o kadar haklısınız ki :) ben yetimhaneye yardım yapıyordum önceden lisedeyken bir öğretmenimiz öncü olmuştu kullanmadığınız sağlam oyuncakları getirin yetimhaneye hediye edelim diye 7 koli oyuncak toplamıştık tüm okuldan :) ama çocuklar yoktu götürdüğümüzde tiyatroya götürmüşler :) bekledik gelmelerini o heyecanları görülmeye değer oluyor hatta eşimle depremzede bir çocuğa aile olalım başvuralım dedim eşimde sen çalışıyorsun kim bakıcak annem ikisine de bakamaz ki zaten deprem travması var yalnız kalmak zorunda olacak gündüz demişti vazgeçmek zorunda kaldımEvet bence deçok sevinirler, burda anonimiz o yüzden söylüyorum ben de yetimlere burs veriyorum,
Sizde iyi bir insansınız üzülmeyin ama artık seçici hayırsever olalım, anasız babasız çocuklara yardım edelim, her sene bi tane doğuranlara değil çünkü bunların mantalitesi şu ‘ yardım gelince cocuk rızkıyla doğar diyip yine korunmasız seks keyfi yapıyorlar yeni rehine veriyorlar sefalete’
onlara kaymakamlıklar yardım ediyor zaten,
biz yetimlerin öksüzlerin yanında olalım
hiç bu şekilde düşünmemiştimBen eğer bu kadar kafaya takıyor olsaydım dolandırılıp dolandırılmadığımı, "karşıda sütçü var oraya bıraksınlar" dediği sütçünün dükkanını, telefonunu bulurdum. Çünkü kadının adresi elimde zaten ufak bir Google aramasıyla karşıdaki sütçüyü de bulurdum ve arayıp bu kadına sık sık kargo gelip gelmediğini sorardım. Sütçüye bırakmanızı söylemesinden bana kadına gelen ilk yardım sizinki değil gibi geldi. Belki sütçü diyecek ki bu kadına gelen giden kargo çok falan. Oradan anlaşılırdı herhalde
yardım olaylarında pek bilgim yok ya bazen şey düşünüyorum . dün onu düşündüm. uyurken ben zor durumda kalsam asla yardım isteyemem ki bebeğim 3 aylıkken işe döndüm sırf daha iyi bir geleceği olsun diye . gencecik kadın çalışabilir. bebeği ile beraber iş bulabilir düşününce işin içinden çıkamıyorumSatiyorlar mama,bez türlerini insanlar bu işi ticarete dökmüş resmen sadece 1 mama değildir o emin olun başkalarından da geliyordur ki alınan mama pahalı olan mamaymis.
Konu sahibi dolandirilmista olabilir olmayadabilir tabi .
Konu sahibi arkadaşım belediye, kaymakamlık maddi durumu olmayanlara yardım yapıyor.
Her ay belirli miktar para yardımı,gıda,okula giden çocuk varsa kırtasiye yardımı,kömür yardimizl,süt ve bez yardımı yapanlarda var .
Arkadaşlar merhaba,
Ben bir ara instagramda bir gönderinin Altına yorum yapmış bir kadına denk gelmiştim .
Yeni doğum yapmış mama alamamış bebeğine bende içim cız etti benimde oğlum var kadına yardımcı olmak amacı ile mama göndermek istedim oda çok teşekkür edip kabul edemeyeceğini ellerinde olan varsa diye yazdığını söyledi saygıyla karşıladım kapattım konuyu aradan 9 ay sonra tekrar mesaj attı aşşağıda konuşmalar mevcut bende dedim ki o zaman kabul etmemişti şuan zor durumda demekki deyip yolladım mama buraya kadar hiç problem yok ama dün eşimle instagramdan reels videoları izlerken aşşağıda bir resim daha var onu gördük bende anlattım herşeyi oda diyor ki dolandırılmışsın
Dedim Ramazan paketi alıp yollayalım tutturdu dolandırılıyorsun çok safsın filan kalbim kırıldı size danışmak istedim sizce ? Konuşmalar burda ekte para yardımı yapmadım direk mama olarak yaptım para versem tamam da siz ne düşünüyorsunuz
bence dolandırılma yok mama göndermişsiniz sonuçta böyle düşünüp de yaptığınız sevaba gölge düşürmeyin sonuçta sizin niyetiniz belliArkadaşlar merhaba,
Ben bir ara instagramda bir gönderinin Altına yorum yapmış bir kadına denk gelmiştim .
Yeni doğum yapmış mama alamamış bebeğine bende içim cız etti benimde oğlum var kadına yardımcı olmak amacı ile mama göndermek istedim oda çok teşekkür edip kabul edemeyeceğini ellerinde olan varsa diye yazdığını söyledi saygıyla karşıladım kapattım konuyu aradan 9 ay sonra tekrar mesaj attı aşşağıda konuşmalar mevcut bende dedim ki o zaman kabul etmemişti şuan zor durumda demekki deyip yolladım mama buraya kadar hiç problem yok ama dün eşimle instagramdan reels videoları izlerken aşşağıda bir resim daha var onu gördük bende anlattım herşeyi oda diyor ki dolandırılmışsın
Dedim Ramazan paketi alıp yollayalım tutturdu dolandırılıyorsun çok safsın filan kalbim kırıldı size danışmak istedim sizce ? Konuşmalar burda ekte para yardımı yapmadım direk mama olarak yaptım para versem tamam da siz ne düşünüyorsunuz
bebekle iş bulmak öyle kolay değil bence,temizlik de olmaz garsonlukda bebekle nasıl olacakyardım olaylarında pek bilgim yok ya bazen şey düşünüyorum . dün onu düşündüm. uyurken ben zor durumda kalsam asla yardım isteyemem ki bebeğim 3 aylıkken işe döndüm sırf daha iyi bir geleceği olsun diye . gencecik kadın çalışabilir. bebeği ile beraber iş bulabilir düşününce işin içinden çıkamıyorum
ben dolandırıcı olsa bile takmazdım. Neden demeyin, hayattan özellikle işverenlerden çok daha büyük haksızlıklar gördüm. ben helal ederdim. Öyle durumum iyi falan değil, yıllardır işsizim. Ama kimse isteyerek dolandırıcılık bile yapmaz. Allah düşürmesin.Arkadaşlar merhaba,
Adresi yazıp google haritadan orurdugu eve kadar gorebilirsinizbende bilmiyorum ki adres bağcılardandı gecekondu mekanı mı acaba orası
Kimse bir insanı dolandırmak için 9 ay beklemez . Bu bir artı… ama bebek siz ilk yazıştığınızda yeni doğmuşsa 9 ay sonra , 9 aylık olacak ve bu bebeğe 2 numara mama istemesi doğru mu onu bilemedim??çünkü 3 numara olması lazım değil miydi ? Onun açıklaması da varsa bence içiniz rahat olsun. Çünkü gerçekten dolandırıcı hesaplar anında Yardım ister, bırakın 9 ayı 2-3 ay bile beklemez.Arkadaşlar merhaba,
Kendinizi suçlamayın.2 numara bebek maması için sizi dolandırmamıştır.tanımıyorum ki sosyal medyada fenomen annelerin gönderisine yorum yapmıştı bana da çocuğun videsunu atınca dayanamadım
Siz çok iyi birisiniz..bu yönden düşününce de evet dolandırılmış olmam ihtimal gerçekten psikolojim bozuldu haberlerde gördüğüm ölüme terkedilen bebekler geliyor aklıma bir şekilde destek olayım istedim
Şaka mı bu? Eşinize oscar lazim. Bi paket mamadan yola çıkıp kendini dolandırılmış adledebilen adam başkasının çocuğuna ömür boyu babalik mi yapacak :)) şartlar elverse yapacak nerdeyse gibi konuşmuş sizi baya saf sanıyor bence.o kadar haklısınız ki :) ben yetimhaneye yardım yapıyordum önceden lisedeyken bir öğretmenimiz öncü olmuştu kullanmadığınız sağlam oyuncakları getirin yetimhaneye hediye edelim diye 7 koli oyuncak toplamıştık tüm okuldan :) ama çocuklar yoktu götürdüğümüzde tiyatroya götürmüşler :) bekledik gelmelerini o heyecanları görülmeye değer oluyor hatta eşimle depremzede bir çocuğa aile olalım başvuralım dedim eşimde sen çalışıyorsun kim bakıcak annem ikisine de bakamaz ki zaten deprem travması var yalnız kalmak zorunda olacak gündüz demişti vazgeçmek zorunda kaldım
Dolandırılmış da olabilirsin, birine yardım etniş de… o kadının evine gitmeden kimse bunu bilemez o yüzden kocan net konuşmasın.Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?