- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Haklısınız işin o boyutu cidden çekilmez içmeyen kişi için. Ama ben balkonda ve o yokken içiyorum onu Rahatsız etmemeye calısıyorum. Ben bırakmak istemiyorum oda içmeme istemiyor cıkmaza girdik onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorumSigara içen insanla öpüşmek istemem,beraber uzun araba yolculugu yapmak, tatile gitmek, sevişmek istemem. Çünkü hem kötü kokarlar hem de devamlı keyif sigarası,stres sigarası, kaç saat icemeyecegim sigarası, yemek yani sigarasi, seks sonrası sigarası...devamlı bunlarla temas etmek istemem.
Bosanmaya kadar gidecek bir şey mi bilmem ama ben de istemezdim, eziyetten farksız sigara icenle aynı evde yaşamak . Şu anki evimde annem ve babam içiyor, sadece mutfakta ve ben yokken iciyorlar. O bile bana batıyor, bıktım sigaralarindan
Bencede birakmayin,hatta bi kahve yapin sigaranin yanina gözü onunde icin bakalim napacakMerhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
15 yıllık evliyim, eşim sigara kullanmıyor o istemediği için bende bırakıp içmedim. Artık içmeye başladım eşim bu konuda cok sorun cıkarıyor işi boşanmaya kadar götürmekle tehdit ediyor, her yolu denedi ama bırakmayacağımı söyledim. Cok rahatsız oluyor ama bu da benim kararım. Oda yapma dediğim seyleri 15 sene boyunca yaptı ne dedim ne ettiysem vazgeçmedi. Mesela borsa forex borc verme alamama addia gibi maddi kayıplarımız cok oldu. Halada devam ediyor bu sebeple bende kendimde hak görüyorum. O istediğini yapıyor söz dinlemiyor madem bende içerim artık deyip başladım ve gayette mutluyum. İçince rahatlıyorum. Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.
Zaten öpüşen bir çift değiliz ki ne önemi var ağzımın temiz olmasının. O mantıkla ilerliyorumHem istemediği halde sigaraya başlamışsın hem de ağız bakımına önem vermiyorsun. Adam ne yapsın sinir olmayip
Borç verme ve iddia dışında üzerinde düşünmek gereken bir durum yok. Evliliklerde ki en gereksiz ve saçma şey misilleme yapmaktır. Sigara içmeye devam edersiniz veya etmezsiniz ama missilleme yapmanız net yanlış. Evlilik her konuda uyum sağlamayı gerektirmez bunu kabullenmek gerekir. Eşimle ben de uzlasamadigimiz konular yaşıyoruz o sigara içmeye başlamıştı ben istediğim için bıraktı. Onun için çok zor bir süreçti, baya zorlandı ama bıraktı. Ayrıca aynı kefeye koymaya çalıştığınız şeyler aynı kulvarda bile değilMerhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
15 yıllık evliyim, eşim sigara kullanmıyor o istemediği için bende bırakıp içmedim. Artık içmeye başladım eşim bu konuda cok sorun cıkarıyor işi boşanmaya kadar götürmekle tehdit ediyor, her yolu denedi ama bırakmayacağımı söyledim. Cok rahatsız oluyor ama bu da benim kararım. Oda yapma dediğim seyleri 15 sene boyunca yaptı ne dedim ne ettiysem vazgeçmedi. Mesela borsa forex borc verme alamama addia gibi maddi kayıplarımız cok oldu. Halada devam ediyor bu sebeple bende kendimde hak görüyorum. O istediğini yapıyor söz dinlemiyor madem bende içerim artık deyip başladım ve gayette mutluyum. İçince rahatlıyorum. Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.
Cinsellik yaşayamayacak seviyeye geldiysem ben boşarım.Aşırı nefret ederim sigaradan kokusundan eşim birkaç metre ötede içse balkonda ben yine bogulurum.Ama adamı bu sebeple boşamam.
Size cok katılıyorum. Zaten sigara içme işini çözsek kabul etse bende dikkat ederim temiz bir insanım ama o böyle yaptıkça kendimi iyice bırakıyorum.hayat insanlar yaşantı öyle stresli yorucuki herkesin stres atma mutluluk keyif anlayışı farklı en önemlisi bu farklılıklara rağmen saygılı olup empati kurabilmek sonuç odaklı değil çözüm odaklı olmak bence!!!!! yani kendinizce sizi mutlu ediyosa sigarayı bırakmayı değil kişisel bakımı önemli tutabilirsiniz el ağız temizliği koku parfüm gibi sağlığa gelince gerçekten içende ölüyoo içmeyendegeçende rutin kontrollerimde tanıştığın çok şeker bi amca 20 yıllık diş doktoruyum ağzıma sigara alkol sürmedim dedi kalp krizi geçirmiş kaç damar tıkalı vs.. konuştuk yanindiyeceğim oki insan nasıl mutluysa öyle yaşasın ve saygı duyulsun
Biraz daha açabilir misiniz konuyu, dikkatimi çekti yorumunuz yararlanmak isterim fikrinizdenBorç verme ve iddia dışında üzerinde düşünmek gereken bir durum yok. Evliliklerde ki en gereksiz ve saçma şey misilleme yapmaktır. Sigara içmeye devam edersiniz veya etmezsiniz ama missilleme yapmanız net yanlış. Evlilik her konuda uyum sağlamayı gerektirmez bunu kabullenmek gerekir. Eşimle ben de uzlasamadigimiz konular yaşıyoruz o sigara içmeye başlamıştı ben istediğim için bıraktı. Onun için çok zor bir süreçti, baya zorlandı ama bıraktı. Ayrıca aynı kefeye koymaya çalıştığınız şeyler aynı kulvarda bile değil
O nasıl evlilik öyle anlamadım. Tek sorunun, boşanma konusunu açmasının sebebi sadece sigara mi? Sanki iki taraflı çok şey birikmiş gibi duruyorZaten öpüşen bir çift değiliz ki ne önemi var ağzımın temiz olmasının. O mantıkla ilerliyorum
Madem o varken icmiyorsunuz o zaman paket almayı bırakacağınizi ama tek tük içeceğinizi söyleyin, o gelmeden için sadece . Gelmeden de dişlerinizi fırçalar,evi havalandirirsiniz. Böylece buyutmez olayıHaklısınız işin o boyutu cidden çekilmez içmeyen kişi için. Ama ben balkonda ve o yokken içiyorum onu Rahatsız etmemeye calısıyorum. Ben bırakmak istemiyorum oda içmeme istemiyor cıkmaza girdik onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum
Pis insan başka birşey.Her sigara içen böyle değil ki .Cinsellik yaşayamayacak seviyeye geldiysem ben boşarım.
Çok guzel manken gibi bir ogretmenim vardi. Giyinir kuşanır baktirirdi kendine. Ama yanina soru çözdürmeye gidince ağzının korkusundan duramazdim.
Adam da benim kadar hassassa boşanmakta haklı.
Eşimizi iğrenmeden öpemeyeceksek niye evli kalıyoruz ki?
Haksızsınız o zaman, ağız bakımınıza en başta kendiniz için önem göstermeniz gerekiyor zaten. Mesela ben yanımda diş fırçası, naneli sakız taşırım sürekli. Dışarıda çok içtiğim bir ortam olursa ben bile kendimden rahatsız olduğum için dikkat ederim.Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple
Bence siz eşinize gıcıklık olsun madem sen maddi kayıplar verecek şeyler yapıp vazgeçmiyorsun diyerek tekrar başlamışsınız sigaraya.Sigaraya karsı hep bir tavrı vardı zaten. Kokusundan nefret ediyor hayatta en sevmediği sey sigara diyebilirim. Bende ağız bakımıma özen göstermiyorum kokuyor ona. Bu sebeple
Haklısınız teşekkür ederimHaksızsınız o zaman, ağız bakımınıza en başta kendiniz için önem göstermeniz gerekiyor zaten. Mesela ben yanımda diş fırçası, naneli sakız taşırım sürekli. Dışarıda çok içtiğim bir ortam olursa ben bile kendimden rahatsız olduğum için dikkat ederim.
Sigara içen insanın içmeyene eziyeti de çok oluyor ya kendimden de biliyorum. Bir mekana gidince sigara içilmeyen yerde 'ama burada oturamam kiiii' muhabbeti bile yorucu yani. Rahatsız olan da sonuçta eşiniz sürekli aynı ortamı paylaştığınız insan. Evlenirken içmeyip sonradan başladıysanız rahatsız olmakta tamamen haksız değil yani. Çok içiyorsanız azaltın dediğim gibi günde bir paket falan içiyorsanız zaten ağır kokarsınız.
Sigara ile borsa aynı şey değil. Sigara içmeyen insan kokusundan dumanından inanılmaz rahatsız oluyor. Ben de çok rahatsız olurum ve sevgilime direkt dedim eğer sigarayı bırakmazsan beni unut diye. Her şeyden önce öpüşeceksin leş gibi tadı kokusu ayyyy gerçekten çok kötü. Eşiniz haklı diyorum ben.Merhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Evet birazda ona ders vermek için de olabilir bilemiyorumBence siz eşinize gıcıklık olsun madem sen maddi kayıplar verecek şeyler yapıp vazgeçemiyorsun diyerek tekrar başlamışsınız sigaraya.
İnsan normalden de ağız bakımına dikkat etmeli ama sigara içenler için bu daha fazla olmalı, sizde rahat rahat ağız bakımıma dikkat etmiyorum zaten öpüşmüyoruz demişsiniz ,düşüncelerinizi pek sağlıklı bulmadım.
inan zaman zaman hepimiz salıyoruz hersaniye lavanta kokan yoktur bence o yüzden güzel canını hiç sıkma değmiyo çünkü sonra daha çok sigara içmeye teşvik ediyolar insanı sinir edipSize cok katılıyorum. Zaten sigara içme işini çözsek kabul etse bende dikkat ederim temiz bir insanım ama o böyle yaptıkça kendimi iyice bırakıyorum.
Ona ders vermeye çalışırken asıl zararı siz görüyorsunuz.Evet birazda ona ders vermek için de olabilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?