- 10 Nisan 2014
- 43.394
- 115.666
- 798
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
içer içmez diş fırçalansa ağza da naneli bir şeker ya da sakız atılsa olmaz sanırım o rahatsız edici koku.adam bahane mi yapıyor bilemedimKokuyu alıyoruz ama bunun için eşimi boşamam.Bu takintidir yada bahane ..
Ben boşarım açıkçası. Çünkü sağlığımı fazlasıyla olumsuz etkiliyor sadece kokusu bile. Hayatta en nefret ettiğim şeylerdendir (konu sahibinin eşi gibi). Bunu bildiği için hayatımdaki insan, sigaraya başlamaz. Özellikle de bunca zaman sonra sigaraya başladıysa bunu bile bile, benden vazgeçmiş derim.Kokuyu alıyoruz ama bunun için eşimi boşamam.Bu takintidir yada bahane ..
Yine oluyor ceycey yaiçer içmez diş fırçalansa ağza da naneli bir şeker ya da sakız atılsa olmaz sanırım o rahatsız edici koku.adam bahane mi yapıyor bilemedim
doğru geliyordur koku.ben alkol de kullanmam ama masamda içenlere de karışmam mesela düğünde davet de.bazısının kokusundan da rahatsız oluyorum ama idare ediyorum o an.Yine oluyor ceycey ya
Yani günlük hayatta tolere edebiliyoruz, etmek zorunda kalabiliyoruz ama hayat arkadaşının içmesi aynı şey değil. Ben yatağa girdiğimizde bir sarılıp kokusunu içime çeke çeke öpüyorum adamı. Sigara içse yapmam, yapamam. Direkt ilişkimizi etkilerdoğru geliyordur koku.ben alkol de kullanmam ama masamda içenlere de karışmam mesela düğünde davet de.bazısının kokusundan da rahatsız oluyorum ama idare ediyorum o an.
iyimi kötümübu yoruma yorum yok diyorummm
valla karar veremedim.herkes haklı sanırımmiyimi kötümü
sağlık olsun iki günlük dünya herkes iyi mutlu olsun inşAlllah sorunlar düzelsin dileğimlevalla karar veremedim.herkes haklı sanırımm
Benim ciğerim benim kararımMerhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
15 yıllık evliyim, eşim sigara kullanmıyor o istemediği için bende bırakıp içmedim. Artık içmeye başladım eşim bu konuda cok sorun cıkarıyor işi boşanmaya kadar götürmekle tehdit ediyor, her yolu denedi ama bırakmayacağımı söyledim. Cok rahatsız oluyor ama bu da benim kararım. Oda yapma dediğim seyleri 15 sene boyunca yaptı ne dedim ne ettiysem vazgeçmedi. Mesela borsa forex borc verme alamama addia gibi maddi kayıplarımız cok oldu. Halada devam ediyor bu sebeple bende kendimde hak görüyorum. O istediğini yapıyor söz dinlemiyor madem bende içerim artık deyip başladım ve gayette mutluyum. İçince rahatlıyorum. Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.
Demek ki sizin katlanabilme eşiğiniz yüksek. Ben hiç katlanamiyorum delfino gibi.Kokuyu alıyoruz ama bunun için eşimi boşamam.Bu takintidir yada bahane ..
sigara içenler öpüşmüyorlar mı şimdi?Demek ki sizin katlanabilme eşiğiniz yüksek. Ben hiç katlanamiyorum delfino gibi.
Konu sahibi diş fırçalamıyormuş. E zaten öpüşmüyoruz diyor, bahanesi o. Adam nasil öpsün o ağzı?
Kız swan, bu forumda bir tek sen kendine derdin bu lafı.keyif pzvnklerindenim mesela.
Kokuya takintisi olmayan öbüşüyordur herhaldesigara içenler öpüşmüyorlar mı şimdi?
Dün de kendime stokçu şrfszm ben dedimKız swan, bu forumda bir tek sen kendine derdin bu lafı.
Aşırı tatlısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?