- 30 Aralık 2009
- 23.935
- 96.506
- 1.123
1-esınız tedavı gormuyor muEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Buna sevindim annende olduguna. asla geri donme kizina da sana da yazik.bu hastalikla ilgili hikayeler biliyorum.seni uzmek yada korkutmak icin degil durumun ciddiyetini anlaman icin anlatacagim.tanidigim ablanin esin de de ayni hastalik var.o gunler de ilacini almamis normalde surekli alan kisiymis.isten eve donmus esi pencereden disari bakiyormus sen kime bakiyorsun diye kadini dovmus Allahtan komsuya kacmis canini zor kurtarmis.iki ay donmedi eve.adam tedavilerini ve ilacini devamli atmak sartiyla geri dondu.simdilik bir sorun yok.bi tanidigimin kizi da disardan gelmis dus almis.esi de isten gelmis sen beni aldatiyon diye kadini banyoda delik desik etmis malesef oldu.oda 10 gundur hapini kullanmiyormus.bosanman daha dogru bence. kizinla kendine yeni huzurlu guvenilir bir hayat kurarsin insallah.Bende darp raporu aldım uzaklaştırma verdiler şimdi annemin evindeyim
Tedavisi olmadığını nerden çıkardınız?Allah icin katlaniyorsun da arkadasim yarin obur gun seni gectim cocuguna bisey yapsa esin? Bu cocuk benden degil diye kafasinda kursa?
Cocugunu boyle bi ortamda buyutme, adam hasta, tedavisi de yok, bosanmak icin neyi bekliyorsun?
Çok üzüldüm senin içinEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
öncelikle allah yardımcın olsun madem öğrendin çocuk neden yaptınEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?