye bile razıyım ya ama yok anlamıyor.

bence de haline şükret benim eşim bahçemizde güller var onu bile akıl edip getiremiyor bir yaz geçti pasta poşetinde de olsa sonuçta alınmış müzik olmasa neye yarar tabi herkes ister herşey dört dörtlük olsun ama olmuyor işte biz onlar için bunu yapabiliyoruz onlarsa vakitsizliği çalışmalarını yorgunluklarını bahane olarak gösteriyorlar sanki biz yorulmuyoruz gözü senden başkasını görmesinde seni sevdiğini bil de varsın ormantik olsun dilerim herşey yine de gönlünce olur eşin çok romantik olur ve sen artık yeter istemiyorum diye konu açarsın mutluluklarrrr...

Kizlar bende odun sayilirim. Hediye vermeyi vs cok severim ama bu ozel gunlerden bildiginiz nefret ediyorum. Elim ayagima dolasiyor insallah surpriz yapmaz filan diye dua ediyorum resmen. Cunku surprizlerden hoslanmiyorum hemde hiiiiic. İlk erkek arkadasim ilk yil donumumuzde lalelerden cok guzel bir buket yaptirmisti. Cocuga once bir guzel saydim neden aliyorsun eve goturemem ben bu kocaman buketi annemlere rezil olurum diye sonrada bu kocaman seyi gorgusuz gibi nasil tasiyacagim diye bir dolu dirdir ettim. En sonda o koca buketi sinirlenip cope attim. Tam dayaklik bir vakkayim
Yine bir 14 subati haftalar oncesinden kutlamiyalim diye adamin basinin etini yiyip durdum. Cocuk gitmis bana guzellerguzeli bir muhabbet kusu almis cokta sahane bir kafesle 14 subatta getirdi. Ben yine bu seferde benim hayvan besleyip beslememek istedigime sen mi karar vericeksin diye bir ton saydim. Neyse kusu cope atmadim bu sefer merak etmeyin ama adamin kesin burnundan gelmistir.
En son bombamda erkek arkadasim askerden geldiginde elinde hayatimda gordugum en buyuk gul buketiyle geldi. Adam 30 kusur yasinda ilk kez bir kadina cicek almis hem de o karda kiyamette cicekcileri saatlerce dolasmis o kadar gul bulabilmek icin.Bende tuttum adama dedimki bu ne boyle bir hafta sonra kurur bu bari yiyecek bir sey alsaydin...
Basta odun sayilirim demistim ama ben odun bile olamam direkt tomrugum bu durumda. Ama hediye, surpriz, kutlama vs bende resmen travma yaratiyor elimde olmadan mala bagliyorum... hatta su an boyle bir topik acmak istedim baslikta "elimde olmadan mala bagliyorum" olabilir

kocanıza karşı ne kadarda saygılısınız böyle gözlerim yaşardı!!! çiçek ve pasta almış o günü unutmamış sizde odun die konu açmışsınız ayıplıyorum sizi.bide çiçek verirken heyecanlanıo die küçümsüyosunuzzz şaka gibi:) eşiniz evlenmeden öncede böyleymiş o yaştan sonra adamın değişmesini bekleyene ne denir acaba...

geçen ay doğum günüm vardı
sevgilim pasta, çiçek falan almadı
direkt beni kebapçıya götürdü
seninkinin bi ileri boyutunun nikah defterine imza atmamış hali bu da şükrett

cnm erkeklerin yüzde 99 odun + kütüktür onları yontmak gerek yontabilirsen tabi kadın ruhundan anlamıyorlar ama işlerine gelince öle bi anlıyolarki evlenince bitiyo aşk tutku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…