Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminnn gerçekten çok sağolasın

Evet tek isteğim çocuğum çocuklarım babasıyla büyüsun hep bana yüklenmişler bilmiyolar tabi diken üstünde yaşamak nasıl ?
Cocuklariniz bu aile ortaminda buyumemeli, ya esinizi tedaviye ikna edin veya bosanin. Bu arada sizin de tedavi almaniz lazim. Kotu aile ortaminda büyümeyi onlar da istemez. Her kotu anne/babayla büyüyen kotu ebevyn olmuyor. Esinizin yaptiklarini mazur gormeyi birakin.

Yazdığım şeyi okursan bazen diyorum bunun içinde pişman olduğumu çözüm arıyorum
Bir şey diyeyim mi, sizi geçtim.
Kendi çocuğuna el sürdüren hiçbir anne iyi bir anne değildir.
İster babasına ister öğretmenine vs, farketmez!
Sizin yaptığınıza gelene kadar maruz bıraktığınız hayat gösteriyor anneliğinizi.
Kolay kolay kimseye laf etmem, iyi bir anne olduğumu da iddia etmiyorum gayet bağıran kızan kural koyan ceza veren tehdit eden anneyim çünkü hani siz kızınız değişmiş ya, benimkiler doğduklarından beri öyleler, ben araya girip ceza vermezsem biri diğerini döverek öldürür.
Bu sebeple de gözünden tanırım yıpranmış, hayatı kaymış kadını, sabrı tükenmiş derim ama ufacık dahi şiddet olsa başka bir şey oluyor.
Ne psikoloji ararım ne iyilik, safi sadistlik bu!

Ha asıl mevzu, her ne yaşarsanız yaşayın siz çocuğunuza dokundurtuyorsanız başkasına, orada annelik bitmiştir.
Adamı boğarım, öldürürüm biliyor musunuz?
Ki bir kere babasının kızma dozu fazlaya kaçtığında sesi bir çocuğa kızmanın ötesine geçtiğinde aynen giriştim de adama, yakasını zor aldı elimden.
Dünya karşıma dikilse, canımdan önce kılına ulaşamazlar çocuklarımın.
Sen annesi olarak korumayacaksan, kim koruyacak!
Bir de kendini suçlu hissediyormuşsunuz, e zahmet olacak, biz miyiz!

Sosyoloji okudum pedagojik formasyon aldım fg öğretmen oldum neden yalan konuşayım istersen kişisel hesabımi paylaşayim bakabilirsin. Delirmedim henüz ewet bir yıl önce herşey aynı daha kötü oldu kızımı zaten çok seviyorum ,elimden geleni yapicam ortamı düzeltmk için

İnanmıyorum çalıştığına eğitim aldığına mesajda atsan kesin başkasının hesabını atarsın sen

Benim hakkimda bu kadar aşağılayıcı konuşmadan daha yol gösterici yanıtlar werebikirsinz
1. Kocandan boşan
2. Tedavi ol
3. Kızını tedavi ettir

Bunlardan başka yol gösterici ne olabilir. Cahil değilim diyorsunuz da başka çözüm yolu ne olacak Allah aşkına

Babasından çocuğu korumak ben istemez miydim işten gelince boynuna sarıldım vskt geçirsinler kimse kimsenin hayatıni burda yazdığı iki satırla anlayamaz

İnanmıyorum çalıştığına eğitim aldığına mesajda atsan kesin başkasının hesabını atarsın sen
Begüm hnm nie böyle bir yalan söylim zeka farklı bir konu hayat şartları psikoloji vs farklı eğitimli bir insan hata yapamz mi ?

Begüm hnm nie böyle bir yalan söylim zeka farklı bir konu hayat şartları psikoloji vs farklı eğitimli bir insan hata yapamz mi ?

Seninki hata değilki. Sen rahatın bozulmasın diye boşanmayan birisin. Korkuyorum vs palavra yani. Birbirimizi kandırmayalım. Bilmiyorum korkuyorum çalışamam vs vs.

Seninki hata değilki. Sen rahatın bozulmasın diye boşanmayan birisin. Korkuyorum vs palavra yani. Birbirimizi kandırmayalım. Bilmiyorum korkuyorum çalışamam vs vs.
Zaten psikolojik olarak zor zamnlr geçiriyorm bunun üstüne bir de maddi zorluklar yaşamaktan korkuyorum diyelim

Zaten psikolojik olarak zor zamnlr geçiriyorm bunun üstüne bir de maddi zorluklar yaşamaktan korkuyorum diyelim

Kaç yıldır zor zamanlarda psikolojin? Çocuk 10 yaşında nerdeyse? 10 yılda naptın? Adam 10 yıldır kötü bir koca kötü bir baba.

Ben en iyi doktorun insanın kendisi olduğunu düşünüyorum ben mutlu olsam çocuklarımı da mutlu yetiştiririm yani bunun için tedaviye gerek yok ortamımın iyi olması lazım yoksa faydasiz

Sizin adınıza da üzüldüm inanın kendimce uğraşıyorum burda okuyorum ben kadın dayanışması vardı elinizden gelse beni sis doveceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…