Eşim şizofren hastası

Lütfen boşanın, ALLAH için katlanıyorum derken evladın da sen de canından olacaksınız bir gün.
İlaçlarını almayı reddeden bir adam sizi dövüyorsa evladınızın önünde o çocugu da düşünün nasıl bir ortamda büyüyecek, yazık etmeyin kendinize.
Çok zor bu hastalıkla mucadele ama karşında senin onu aldattıgını düşünen bir insan var, ya zarar verirse ?

Kızınız büyüdüğünde ona da şiddet uygulayacak muhtemelen.. tedavi olmuyorsa tek çözüm var maalesef..

1-esınız tedavı gormuyor mu
2-sızofren ve bunun genetık gecme ıhtımalı de var olabılır neden cocuk yaptınız
3-adam sıze sıddetın her turlusunu uyguluyormus sızı oldurmesını mı beklıyorsunuz
4-sızınkı sevgı değil korkudan kaynaklı bir bağlılık bence.
5-kaçın kurtulun hemen

Evlendikten sonra şizofren olduğunu öğrenmişsin nasıl çocuk sahibi olmaya karar verdin?

Şimdi çocuk sahibisin ve Allah için eşime sabrediyorum diyorsun da neye niçin sabrediyorsun.. Ben anlayamadım arkadaşım seni.. Etrafında annen baban kardeşin arkadaşın kimse yok mu?

Boşan kurtul ne diyeyim..

Ay en korktuğum şey allah korusun ya. Sürekli bana zarar vercek mi hatta bebegime korkusuyla yaşamak çok korkunç. Allah kolaylık versin. Bekarken sakladı mi hastaligini?

Hamile kalırken biliyor muydun bu hastalığını?
Gerci ne değişir olan olmuş.
Rabbim sifa versin cok zor.
Burdan sunu yap bunu yap bosan vs demek cok kolay...
Merak ettigim ilaclarini duzenli kullandiginda da seni dovuyor mu? Yoksa hastaligin etkisiyle mi oluyor.
Mutlaka o ilaclari kullanması ve hatta gerekirse hastanede yatmasi lazim bunu bi sekilde yapmaya çalışın? Ailesi ne diyor.onlar ikna edebilir mi?
Öbür türlü gercekten o yavruya yazık.

Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun,bu hastalığı en iyi bilenlerden biri benimdir.
Dayım şizofren hastası,Fransız Lape hastanesinde yatarak tedavi gördü,sonrasında ilaç tedavisini bir türlü devam ettiremedik.Kendisi çok eğitimlidir bu arada,gelen giden konu komşuyu bize karşı dolduruyordu.
Şiddet uygular hiç çekinmez,dediğinden şaşmaz,ikna olmaz,kısacası birlikte yaşamak çok zordu.
Biz malesef ilaç kullanmadığı için tedavi ettiremedik şuan nerededir akıbeti nedir bilmiyoruz,size tavsiyem ilaç tedavisine ikna etmeye çalışın,yoksa hayatınız çekilmez olur.

Bende darp raporu aldım uzaklaştırma verdiler şimdi annemin evindeyim
Buna sevindim annende olduguna. asla geri donme kizina da sana da yazik.bu hastalikla ilgili hikayeler biliyorum.seni uzmek yada korkutmak icin degil durumun ciddiyetini anlaman icin anlatacagim.tanidigim ablanin esin de de ayni hastalik var.o gunler de ilacini almamis normalde surekli alan kisiymis.isten eve donmus esi pencereden disari bakiyormus sen kime bakiyorsun diye kadini dovmus Allahtan komsuya kacmis canini zor kurtarmis.iki ay donmedi eve.adam tedavilerini ve ilacini devamli atmak sartiyla geri dondu.simdilik bir sorun yok.bi tanidigimin kizi da disardan gelmis dus almis.esi de isten gelmis sen beni aldatiyon diye kadini banyoda delik desik etmis malesef oldu.oda 10 gundur hapini kullanmiyormus.bosanman daha dogru bence. kizinla kendine yeni huzurlu guvenilir bir hayat kurarsin insallah.

Allah icin katlaniyorsun da arkadasim yarin obur gun seni gectim cocuguna bisey yapsa esin? Bu cocuk benden degil diye kafasinda kursa?
Cocugunu boyle bi ortamda buyutme, adam hasta, tedavisi de yok, bosanmak icin neyi bekliyorsun?
Tedavisi olmadığını nerden çıkardınız?

Çocuğum var demişsin bence bir karar alacaksan çocuğunu düşünerek al.Belki bu imtihan dediğin yaşam biçimin çocuğuna büyük bir zarar verecek.Bunu göze alabiliyor musun?Doğrusu ben alamazdim ve ayrilirdim eşimden.Srn sadece eş değil annesin de aynı zamanda.Esin tedaviyi reddediyormus bu durumda sana ayrıl demekten başka bir fikir gelmiyor aklıma.

Çok geçmiş olsun.

Kötü bir örnek belki ama yazmak istedim. Bir arkadaşımın kuzenin eşi de şizofreni tedavisi görüyordu. O da ilaçlarını almadığında saldırganlaşıp kadını dövüyordu. Kadın annesinin evine gitti kaç defa her defasında da geri gönderdiler, boşanmaya sıcak bakmadılar. Bir sabah kızkardeşinin kocasını arayıp ben karımı öldürdüm demiş. Sürekli kadının kedisini aldattığını sanıp işkence yapıyordu. Zavallı kızında ağzı var dili yok o derece ezikti. Ailesi sonra kızını gönderdiklerine pişman oldu ama kızları artık yoktu.

Kötü bir örnek kusura bakma ama tedavi olmazsa senin de sonun bu. Hadi sen öldün gittin kurtuldun çocuğun ne olacak. Çok zor biliyorum. Tedavi olsa da olmasa da ayrılın. Ailesi de sahip çıksın çocuklarına. Zorla da olsa tedavi ettirsin.

Tekrar geçmiş olsun ve kolaylık dilerim size.

Mantıksız,sağlıksız kararlarınıza Allah'ı karıştırmasanız.Allah için çekiyorum sağlıklı bir bünyenin lafı değil.ben de sorunluyum dayağa alıştım canımın kıymeti yok diyorsanız buyurun devam edin.
2004 yılı idi sanırım bandırmada şizofren koca karısını ve iki oğlunu pompalı tüfek ve bıçakla katletti. Ben o katliyamın olduğu eve bir iki gün sonra iş için gitmiştim.Yıllar geçti o evin görüntüsü kan kokusu hala aklımdadır.15 yıllık evliydiler karısı çocuklarım için diye diye bırakmadı da ne oldu.
Şizofren koca 3-5 ay akıl hastanesinde yattı sonra çıktı iki kişiyi daha vurdu.
Boşanmayacaksanız ne yapalım biz.

Çok üzüldüm senin için şizofreni tamamen tedavi edilip ortadan kaldirilabilen bir hastalık değil ne yazık ki ..ilaçlarını da kullanmıyormuş ..ya farklı bir ruh haline bürünüp sana yada kızına zarar verirse severken zor olacak ama en kısa zamanda esinden ayrilmalisin. ..

Kaç kurtar kendini neolur bunun tedavisi yok...Gece uyurken birşeyler görüp boğazını sıkmayacağının garantisi yok !!! Ayrıca dayak yiyorsun bu adam bebeğinede zarar verir. O rahatsızlık boşanmayı kolaylaştırır. Ayrıca daha önceden şizofreni hastası olduğunun kaydı yokmuymuş, evlenmeniz için rapor isterlerdi. !!!!!!!!!!!

ilaçlarını düzenli kullanmıyorsa kendinin ve evladının can güvenliği için ayrılman en doğrusu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…