eşim sorumluluk sahibi değil.

Offf insanoglunda en nefret ettiğim iki özellik
Sorumsuzluk tembellik
Birde cimrilik
Allah yardim etsin ne deyim.:(

Çok yüzeysel anlatmışsın
Sorumsuz derken hangi konularda sorumsuz mesela
Mutfak ihtiyacı elektrik su vs herşeyi sen mi ödüyosun, o yatıyo mu
Bi örnek versen

Kusura bakmayında Türk erkekleri annelerinin paşası gibi yetiştirilmiş ki paşalar bile ne kadar çok iş yapıyor, o yapmazsa sizde sallamayın, onun eşyalarını vs ütülemeyin mesela, anneleri çok kötü yetiştirmiş hemen hemen hepsini, ben 23 yaşındayım daha annesi ile iş görüşmesine giren, okula sınava gelen vs vs var, bunlar büyüyor ezik adam oluyor.

Başka anlaşamadığınız örnekler verebilir misiniz?

Ben sorunu tam anlamadım. Sorumsuzluk yaptığı konuları, size çok kez söylettiği şeyleri anlamadım? Bi diş fırçala banyo yap diye söyletiyor diyorsunuz? Başka sorunlar tam olarak nedir?
Sadece diş fırçalama banyo yapma değil mesele bu sadece örnek.evde yapılacak birşey var hep ben söylüyorum herşey benim yönlendirmemle oluyor akla gelicek çoğu şey bildiğin çocuk büyütüyorum hiç 33 yaşında gibi değil tartışma bile yapamıyoruz çünkü anlattıklarımı anlamıyor nasıl söyliyim gamsız bir kişilik değişik.hiç birşey umrunda değil ama bende çok kafama takarım evde açık giyineyim öyle fazla bakmaz ilgi yok birşey kalmadı

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne yaparsan yap olmuyor düzelmiyor ailesiyle konuştum vardır bir dedi dediler umrunda olmadı kimsenin aileme dedim aman kızım her evlilikte olur kimse mükemmel değil beterin beteri var içkisi yok kumarı yok dediler bildiğin dipsiz bir kuyudayım çok uğraştım çıkmayı o kuyudan ama sanırım bende vazgeçtim kabullendim onu böyle aslında istediğim sadece bir baba olduğunu bir eşi olduğunu bilsin inan sadece buydu onun hayatı sadece kahvesi telefon oyunları sigarası aldım karşıma kızdım bağırdım küfür ettim iyi konuştum ağladım herşeyi denedim ama yok haklısın dedi sadace ne zaman birşey diyecek olsam kızımla göz göze gelirim susar içime atarım inan kızımı alıp herkesi arkada bırakıp başka bir şehire gitmek istedim ama yapamadım yani şu ki Allah işe yaramaz adamı kimseye vermesin helede ailen arkada değilse beni en çok bu yordu ne zaman anneme sesimi duyurmak istesem sesimi kesip ah kızım bizde yaşadık dedi

Back
X