Eşim şizofren hastası

Şizofreni insan kendi çocuğunu bile öldürebilir,boşanmamak için neyi bekliyorsun sen,korkularım var diyorsun,bebeğinin sağlığından önemli korku mu olurmuş

Imtihan ne ya ? Caresi olmatan hastalik disinda bu da benim sinavimmis kaderciligini nasil kabul ediyorsunuz? Hayir duzelecegi de yok adamin.

Bence boşanın. Çocuğunuz büyüyünce, anladığı yaşa gelince onun önünde hala dövmeye devam edecek sizi, belki onu da dövecek. Çok tehlikeli. Hayalinde birşeylere inanıp öldürebilir bile. Ben olsam boşanıp , ailemi de alıp uzak bir yere taşınırdım. Onun için de zor tabi, allah şifa versin ama iyileşilecek bir hastalık değil

Canim benim babam ileri derecw sizofrendi cocujlugumuz mafoldu ama simdi sesini yukseltsin ozur diloyor su ilacimi icmedim diyor ama suan cidden muhtesem bi insan yane ama bizde gecmisin izi var iste bizi evde bicakla kovaladigi gunleri bilirim yane cocugun icinde kotu durum hastaneye yatirman lazim tedavi olunca duzeliyirlar ama baya vakit alio bu surec Allah sabor versin benim annem bosanmak icin iyilesmesini bekledi ben 17yasindayken bosandi ancak iyilesmis

O zaman ben gideyim, sen kendine sağlıklı birini bul de.

Arkadaşım hiç bişey sizin ve yavrunuzun can güvenliğinden önemli değil. Tedavisini düzenli olmayacaksa ayır yollarını.

Şiddet var diyorsun. Kafasından ne düşünceler geçtiğini bilmediğin bir insanın yanında nasıl uyunur ki? Ailen, onun ailesi durumu bilmiyor mu?

Bunu ben size soruyorum nereye kadar?

Benim bahsettigim bi onceki hikayede de adam serbest birakildi hasta diye.

Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır

Allah insanlara akıl vermiş, fikir vermiş, boşanma ruhsatı da vermiş
Hiç teselli vermeyeceğim ayan beyan sorumsuz bir insansınız
Tedavi kabul etmeyen hasta bir adamla, savunmasız bir bebeği aynı evde yaşatarak sorumsuzluğun dik alasını yapıyorsunuz
Şu yazdığınızda ciddi iseniz sizinde bir tedaviye ihtiyacınız var
Rabbim bebeğinize acısın

Cok zor bir durum ama kiziniz icin güclü olmak dik durmak zorundasiniz. Evlenmeden önce nasil anliyamadiniz ben onu anlamadim ama olan olmus birde sizofreni genetik olarak gecici eger testler falan yapilabiliyorsa bu konuda kizinizada bir baktirin derim.

Böyle sevgi olmaz varsa da zamanla biter mazoşistlik bu ya eşin tedavi görsün yada kendini psikolojik açıdan daha kötü duruma girmeden ayrı.

Evlilik için akıl sağlığı şart. Sevgi yeterli değil. Üstelik tedaviye yaklaşmıyor.
Bosanmaktan başka çare bırakmamış size.

Stockholm Sendromu diyorsun yani. Evlenmeden önce şizofren değil miydi eşin sevdiğinden bu dayaklara katlanacaksın ha kızının yanında filan..

Ayrıca bu konu aracılığıyla duyuruyorum böyle şiddet ve küçük bebek konuları gördüğüm zaman aile ve sosyal politikalar Bakanlığına bildirimde bulunacagim
ayrıca şiddet konularına kocan dir döver aman boşanma tarzı yorum yapanları da suçu ve suçluyu ovmekten şikayette bulunacagim
sonucunda bir şey çıkar çıkmaz artık o yetkililere kalmış ama ben artık bu konuları görmekten o çocukların durumunu düşünmekten yoruldum yıkıldım

sevmek bir yere kadar şizofren olduğunu öğrendiğinizde ayrılacaktınız tehlikeli durumların olabilitesi bu kadar yüksekken yazık bir de bebek yapmışsınız .o bebeğe yazık.şizofren hastaları ilaçlarını düzenli kullandıkları sürece hiç bir problem yaşamıyorlar demekki eşiniz ilaç kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…