- 18 Şubat 2018
- 13.074
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.887
- 598
- 44
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Kanka MİT kapına dayanacak şimdiElbette 23 yaş gibi rahatlıyormuşsuno saaten sonra rahatlasam ne fark edecek acaba hshshs kıazz sen bilmiyor musun ? Ben ABD adamıyım nüfus artışını engellemek için kk ya saldılar
Bi o eksik hayatımda. Buyursun gelsin ama kapıyı çalmasın bebek uyutucam hahahhaKanka MİT kapına dayanacak şimdi
Kurt bakışlımı hiç duymamıştım, siz mi uydur... pardon yarattınız bu sıfatıKurt bakışlım seni istiyorum , erkeğim falan demeli bence de
Anam sen bir de gün mü tuttun bebek yapcam diye?Bahhahaben cidden ansızın hamile kaldım. Gün tutunca kalınmıyor. Kesin bilgi yayalım
Eşine niye yumurtlama falan yok diye soyluyosun ki erkeklere ne bundan hatta kendın bile yok yok diye moral olarak bozuluyorsundur bence kendın takip etsen bile eşine soyleme görev gibi hissedilmesinkızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
O ara hızlı ve sevişkendimAnam sen bir de gün mü tuttun bebek yapcam diye?
Yok kıaz ben uydurmadımKurt bakışlımı hiç duymamıştım, siz mi uydur... pardon yarattınız bu sıfatı
Yaşımız kaç olmuş demişsiniz. Kaç ? Ovulasyon testi bilmem ne yaparak seksi vakitli ve amaca yönelik bi şeymiş gibi eşine göstererek sen uzaklaştırmışsın bence. Biraz akışına bıraksaydınız keşke. Kendinizi de eşinizi de strese sokmuşsunuzkızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Ay bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum cansız manken alsınlar madem malum tek ihtiyaçlarını karşılayacak olan okızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
ay valla böyle konulara yorum yapasım gelmiyor artık. allah akıl fikir versin sizekızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
tamamay valla böyle konulara yorum yapasım gelmiyor artık. allah akıl fikir versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?