- 28 Mart 2020
- 21.412
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.108
- 598
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Yemin ederim öğretmenim tertemizdi. 2 gün arka arkaya fönlü saçla bile gelmezdi. Bahsettigim seyin pislikle alakasi yok ki. Koku içine işliyor, ciğerine midesine yapışıyor.Pis insan başka birşey.Her sigara içen böyle değil ki .
Sizde haklısınız teşekkür ederimBu konuda ikinizde bosanmayi goze almissiniz. Sizin karariniz net. Eger o sizi bu halinizle kabul ederse yurur bu is. Olmazsa da bosanirsiniz artik yapcak bisey yok gorunuse gore...
Bir de, surekli sigara kokan biri beni rahatsiz ederdi. Ben de istemezdim. Kocam da baslasa, banane icince rahat ediyorum dese, bosanmayi bile goze alsa benle.. bu birazda kumar oynamayi cok seviyorum, banane, bosancaksan bosan demek gibi birsey. bir halta faydasi olmayan, zarari olan birseyden vazgecmemek icin esi bile gozden cikarmak. mantiksiz.. ama iste sizin akliniza yatiyorsa bosanin rahat rahat sigaranizi icin. efkarlandikca benim icin de yakin bi dene
DoğruPazarlik yapin madem ikinizde istemedimlerinizi birakin
Bende öyle düşünüyorum ama taraflı mı düşünüyorum diye buraya konu açtım, coğu kişide haklı olarak bu boşanma sebebi saymış bu da var yaniTamam sigara sağlığa zararlı ama işi boşanmaya götürmek ne demek yani. Size saygısızlık bu yaptığı.
Gizli saklı içmek istemiyorum bilsin ve saygı duysun istiyorumSigarayı kısasa kısas aracı olarak görmeyin bence. Kullanmak istiyorsanız eşinizin olmadığı zamanlarda için kıyafetinizi değiştirin duş alın almasın kokuyu.
Neden gizleyesin ki sadece koku konusunda ortak noktayı böyle bulabilirsiniz. Bende yıllardır sigara içerim babam biliyor ama ben görmeyeyim, kokusunu almayayım sinir oluyorum der. İşte içerim sigaramı deodorant sıkarım, sigara içerken saçlarımı toplarım çünkü saça sinince bende hiç hoşlanmam kokudan. Koku konusunda rahatsız oluyorsa yapacak bişey yok rahatsız olduğu bişeyi kabul etmesini beklemeniz haksızlık olurGizli saklı içmek istemiyorum bilsin ve saygı duysun istiyorum
Öyle saça böyle tarak hesabı yapıyorsunuz ama , aile ilişkilerinde ne kadar doğru tartışılır.. Sigara durumu başka bir şeyle kıyaslanmamalı içmeyen insan için ciddi anlamda berbat kokuyor eşinizin hatalarına karşı , yaptığınız yapacağınız eylemlerle misilleme yapmanız da doğru değil bence .Merhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
15 yıllık evliyim, eşim sigara kullanmıyor o istemediği için bende bırakıp içmedim. Artık içmeye başladım eşim bu konuda cok sorun cıkarıyor işi boşanmaya kadar götürmekle tehdit ediyor, her yolu denedi ama bırakmayacağımı söyledim. Cok rahatsız oluyor ama bu da benim kararım. Oda yapma dediğim seyleri 15 sene boyunca yaptı ne dedim ne ettiysem vazgeçmedi. Mesela borsa forex borc verme alamama addia gibi maddi kayıplarımız cok oldu. Halada devam ediyor bu sebeple bende kendimde hak görüyorum. O istediğini yapıyor söz dinlemiyor madem bende içerim artık deyip başladım ve gayette mutluyum. İçince rahatlıyorum. Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.
Pislikle alakalı değil. Ne kadar temiz olursa olsun sigara içenin ciğerleri kokuyor, resmen vücudunun içine siniyor o koku. Bu asla titiz olmakla geçecek bir koku değil. İçmeyen insanlar da çok iyi alır bu kokuyu maalesef.Pis insan başka birşey.Her sigara içen böyle değil ki .
bu yoruma yorum yok diyorummminan zaman zaman hepimiz salıyoruz hersaniye lavanta kokan yoktur bence o yüzden güzel canını hiç sıkma değmiyo çünkü sonra daha çok sigara içmeye teşvik ediyolar insanı sinir ediphayırlı akşamlar şimdi yap bi kahveni yak sigaranı oku yorumlarını öptüm
bizim evde içen yok.ben üst alt komşunun banyoda içtiği sigaranın kokusundan bile rahatsız oluyorum ya da balkonunda.ama bir şey demiyorum tabi ki kendi evi diyePislikle alakalı değil. Ne kadar temiz olursa olsun sigara içenin ciğerleri kokuyor, resmen vücudunun içine siniyor o koku. Bu asla titiz olmakla geçecek bir koku değil. İçmeyen insanlar da çok iyi alır bu kokuyu maalesef.
Bizim okulda içen hocalar var ceycey. Teneffüste dışarı çıkıp içip öğretmenler odasına geldiklerinde inanılmaz rahatsız oluyorum kokudan. Sakız falan çiğniyorlar yazık ama yok gitmiyor o koku. Konu sahibi de ağız temizliğine çok dikkat etmiyorum dedi zaten.bizim evde içen yok.ben üst alt komşunun banyoda içtiği sigaranın kokusundan bile rahatsız oluyorum ya da balkonunda.ama bir şey demiyorum tabi ki kendi evi diye
içenler farkında değiller kıyafetleri bile kokuyor nefesleri kokuyor.ama alışmışlar içiyorlar onlara da karışmam ama aynı evde yaşayamazdım sanırım.açıkhava da cafe de bile yan masadan rahatsız oluyor insan.ben öğrenciyken yasak yoktu.otobüste içerlerdi şehirlerarası.o çileyi bir düşünseneBizim okulda içen hocalar var ceycey. Teneffüste dışarı çıkıp içip öğretmenler odasına geldiklerinde inanılmaz rahatsız oluyorum kokudan. Sakız falan çiğniyorlar yazık ama yok gitmiyor o koku. Konu sahibi de ağız temizliğine çok dikkat etmiyorum dedi zaten.
Geçende diğer okulumda toplantı yapıyorduk. Öğretmenler odasının arkasında depo gibi bir yer var, orayı sigara odası yapmış hocalar. Toplantı yaptığımız gün o odanın kapısı aralık kaldı. Taa odanın karşı tarafındaydım, sigara kokusundan astımım tuttu. O an içilmiyordu bile yani. Mahvoldum.
Erkek arkadaşımın sürekli içtiğini hayal bile edemiyorum. Bazen sarhoşken içiyormuş. “Günlük bir alışkanlığa dönmesin lütfen, bu ilişkimizi çok kötü bir şekilde etkiler” dedim. O da öyle bir şeyin olmayacağı sözünü verdi. 3 yıldır falan sadece sarhoşken arada içiyor. Eski görüştüğüm bir adam içiyordu ve çok rahatsız oluyordum, içtikten sonra dişlerini fırçalayıp gelmişti yanıma ve küllük yalıyormuşum gibi hissetmiştim.
içenler fakında değiller kıyafetleri bile kokuyor nefesleri kokuyor.ama alışmışlar içiyorlar onlara da karışmam ama aynı evde yaşayamazdım sanırım.açıkhava da cafe de bile yan masadan rahatsız oluyor insan.ben öğrenciyken yasak yoktu.otobüste içerlerdi şehirlerarası.o çileyi bir düşünsene
Kokuyu alıyoruz ama bunun için eşimi boşamam.Bu takintidir yada bahane ..Pislikle alakalı değil. Ne kadar temiz olursa olsun sigara içenin ciğerleri kokuyor, resmen vücudunun içine siniyor o koku. Bu asla titiz olmakla geçecek bir koku değil. İçmeyen insanlar da çok iyi alır bu kokuyu maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?