Evet . Çok çetin bir sınav bu . Allah için sabrettigin sürece de Rabbim elbet bir gün sınavının karşılığını verir ben inaniyorum . Tabi nereye kadar dayanabilirsin onu da bilemiyorum . Çünkü mücadele ettiğin şey dünyanin en zor hastalıklarindan biri .Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Bende darp raporu aldım uzaklaştırma verdiler şimdi annemin evindeyimAllahım ne büyük bir imtihan böyle dua edeceğim sizin için. .bizim bi akrabamız da da çıktı .gelin şizofreni idi.kocasını bicakliodu ona rağmen bosanmadi. Ama darp raporları aldı her ihtimale karşı. .tedavi olmayı kabul ettirdi eşine ,şimdi iyi kotu idare ediolar. Ama sen bsyansin nasıl gücün yetecek kıyamam ya : (
Tedaviyi reddediyorsa size kalan tek şey boşanmak. Kendide ister tedavi olur,anlarımda,ilaçlarını içmiyorsa düzelmez ki. Size/çocuğunuza yazık degilmi?Amin. Çok sağolun. Allah razı olsun. Eşim hastalığını kabul etmiyor ilaçlarını alınca biraz olsun iyi oluyor fakat ilaç almayı da kabul etmiyor bi ara gizli vermiştim ama yakalandım akabinde yine dayak....
Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?