Eşim sigara içerken yakaladı ne yapmalıyım

Evet.. tesekkur ederim insallah..

Esim kendini haksiz duruma dusurdu soyledikleriyle, sinirini benden cikardi beni ezerek.
Ben bisey yapmiyorum oda konusmuyo zaten. Bakalim ne olacak normalde esim konusmak istemez kavgadan sonra, sessiz ve uzak kalmak ister bende hemen cozelim konusalim’ciyim. Ben konusmak istedigim zaman beni tersler ve ustelersem sonu hakarete varir..
Onlarca kez bundan biktigimi istemedigimi soylesemsede durum bu..
gurur kirici bisey tabi.

Eşiniz doğru demiş. Onun gibi laf edenin yüzüne bakılmaz...iyi düşünün

Nasıl ya? Konuşmamak nedir? Çocuk gibi trip atmanın anlamı ne...

Sigara bu yani farzet ki kola içiyorsun kendisi içmiyor diye bu şekilde ezmeye ne hakkı var? Eşinin attıgı trip çok yersiz ergen gibi...

Ben sigara içiyorsam eşime değil babama dahi hesap vermem, kocaman insanlarız çocuk değiliz ki... Hiç birşey yapma şirinlik falan da yapma hatta ondan daha çok sen trip at ona anlasın verdiği tepkinin anlamsız olduğunu...

Bende yakalanmistim esim oturup guzelce konustu benimle konusmanin sonrasinda cebinden sigara paketi cikartti azaltarak birakmaya calis dedi kusmek cozum degilki

bir insan ne olursa olsun eşine o iğrenç kelimeyi yakıştırmaz

Bile isteye kendinizi kanser ediyorsunuz. Akciğer kanserinin en büyük sebebi sigaradır. Ailevi faktörler degil.

Bile isteye para vererek kanser oluyorsunuz.

Esiniz tepkisinde son derece haklı. Siz de hem kendinizi hem de sizi sevenleri düşünerek içmeyin şu zıkkımı. Yazık günah gencecik insansınız

Düzeltme: pardon ben Eşinizin sonraki söylemlerini okumamışım. Cok ayıp cok cok ayıp! İnsan karısına bunu nasıl yakıştırır! Tepkinizi koyun lütfen. Cok ağır laflar bunlar. O söylediklerini ona yedirin

eh işte hayat adam sigara içene içki içene yollu demiş tükürdüğünü yalayıp öyle etiketlediği insanlardan biriyle evlenmiş
böyle kafa yapısındaki adamlarla evlenip aynı yatağa giren kadınlara da anlam veremiyorum.

Onun kızdığı ne içtiğin sigara nede söylediğin yalan. Onu aptal yerine koyduğunu ve arkasından iş çevirdiğini düşünüyor.
En son ettiğiniz kavgayı hatrla. Ve o kavgayı bahane et. “Çok canım yanmıştı başladım bana şunları demiştin diye üste çık bida almam söz veriyorm de.

yarın sabahtan itibaren kocamla konuşmayıp evi terk edecem
umarım siğarayı bırakmasına fayda eder ,

eve gelince ' hele bir sor niye başladın de sor sor ' de bakalım sorarsa söylersin ,

şaka bir yana bir kça gun küser sonra barışır herhalde

Sigarayi bahane etmiş uzatmanın sebebi başka.. ozur dileneck birsey yapmadin

Bende eşimin baskısı ve ısrarıyla evlenmeden önce bırakmıştım hamilelikte dahil üç yıl içmedim Doğumdan sonra stres ve depresyonla bir iki derken başladım yine ve gizli içiyordum szin gibi tam iki yıl giZli içtim ve geçen sene yakalandım.Baştan yine tepki gösterdi afra tafra şöyle böyle derken, bende konuştum söyledim. böyle böyle sebeblerim var yanlış olduğumu biliyorum ama tek kaçışım felan ayda üç paket filan içerim şimdi ayda üç paketi geçmeyecek şekilde bıraktı tepki göstermeyi.

ben anlamiyorum ya herkezin kendi vucudu kendi karari kendi cigeri arkadas kimse karisamaz ki bende esimden gizli sakli iciyom da ondan bu ofke

Merhaba, haklisin sagligima zarar veriyor tabiki ustelik 3 sene once birakmis bi insan olarak tekrar ayni hataya dusmem kendime ayip ama iste esimi goruyosun insan icmesinde ne yapsin, yalnizliktan esimin ettigi agir laflardan, ailemden uzakta yurtdisinda yasiyorum.
Ona gore yeterki onu dinleyeyimde gerisi onemli degil o sagligim icin soylemiyo zaten buna eminim , o sigara icen ozgur bi kadin istemiyo, ve surtuk olurmusum icersem.
E benle tanistiginda iciyodum? Evlenme teklifi ettiginde bile iciyodum yani.
Ne diyim bilmiyorum. Konu sigara degil artik ben suclu bile hissetmiyorum, o soyledikleriyle kendini cok daha haksiz bi konuma getirdi.

Iste kendi kendime bi karar almisim onun arkasindan is yapiyorum onun onaylamadigi birseyi hemde, nasil kendi kararlarimi alirim ben, esas konu bu esim icin, ondan zaten diyo daha kim bilir neler yapiosunda bu ortaya cikani diye. Icki icmemde yasak cunku.
Cok yasaklar var bu iliskide, sigara icmemi sagliga zararli oldugu icin degil beni ozgurlestirdigi icin, onun istemedigi biseyi kendi kafama gore yaptigim icin istemiyo ve sorun ediyo. Diyoki burasi benim evim benim kurallarim gecerli kendi evine git istedigini yap.
Sanki es degil baba ve cocuk iliskisi.

Ama bu ithamlar bu sözler çok ağır değil mi? Ne demek benim evimde benim kurallarım geçer, kendi evinde naparsan yap...

Eş ilişkisinden çok patron işçi ilişkisi sanki, çekilecek gibi değil inan bana...

Bi insan sigarayi birakmisken neden baslar?
Cok mu matah bir sey bu.
Icmeyin bi daha sigara yeter. Konusur zaten sizinle.
Sacmalik bence iradesi olan yetiskin bi insan bu kadar zararli bi seye bile isteye basliyor.

Ama bu ithamlar bu sözler çok ağır değil mi? Ne demek benim evimde benim kurallarım geçer, kendi evinde naparsan yap...

Eş ilişkisinden çok patron işçi ilişkisi sanki, çekilecek gibi değil inan bana...

zor gercekten, zor bi iliskimiz var, hani akip gitmiyo hep bi zorluklar oluyo aramizda, bende bazen cok kontrolcu karisan ve ilgi bekleyen biriyim. ama sigara icmek icki icmek icin izin almam gerekmiyo, ki icki icersem zaten bosanir benden.

Bi insan sigarayi birakmisken neden baslar?
Cok mu matah bir sey bu.
Icmeyin bi daha sigara yeter. Konusur zaten sizinle.
Sacmalik bence iradesi olan yetiskin bi insan bu kadar zararli bi seye bile isteye basliyor.

sigaraya baslama sebebim yalnizlik , yalniz hissetmek, esimin cok seyahat etmesi ve o arada benimde sigara icmeye baslamam. yarin tekrar gidiyo ve 10 gun olmayacak, icmezsem baslamam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…