Eşim sigara içmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız işin o boyutu cidden çekilmez içmeyen kişi için. Ama ben balkonda ve o yokken içiyorum onu Rahatsız etmemeye calısıyorum. Ben bırakmak istemiyorum oda içmeme istemiyor cıkmaza girdik onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum

Bencede birakmayin,hatta bi kahve yapin sigaranin yanina gözü onunde icin bakalim napacak

Hem istemediği halde sigaraya başlamışsın hem de ağız bakımına önem vermiyorsun. Adam ne yapsın sinir olmayip
Zaten öpüşen bir çift değiliz ki ne önemi var ağzımın temiz olmasının. O mantıkla ilerliyorum

Sizin o saydığınız konulardan dolayi bosanma hakkiniz vardi tabi, onun da bu konudan dolayi bosanmaya hakki var. Ki görüyorum ki ikiniz de birbirinizden memnun degilsiniz, ee bosanin o zaman.

Not: bence sigara kullanmak, hele de sonradan baslamak benim icin gecerli bir bosanma sebebi

hayat insanlar yaşantı öyle stresli yorucuki herkesin stres atma mutluluk keyif anlayışı farklı en önemlisi bu farklılıklara rağmen saygılı olup empati kurabilmek sonuç odaklı değil çözüm odaklı olmak bence!!!!! yani kendinizce sizi mutlu ediyosa sigarayı bırakmayı değil kişisel bakımı önemli tutabilirsiniz el ağız temizliği koku parfüm gibi sağlığa gelince gerçekten içende ölüyoo içmeyende geçende rutin kontrollerimde tanıştığın çok şeker bi amca 20 yıllık diş doktoruyum ağzıma sigara alkol sürmedim dedi kalp krizi geçirmiş kaç damar tıkalı vs.. konuştuk yanindiyeceğim oki insan nasıl mutluysa öyle yaşasın ve saygı duyulsun

Borç verme ve iddia dışında üzerinde düşünmek gereken bir durum yok. Evliliklerde ki en gereksiz ve saçma şey misilleme yapmaktır. Sigara içmeye devam edersiniz veya etmezsiniz ama missilleme yapmanız net yanlış. Evlilik her konuda uyum sağlamayı gerektirmez bunu kabullenmek gerekir. Eşimle ben de uzlasamadigimiz konular yaşıyoruz o sigara içmeye başlamıştı ben istediğim için bıraktı. Onun için çok zor bir süreçti, baya zorlandı ama bıraktı. Ayrıca aynı kefeye koymaya çalıştığınız şeyler aynı kulvarda bile değil

Aşırı nefret ederim sigaradan kokusundan eşim birkaç metre ötede içse balkonda ben yine bogulurum.Ama adamı bu sebeple boşamam.
Cinsellik yaşayamayacak seviyeye geldiysem ben boşarım.

Çok guzel manken gibi bir ogretmenim vardi. Giyinir kuşanır baktirirdi kendine. Ama yanina soru çözdürmeye gidince ağzının korkusundan duramazdim.

Adam da benim kadar hassassa boşanmakta haklı.

Eşimizi iğrenmeden öpemeyeceksek niye evli kalıyoruz ki?

Size cok katılıyorum. Zaten sigara içme işini çözsek kabul etse bende dikkat ederim temiz bir insanım ama o böyle yaptıkça kendimi iyice bırakıyorum.

Biraz daha açabilir misiniz konuyu, dikkatimi çekti yorumunuz yararlanmak isterim fikrinizden

Zaten öpüşen bir çift değiliz ki ne önemi var ağzımın temiz olmasının. O mantıkla ilerliyorum
O nasıl evlilik öyle anlamadım. Tek sorunun, boşanma konusunu açmasının sebebi sadece sigara mi? Sanki iki taraflı çok şey birikmiş gibi duruyor
Madem o varken icmiyorsunuz o zaman paket almayı bırakacağınizi ama tek tük içeceğinizi söyleyin, o gelmeden için sadece . Gelmeden de dişlerinizi fırçalar,evi havalandirirsiniz. Böylece buyutmez olayı

Pis insan başka birşey.Her sigara içen böyle değil ki .

Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple
Haksızsınız o zaman, ağız bakımınıza en başta kendiniz için önem göstermeniz gerekiyor zaten. Mesela ben yanımda diş fırçası, naneli sakız taşırım sürekli. Dışarıda çok içtiğim bir ortam olursa ben bile kendimden rahatsız olduğum için dikkat ederim.

Sigara içen insanın içmeyene eziyeti de çok oluyor ya kendimden de biliyorum. Bir mekana gidince sigara içilmeyen yerde 'ama burada oturamam kiiii' muhabbeti bile yorucu yani. Rahatsız olan da sonuçta eşiniz sürekli aynı ortamı paylaştığınız insan. Evlenirken içmeyip sonradan başladıysanız rahatsız olmakta tamamen haksız değil yani. Çok içiyorsanız azaltın dediğim gibi günde bir paket falan içiyorsanız zaten ağır kokarsınız.

Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple
Bence siz eşinize gıcıklık olsun madem sen maddi kayıplar verecek şeyler yapıp vazgeçmiyorsun diyerek tekrar başlamışsınız sigaraya.
İnsan normalde de ağız bakımına dikkat etmeli ama sigara içenler için bu daha fazla olmalı, sizde rahat rahat ağız bakımıma dikkat etmiyorum zaten öpüşmüyoruz demişsiniz esinizden önce kendiniz için dikkat etmeniz gerekir zaten. Düşüncelerinizi pek sağlıklı bulmadım.

Son düzenleme:
Haklısınız teşekkür ederim

Sigara ile borsa aynı şey değil. Sigara içmeyen insan kokusundan dumanından inanılmaz rahatsız oluyor. Ben de çok rahatsız olurum ve sevgilime direkt dedim eğer sigarayı bırakmazsan beni unut diye. Her şeyden önce öpüşeceksin leş gibi tadı kokusu ayyyy gerçekten çok kötü. Eşiniz haklı diyorum ben.

Bu konuda ikinizde bosanmayi goze almissiniz. Sizin karariniz net. Eger o sizi bu halinizle kabul ederse yurur bu is. Olmazsa da bosanirsiniz artik yapcak bisey yok gorunuse gore...

Bir de, surekli sigara kokan biri beni rahatsiz ederdi. Ben de istemezdim. Kocam da baslasa, banane icince rahat ediyorum dese, bosanmayi bile goze alsa benle.. bu birazda kumar oynamayi cok seviyorum, banane, bosancaksan bosan demek gibi birsey. bir halta faydasi olmayan, zarari olan birseyden vazgecmemek icin esi bile gozden cikarmak. mantiksiz.. ama iste sizin akliniza yatiyorsa bosanin rahat rahat sigaranizi icin. efkarlandikca benim icin de yakin bi dene

Evet birazda ona ders vermek için de olabilir bilemiyorum

Size cok katılıyorum. Zaten sigara içme işini çözsek kabul etse bende dikkat ederim temiz bir insanım ama o böyle yaptıkça kendimi iyice bırakıyorum.
inan zaman zaman hepimiz salıyoruz hersaniye lavanta kokan yoktur bence o yüzden güzel canını hiç sıkma değmiyo çünkü sonra daha çok sigara içmeye teşvik ediyolar insanı sinir edip hayırlı akşamlar şimdi yap bi kahveni yak sigaranı oku yorumlarını öptüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…