Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kadar duyarli olamiyorum. En azindan kendisi vurmayabilir. Tukuren kocasina tokat atabiliyor mu? Hayir. Neden? Cunku korkuyor. Kendisinden daha gucsuz cocuga vurmaktan cekinmiyor. Bunu psikolojiye degil, kötülüğe bagliyorum. Cesareti varsa tukuren kocasinada vursun. O zaman psikolojisi bozuk diyebilirim.
Cocugu dovmektense bir yere birakmasi daha iyidir.

Allah razı olsun sizden .Babam ben 6 yaşındayken vefat etti annem yaşlı kardeşlerim yurt dışında çalışıyor yalnızım yoksa kim istemz rahat bir hayat yaşamak diken üstünde yaşamanın zorluğunu bilmiyolar hiç birinin eşimden farkı yok hepsi pdikoloj şiddet uyguladi bana .

Kızım beni çok seviyor ve bir dakija bile yanından ayrılmıyor o biraz fazla kıskanıyor beni ve paylaşamiyo kardeşiyle

Seni cimere ve emniyete şikayet etmek istemem konu sahibi ama hatalısın. Birde öğretmenmişsin. Hatalısın, bak lütfen düzgün davranın çocuğa, yazık değil mi kıza vuruyorsunuz ailecek?

Son düzenleme:
Ayrilmaz tabi. Doverek, asagilayarak bagimli hale getirmissiniz çocuğu. Kisisel gelisim kitaplarında yazmiyor mu bu?
Sizin şu an bana yaptığınız psikoloj şiddet lütfen olumsz yorumları kendinize saklayim ben yapıcı yorumlarla motive olup cesaretleniyorum.

Cok kotu bir insan olsa dövdükten sonra pişman olmaz buralarda çare aramaz amaaan iyi uaptim hak etti der yatar uyur kocasından şiddet gördüğü için o da kendinden güçsüz olana uyguluyor olabilir tabi ki yaptığı yanlış ama normal bir psikolojinin sonucu değil. Bende iğrenç bir anneyle büyüdüm üzerimde merdane kirmisligi vardır beni boğmaya calisirken altında çırpındığım annemin elinden kardeşimin almisligi vardır böyle iğrenç bir anneyle büyüdüm bütün bunları hiç unutmadım 20 yıl oldu bir kere bunları yaptıktan sonra pişman olup sarıldığını bir kere kızım dedigini hatırlamıyorum küçükken çünkü kötü bir insandı simdi mi? Simdi 10 yıldır görüşmüyoruz hala ilk gün ki ondan nefret ediyorum hala kötü bir insan. Yani kötü anne böyle olur

Seni cimere ve emniyete şikayet ederim konu sahibi. Birde öğretmenmişsin. Hiç acımam. Hatalısın, bak düzgün davran çocuğa.
Siz beni tehdit edemezsiniz ben sizi edicem şimdi şikayet .insanlar neler yapıyor benim çaresizliğimden mi bana yükleniyosunuz yazılar olsun gerçekten.

Azıcık aklı başında birisi olsa çocuğuna vurmaz. El kadar çocuğa şiddeti "kötü biri olsa pişman olmaz" "o da kocasından şiddet görüyor" diye normalleştiremezsin. Böyle ailelerden çocuklarının, devlet tarafından alınması gerekiyor. Bu konuyu açan kişi de kötü bir anne.

Sizin şu an bana yaptığınız psikoloj şiddet lütfen olumsz yorumları kendinize saklayim ben yapıcı yorumlarla motive olup cesaretleniyorum.

Ayy drama bak
Benim annem hayati boyunca bana annelik yapmadigi gibi ben ona annelik yaptim. Kocama iftiralar atti, bosanmam icin elinden geleni yaoti. Cocuklugumda bana bakmadi, yeri geldi pis gezdim, yeri geldi aç gezdim. Herkesin hayati kolay gecmiyor, merak etmeyin
Psikolojik siddete ugruyorum, caresizim diye kenara cekilmeye devam edin bakalim.

Niye bu kadar kötü bu insanlar .Konu siliniyor mu bana bilgi verir misiniz pişman oldum gerçekten kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki intihar falan edersem bu insanalrin yüzünden

Sizin adiniza üzüldüm, annelerin actigi yara kapanmiyor
Dovdukten sonra pisman olmanin faydasi yok... 10 yil boyunca bu adamdan kurtulmdigi gibi birde 2.cocuk dunyaya gelmis. Ben hak veremiyorum, maalesef sizinle fikir birligi saglayamayacagiz

Siz beni tehdit edemezsiniz ben sizi edicem şimdi şikayet .insanlar neler yapıyor benim çaresizliğimden mi bana yükleniyosunuz yazılar olsun gerçekten.

Ne diyeceksin? Ben çocuğuma fiziksel şiddet uygulayarak suç işliyorum beni göz altına alın mı diyeceksin?

Eski konularının hepsi duruyor hepsinde kızına yaptıklarınızı yazmışsın. Yazıl değil mi çocuğa?

Hatalısın işte. Çocuktan hıncını sinirini almak ne demek? İnsanlar burada akıl vermişler konu sahibi. Yaptıklarının hepsi hatalı. Bari bundan sonra çocuğun için değiş. Yazık o kıza.

Bakin siz kendinizi cok guzel ifade ediyorsunuz, yasadiklariniz gercekten cok uzucu.. Ama boyle bir cocukluk yasadiginiz icin kotu anne mi olacaksiniz? Bence hayir, akli basinda psikolojisi normal bir insan oldugunuz anlasiliyor yorumlarinizdan. Fakat konu sahibi esinin uyguladigi siddeti normallestiriyor, onceki konusunda var bunlar. Esi icin o da kötü babayla büyümüş, bir anda sinirlenir sonra normale döner gibi söylemleri var. Buna ne dendigini konu sahibi daha iyi biliyordur belki. Savunma psikolojisi bu. Esin kadina ve cocuga uyguladigi fiziksel/psikolojik siddetin hic bir mazereti olamaz. Tedavi olmasi gerekiyor. Yok olmuyorsa konu sahibinin o ortamdan kendini ve cocuklarini uzaklastirmasi gerekiyor. Bu sorunun cozumu esimin de babası kotuymus demek degil yani.

Niye bu kadar kötü bu insanlar .Konu siliniyor mu bana bilgi verir misiniz pişman oldum gerçekten kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki intihar falan edersem bu insanalrin yüzünden

Ayy, allah aşkına. burda insanları suçlayacağına, lütfen git çocuklarının bir saçlarını okşa özür dile onlardan.

Yazdığım şeyi okursan bazen diyorum bunun içinde pişman olduğumu çözüm arıyorum

Evet tek isteğim çocuğum çocuklarım babasıyla büyüsun hep bana yüklenmişler bilmiyolar tabi diken üstünde yaşamak nasıl ?

Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim bilemiyorum eğer gerçekten samimiysen Allah sana çıkar yol göstersin bolca dua et kendine. Şiddet çözüm değil asla bunu unutma bu zamanlar oyle de böyle de geçecek büyüdüğünde benim gibi kızın senden nefret etsin istemiyorsan ona kötü davranma bu dünyaya bu aileye gelmeyi o seçmedi unutma sana muhtaç ve en önemlisi bir kız çocuğu. Çocukluğunda yaşadıkları rol modeli olan sizler büyüdüğünde es, eğitim seçimleri etkileyecek farkında olmadan suan geleceğiyle oynuyorsunuz. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok boşanmak evlenmek kadar doğal. 10 yıldır değişmeyen insan bu saatten sonra da değişmez.

Evet tek isteğim çocuğum çocuklarım babasıyla büyüsun hep bana yüklenmişler bilmiyolar tabi diken üstünde yaşamak

Bunun farkında olduğum için yazdım farkındaysanız çözüm yolu arıyorum

Ben de böyle düşünüyorum zaten bunun için uğraşıyorum ama korkuyorum

Yazdığım şeyi okursan bazen diyorum bunun içinde pişman olduğumu çözüm arıyorum
"Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için."

Bir yıl önce kızın artık seni savunacak hale gelmiş evde yaşanan şiddetten. Bir koca sene. Bir koca seneden fazladır evdr kızın cehennemi yaşıyor. Kendin isteyerek ayrılmamışsın kocandan.

Kızına vurmayı keseceksin, sosyologmuşsun pek inanmadım ama, millet enayi mi çocuğuna ana olmak için baba olmak için kendini parçalıyor? Sesini yükseltince üzülüyor ya insan. Sen neden hıncını çocuktan alıyorsun? Gayette naptığının farkındasın. Bahane bulma. Kalk bir çocuğuna güzelce sevgi ilgi göster.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…