Bir evlenmek icin tum haklarinizdan vazgecmissiniz. Geri alabilir misiniz bilmiyorum ama gizli gizli sigara icecegim demeyin, gercekten esinden gizli sigara ictigini soyleyen kadinlari duyunca kocalarinin burnu ve gozu olmadigini dusunuyorum yuh artik diyorum.Kavga etmemek icin ve esimin tepkisini tahmin ettigim icin sakladim ama ortaya cikti, annemden babamdan saklamamis asi bi sekilde soylemistim 20 li yaslarimda basladigim zaman.
Esim tutucu ve dindar benim ailem cok modern, aile farkimiz cok. kiyafetime ickiye sigaraya herseye karisir ve kesinlikle istemio bunlari evlenmedende konusmustuk
Su andan sonra nasil o haklarimi geri alabilirim bilmiorum alsamda benden bosanmak isteyecegini dusunuyorum veya en iyi ihtimalle kabul etti (imkansiz) o zamnda hayat tarzimizin cok farklilasacagini dusunuyorum, ben ona uyum sagladim hep
Bir evlenmek icin tum haklarinizdan vazgecmissiniz. Geri alabilir misiniz bilmiyorum ama gizli gizli sigara icecegim demeyin, gercekten esinden gizli sigara ictigini soyleyen kadinlari duyunca kocalarinin burnu ve gozu olmadigini dusunuyorum yuh artik diyorum.
Bir evlenmek icin tum haklarinizdan vazgecmissiniz. Geri alabilir misiniz bilmiyorum ama gizli gizli sigara icecegim demeyin, gercekten esinden gizli sigara ictigini soyleyen kadinlari duyunca kocalarinin burnu ve gozu olmadigini dusunuyorum yuh artik diyorum.
yok canim gizli içiyorum.ama tabi arada yakalaniyorym.zaten çok fazla icmiyorum günde 4-5 adet gibi birşey ama eşim çok karşı sigarayaKarismalari bi bakima iyi en azindan cok cok icemeyiz cunku sigara sagligimiza zararli sonucta, sen nasil iciyosun peki? Esin goruyomus demekki saklamiyosun?
Karışması çok kötü bisey ya kendilerini evin patronu sanıyorlar. Bende de deli cesareti var. Bigun yakalanmam umarım. O uyuyunca içiyorum mutfakta. Bakıyorum başladı horlamaya. Hemen ilk işama ne yalan söyliyim ben hiç pişman olmuyorum. Bazen de sabah o uyanmadan içiyorum.Eşimin uykusu cok ağırdır. Ondan faydalaniyorum.
O nasıl bi üsluptur allahım.
Gören de bi şey oldu sanar.
Çok üzüldüm canım ya. Bu kadar tepki vermeleri çok kötü. Bırakman en iyisi sanırım. Umarım ben de yakalanmadan bırakırım.
Kalan sigaralarla affet yazsonra da kırıp çöpe at bunu videoya çek yolla "bi daha içersem 10 kilo alayım" de
Dışardaki çocuklar korktu yeminle kahkahamdanKalan sigaralarla affet yazsonra da kırıp çöpe at bunu videoya çek yolla "bi daha içersem 10 kilo alayım" de
Amin canım Allah kahkahalarını artırsınDışardaki çocuklar korktu yeminle kahkahamdanhep gülesin inşallah
Amin hepimizinkini inşallahAmin canım Allah kahkahalarını artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?