- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Kararınızı vermişsiniz zaten.Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.
O istemiyor ben istiyorum iş boşanmaya kadar geldi bu mesele yüzünden. Bir sigara için benden vazgeçecekse zaten bitsin dedim bende. Onu ikna etme yöntemim olabilirim acaba güzellikle konusma neler diyebilirimBırakma düşünceniz yokmuş zaten ortada dert göremedim bu konuda.
Bıraktım uzun seneler içmedim zaten ama sigarayı seviyorum ilginç bir sekilde. İçmediğim zamanlarda rüyalarımda içiyordum beni mutlu ediyor gercekten. Eşimin yanında da mümkün olduğunca içmiyorum kokusu rahatsız ediyor diye. O yokken balkon da içiyorum dikkat ediyorum gözüne gözüne sokmuyorumdaEsiniz icin degil kendiniz icin bıraksanız iyi olmaz mı? bende eşimden birakmasini istedim önce onun sagligi sonrada kendi sagligim icin. Çünkü onun yanında bende içmiş kadar oluyordum. Ve herşey sigara kokuyordu çok kötüydü eşinizi haksız bulamadım o yüzden.
Biliyorum bende içmediğim zaman içenlere kızıyorum ne kadar kötü koktuğu ile ilgili ama iştee..Eşiniz dediği için değil de kendi sağlığınız ve bütçeniz için bırakabilirsiniz, inanın içmeyen insanlara çok kötü kokuyor
Cok haklısınız bende ne yaptıysam vazgeçmedi olmuyor. Ben onu maddi kayıplarımız ve bu mesele yüzünden terk etmedim ama o beni bir sigara içiyorum diye gözden cıkarma ya meraklıaslında kısasa kısas inat olarak değilde kendi sağlığınız için siz karar verebilirsiniz sigara konusuna eşinizin yaptıklarına gelince bir insan 7 sinde beyse 70 inde odur misali değiştirmek zor bunlar yorucu ben yıllarca kumar vs.. kötü huylardan vazgeçiremedim en sonunda bıraktım gitti duyuyorum adam hala devam ediyomuş yuvası yıkılmış ders almamış düşün hiç uğraşıp kendini yorma olmuyosa adamı bırak gitsin .. sevgiler
Ben de sigara kullanıyorum ama başkası istiyor diye bırakmam herhalde. Daha doğrusu öyle bir ilişkim yok kaldı ki siz evlisiniz. Durum daha farklıdır sizin için.O istemiyor ben istiyorum iş boşanmaya kadar geldi bu mesele yüzünden. Bir sigara için benden vazgeçecekse zaten bitsin dedim bende. Onu ikna etme yöntemim olabilirim acaba güzellikle konusma neler diyebilirim
sebep arıyanın bahanesi çok olur, eee tabi kadın fedakar çeker erkek de en ufacık şeyde resti çeker seni anlamayı düşünmez böyle benciller bazılarıCok haklısınız bende ne yaptıysam vazgeçmedi olmuyor. Ben onu maddi kayıplarımız ve bu mesele yüzünden terk etmedim ama o beni bir sigara içiyorum diye gözden cıkarma ya meraklı
Derdi başka olmasın adamın.Hemen mevzu boşanmaya gelmisO istemiyor ben istiyorum iş boşanmaya kadar geldi bu mesele yüzünden. Bir sigara için benden vazgeçecekse zaten bitsin dedim bende. Onu ikna etme yöntemim olabilirim acaba güzellikle konusma neler diyebilirim
Aşırı nefret ederim sigaradan kokusundan eşim birkaç metre ötede içse balkonda ben yine bogulurum.Ama adamı bu sebeple boşamam.Çikolata bağımlısı olsanız ve buna karışsa evet sizin hayatınız sizin karariniz derdim ama sigara içip de leş gibi kokmayan görmediğim için zavallı eşinizin neler çektiğini anlayabiliyorum.
Üzerinize, saçınıza, ellerinize siniyor. Ne kadar duzenli agiz bakimi da yapsaniz içiniz kokuyor. İnsan cinsellikten de soğuyor oyle olunca.
Boşanmaya gidecek kadar haklı bir konu ama sizin birakmaya niyetiniz yokmuş.
Ne diye konu açıyorsunuz o zaman?
15 sene bırakmışken keşke tekrar başlamasaydınız. Ama çok haklısınız.
Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebepleBen de sigara kullanıyorum ama başkası istiyor diye bırakmam herhalde. Daha doğrusu öyle bir ilişkim yok kaldı ki siz evlisiniz. Durum daha farklıdır sizin için.
Neden bu kadar karşı mesela? Günde kaç tane içiyorsunuz? Ben koku konusunda dikkat ediyorum, diş bakımını falan aksatmamak lazım. Çok kullanıyorsanız azaltabilirsiniz.
Cok hassas bu konuda. Tek derdi de bu gercekten. Bırakmam için olumlu olumsuz her yolu denedi Ama ben beni anlamasını ve rahat bırakmasını istiyorumDerdi başka olmasın adamın.Hemen mevzu boşanmaya gelmis
Hem istemediği halde sigaraya başlamışsın hem de ağız bakımına önem vermiyorsun. Adam ne yapsın sinir olmayipSigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?