- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Canim benim babam ileri derecw sizofrendi cocujlugumuz mafoldu ama simdi sesini yukseltsin ozur diloyor su ilacimi icmedim diyor ama suan cidden muhtesem bi insan yane ama bizde gecmisin izi var iste bizi evde bicakla kovaladigi gunleri bilirim yane cocugun icinde kotu durum hastaneye yatirman lazim tedavi olunca duzeliyirlar ama baya vakit alio bu surec Allah sabor versin benim annem bosanmak icin iyilesmesini bekledi ben 17yasindayken bosandi ancak iyilesmisEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
O zaman ben gideyim, sen kendine sağlıklı birini bul de.İlaç kullanınca iyi. İlaçları bi alıyo bi bırakıyo 10 gün alıyo 2 ay bırakıyo düzenli bi şekilde aldığı olmadı. 2 yıldır yalvarıyorum ilaç alması için ama bana sen hastasın diyor ben hasta değilim diyor.
Bunu ben size soruyorum nereye kadar?Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Benim bahsettigim bi onceki hikayede de adam serbest birakildi hasta diye.Mantıksız,sağlıksız kararlarınıza Allah'ı karıştırmasanız.Allah için çekiyorum sağlıklı bir bünyenin lafı değil.ben de sorunluyum dayağa alıştım canımın kıymeti yok diyorsanız buyurun devam edin.
2004 yılı idi sanırım bandırmada şizofren koca karısını ve iki oğlunu pompalı tüfek ve bıçakla katletti. Ben o katliyamın olduğu eve bir iki gün sonra iş için gitmiştim.Yıllar geçti o evin görüntüsü kan kokusu hala aklımdadır.15 yıllık evliydiler karısı çocuklarım için diye diye bırakmadı da ne oldu.
Şizofren koca 3-5 ay akıl hastanesinde yattı sonra çıktı iki kişiyi daha vurdu.
Boşanmayacaksanız ne yapalım biz.
Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var
Böyle sevgi olmaz varsa da zamanla biter mazoşistlik bu ya eşin tedavi görsün yada kendini psikolojik açıdan daha kötü duruma girmeden ayrı.Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
İlaç kullanınca iyi. İlaçları bi alıyo bi bırakıyo 10 gün alıyo 2 ay bırakıyo düzenli bi şekilde aldığı olmadı. 2 yıldır yalvarıyorum ilaç alması için ama bana sen hastasın diyor ben hasta değilim diyor.
sevmek bir yere kadar şizofren olduğunu öğrendiğinizde ayrılacaktınız tehlikeli durumların olabilitesi bu kadar yüksekken yazık bir de bebek yapmışsınız .o bebeğe yazık.şizofren hastaları ilaçlarını düzenli kullandıkları sürece hiç bir problem yaşamıyorlar demekki eşiniz ilaç kullanmıyor.Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?