Bakın bir anlaşma yapılmış olabilir, sözler verilmiş olabilir ama siz insansınız zaafiyet gösterebilirsiniz. Bu sizin her hakareti hak ettiğiniz anlamına gelmez.
Artı suç eşinizde. Baskı gizliliği berabeirnde getirir.
Keşke sigara içen kadın yolludur kafasında biriyle hiç başlamasaydınız. Sadece bu yaftası sebebiyle bile kadını değersiz gören biri olduğunu kanıtlamış zaten.
Sağlığım için korkuyor deseydiniz adam sizi düşünüyor derdim
Çok pahalı içme diyor deseydiniz adam bildiğin cimri deedim
Ama sizin ki takıntılı ve saygısız biri.
Hakkınızda hayrlısı olsun.
Bir de sorun sadece
Oha ben bile bu kadar abartmamıştım
En fazla ağladım niye içiyosun diye
Eşiniz olayı başka bi boyuta getirmiş
O laflardan sonra ben zaten barışmazdım sizin yerinizde olsam
Seyahate de bugünden çık git derdim herhalde
bir insan ne olursa olsun eşine o iğrenç kelimeyi yakıştırmazBunun icinde gecmisler olsun.. ne manyak insanlar var gercekten ya hastalik hastasimidir nedir, canim benimkinin durumu baska.
Acikca dedi iste sigara icen kadin yolludur. Bu yuzden istemio icmemi saglik dese onu bile anlicam, yok boyle bi “ozgur” goruntu vermiyim
Diye istemiyo ya. Herseyimede karisti ben karistirttim denize girmemden kiyafete ickiye sigara kadar.
Ben sigara icerek kendime zarar verdim ve esimden gizleyerek ayip ettim( ama az cok neden gizledigimi anlamissinizdir ) Bunlarida ictenlikle anlattim, anlattikca aptal yuzsuz gurursuz oldum bana hakaretler etti, e ben sigara icerken sucluyumda esim bu laflari soylerken hic degil ?
Nasi bi haksizlik bu
Sigara bahaneSigaradan nefret ederim ama bu nasıl bir tepki ya ?
Hiç haklı falan değil eşiniz,küçük çocuk musunuz ya.Vücut sizin vücudunuz,kimsenin karışmaya hakkı yok.
Onun kızdığı ne içtiğin sigara nede söylediğin yalan. Onu aptal yerine koyduğunu ve arkasından iş çevirdiğini düşünüyor.Bencede tepkisi çok fazla, mesajla bunları yazdım ama okumadı bile ve evden çıkmadan öncede konuşmadı.
Eşim içkide içmiyo evlendiğimizden beri ve bende onun yüzünden bırakmıştım, sigarayada baya tepki verdi sakladığım içinmi yoksa acaba içkide içiomudur falan diye mi düşündü bilmiyorum.
İçmek istemiyorum bende, eğer tekrar büyük alışkanlık haline dönerse zor bırakırım. Ama eşimin bu kadar karışmayan biri olmasını isterdim..
Sigarayi bahane etmiş uzatmanın sebebi başka.. ozur dileneck birsey yapmadinEvet, terbiyesiz ve alakasiz bi bakis acisi. Bide burasi benim evim benim kurallarim diyo, sanki babam, babalar anneler der ya kendi evinde naparsan yap evlenene kadar bizim dedigimiz olcak. E esimin eviyse burasida heralde ben olunce yapcam istediklerimi??
Bile isteye kendinizi kanser ediyorsunuz. Akciğer kanserinin en büyük sebebi sigaradır. Ailevi faktörler degil.
Bile isteye para vererek kanser oluyorsunuz.
Esiniz tepkisinde son derece haklı. Siz de hem kendinizi hem de sizi sevenleri düşünerek içmeyin şu zıkkımı. Yazık günah gencecik insansınız
Düzeltme: pardon ben Eşinizin sonraki söylemlerini okumamışım. Cok ayıp cok cok ayıp! İnsan karısına bunu nasıl yakıştırır! Tepkinizi koyun lütfen. Cok ağır laflar bunlar. O söylediklerini ona yedirin
Nasıl ya? Konuşmamak nedir? Çocuk gibi trip atmanın anlamı ne...
Sigara bu yani farzet ki kola içiyorsun kendisi içmiyor diye bu şekilde ezmeye ne hakkı var? Eşinin attıgı trip çok yersiz ergen gibi...
Ben sigara içiyorsam eşime değil babama dahi hesap vermem, kocaman insanlarız çocuk değiliz ki... Hiç birşey yapma şirinlik falan da yapma hatta ondan daha çok sen trip at ona anlasın verdiği tepkinin anlamsız olduğunu...
Iste kendi kendime bi karar almisim onun arkasindan is yapiyorum onun onaylamadigi birseyi hemde, nasil kendi kararlarimi alirim ben, esas konu bu esim icin, ondan zaten diyo daha kim bilir neler yapiosunda bu ortaya cikani diye. Icki icmemde yasak cunku.
Cok yasaklar var bu iliskide, sigara icmemi sagliga zararli oldugu icin degil beni ozgurlestirdigi icin, onun istemedigi biseyi kendi kafama gore yaptigim icin istemiyo ve sorun ediyo. Diyoki burasi benim evim benim kurallarim gecerli kendi evine git istedigini yap.
Sanki es degil baba ve cocuk iliskisi.
Ama bu ithamlar bu sözler çok ağır değil mi? Ne demek benim evimde benim kurallarım geçer, kendi evinde naparsan yap...
Eş ilişkisinden çok patron işçi ilişkisi sanki, çekilecek gibi değil inan bana...
Bi insan sigarayi birakmisken neden baslar?
Cok mu matah bir sey bu.
Icmeyin bi daha sigara yeter. Konusur zaten sizinle.
Sacmalik bence iradesi olan yetiskin bi insan bu kadar zararli bi seye bile isteye basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?