Eşim sigara içmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nikimiferihakoydum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
524
760
303
Konya
Merhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
15 yıllık evliyim, eşim sigara kullanmıyor o istemediği için bende bırakıp içmedim. Artık içmeye başladım eşim bu konuda cok sorun cıkarıyor işi boşanmaya kadar götürmekle tehdit ediyor, her yolu denedi ama bırakmayacağımı söyledim. Cok rahatsız oluyor ama bu da benim kararım. Oda yapma dediğim seyleri 15 sene boyunca yaptı ne dedim ne ettiysem vazgeçmedi. Mesela borsa forex borc verme alamama addia gibi maddi kayıplarımız cok oldu. Halada devam ediyor bu sebeple bende kendimde hak görüyorum. O istediğini yapıyor söz dinlemiyor madem bende içerim artık deyip başladım ve gayette mutluyum. İçince rahatlıyorum. Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.

Esiniz icin degil kendiniz icin bıraksanız iyi olmaz mı? bende eşimden birakmasini istedim önce onun sagligi sonrada kendi sagligim icin. Çünkü onun yanında bende içmiş kadar oluyordum. Ve herşey sigara kokuyordu çok kötüydü eşinizi haksız bulamadım o yüzden.

Bırakma düşünceniz yokmuş zaten ortada dert göremedim bu konuda.
O istemiyor ben istiyorum iş boşanmaya kadar geldi bu mesele yüzünden. Bir sigara için benden vazgeçecekse zaten bitsin dedim bende. Onu ikna etme yöntemim olabilirim acaba güzellikle konusma neler diyebilirim

Bıraktım uzun seneler içmedim zaten ama sigarayı seviyorum ilginç bir sekilde. İçmediğim zamanlarda rüyalarımda içiyordum beni mutlu ediyor gercekten. Eşimin yanında da mümkün olduğunca içmiyorum kokusu rahatsız ediyor diye. O yokken balkon da içiyorum dikkat ediyorum gözüne gözüne sokmuyorumda

aslında kısasa kısas inat olarak değilde kendi sağlığınız için siz karar verebilirsiniz sigara konusuna eşinizin yaptıklarına gelince bir insan 7 sinde beyse 70 inde odur misali değiştirmek zor bunlar yorucu ben yıllarca kumar vs.. kötü huylardan vazgeçiremedim en sonunda bıraktım gitti duyuyorum adam hala devam ediyomuş yuvası yıkılmış ders almamış düşün hiç uğraşıp kendini yorma olmuyosa adamı bırak gitsin ama seni mutlu eden şeyleride bırakma .. sevgiler

Cok haklısınız bende ne yaptıysam vazgeçmedi olmuyor. Ben onu maddi kayıplarımız ve bu mesele yüzünden terk etmedim ama o beni bir sigara içiyorum diye gözden cıkarma ya meraklı

O istemiyor ben istiyorum iş boşanmaya kadar geldi bu mesele yüzünden. Bir sigara için benden vazgeçecekse zaten bitsin dedim bende. Onu ikna etme yöntemim olabilirim acaba güzellikle konusma neler diyebilirim
Ben de sigara kullanıyorum ama başkası istiyor diye bırakmam herhalde. Daha doğrusu öyle bir ilişkim yok kaldı ki siz evlisiniz. Durum daha farklıdır sizin için.

Neden bu kadar karşı mesela? Günde kaç tane içiyorsunuz? Ben koku konusunda dikkat ediyorum, diş bakımını falan aksatmamak lazım. Çok kullanıyorsanız azaltabilirsiniz.

Cok haklısınız bende ne yaptıysam vazgeçmedi olmuyor. Ben onu maddi kayıplarımız ve bu mesele yüzünden terk etmedim ama o beni bir sigara içiyorum diye gözden cıkarma ya meraklı
sebep arıyanın bahanesi çok olur, eee tabi kadın fedakar çeker erkek de en ufacık şeyde resti çeker seni anlamayı düşünmez böyle benciller bazıları keyfinden taviz verme

Çikolata bağımlısı olsanız ve buna karışsa evet sizin hayatınız sizin karariniz derdim ama sigara içip de leş gibi kokmayan görmediğim için zavallı eşinizin neler çektiğini anlayabiliyorum.

Üzerinize, saçınıza, ellerinize siniyor. Ne kadar duzenli agiz bakimi da yapsaniz içiniz kokuyor. İnsan cinsellikten de soğuyor oyle olunca.

Boşanmaya gidecek kadar haklı bir konu ama sizin birakmaya niyetiniz yokmuş.

Ne diye konu açıyorsunuz o zaman?

Derdi başka olmasın adamın.Hemen mevzu boşanmaya gelmis

Aşırı nefret ederim sigaradan kokusundan eşim birkaç metre ötede içse balkonda ben yine bogulurum.Ama adamı bu sebeple boşamam.

15 sene bırakmışken keşke tekrar başlamasaydınız. Ama çok haklısınız.

Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple

Sigara içen insanla öpüşmek istemem,beraber uzun araba yolculugu yapmak, tatile gitmek, sevişmek istemem. Çünkü hem kötü kokarlar hem de devamlı keyif sigarası,stres sigarası, kaç saat icemeyecegim sigarası, yemek yani sigarasi, seks sonrası sigarası...devamlı bunlarla temas etmek istemem.
Bosanmaya kadar gidecek bir şey mi bilmem ama ben de istemezdim, eziyetten farksız sigara icenle aynı evde yaşamak . Şu anki evimde annem ve babam içiyor, sadece mutfakta ve ben yokken iciyorlar. O bile bana batıyor, bıktım sigaralarindan

Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple
Hem istemediği halde sigaraya başlamışsın hem de ağız bakımına önem vermiyorsun. Adam ne yapsın sinir olmayip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…